marek stech-16/17- west ham youth
שוער צעיר אחד הסוסים הוא בקבוצה הצעירה של west ham לא זוכר באיזה גיל הוא מתחיל תתנו לו את האימון שיש פה לשוערים ותראו איזה אחוזים מצויינים הוא מקבל (אצלי יש לו כבר 11 ב handing וזה רק ממשיך לעלות לו)
marek stech-16/17- west ham youth
שוער צעיר אחד הסוסים הוא בקבוצה הצעירה של west ham לא זוכר באיזה גיל הוא מתחיל תתנו לו את האימון שיש פה לשוערים ותראו איזה אחוזים מצויינים הוא מקבל (אצלי יש לו כבר 11 ב handing וזה רק ממשיך לעלות לו)
|
|
יש שוערים הרבה יותר טובים ממנו -_-
Igor Akeenfiv
Oscar Ustari
לא אמרתי שהוא הכי טוב אבל הוא שוער טוב לקבוצות קטנות והוא גם לא עולה הרבה כסף אפשר בתחילת עונה להוציא אותו משם בחינם
דיי בחייאת אל תעשו תטעות הזאת
לא קונים שוערים צעירים ביזבוז כסף!!
רק שוערים בני 28+!!! הם הכי טובים
Take me, touch me, hold me like you mean itMake me come alive
קולעים אל חוט השערה לא מחטיאים !
נו באמת לירן זה לא נכון =\
נגיד אם יש לך בקבוצה שוער כמו צך או קסיאס בופון דידה הקיצר כל השוערים הטובים אז עדיף לתת להם לשחק ולהביא שוער צעיר כמו איגור אקינפיב או אוסקר אוסטארי והצעירים יקבלו דקות משחק במשחקים לא חשובים כמו ידידות, משחקים אחרי שלקחתם אליפות כבר.
ולירן מה עם הליגה רוצה להמשיך?
לא אוהב שוערים צעירים חרא של דבר...מניסיון זה חרא
הם לא טובים זה שיש להם נתונים טובים לא הופך אותם לטובים סתם מטרד וחכה הם יתלוננו שהם רוצים מקום קבע בהרכב לך סדר להם את זה..בגלל זה הכי טוב שוער תותח מבוגר בן 28+ ושוער משנה שהוא מהצעירים של המועדון ככה שלא יבכה
בקשר לליגה אני אוותר חח שמע אני חזרתי מנאפה עכשיו ואני מתחיל לעבוד בעבודה של 12 שעות ביום לא נראה לי שיהיה לי זמן אחי חחח
איזה מקום מנצ'סטר? שמעתי הם פורחים
Take me, touch me, hold me like you mean itMake me come alive
קולעים אל חוט השערה לא מחטיאים !