הורדה:
http://tvsian.info/netbattle/download.htm

תיכנסו לקישור שהביאו בנושא הזה ותלחצו על ההורדה היא נקראת ככה:
NetBattle 0.9.6 Setup
נט באטל הוא משחק פוקימון ברשת שבו מין הסתם את משחקים נגד ילדים אחרים נגד כל העולם בקרבות פוקימונים,המשחק כולל בתוכו את כל הפוקימונים עד לדור ה-3 כולל.
ההתקנה היא מאוד פשוטה,תפעילו את המשחק ותבחרו את האפשרות הכי עליונה ושם אתם בוחרים את הפוקימונים שלכם,את המתקפות שלהם,אתם יכולים לבחור אם הפוקימונים יהיו זוהרים,זכר,נקבה,ואף לתת להם חפץ כגון: light ball,focus band וכו'..
בלחיצה על המלבן expert אתם יכולים לשנות את הסטאטים של הפוקימונים,ואת הטבע שלהם ואם אתם רוצים גם את הסוג שתיהיה המתקפה hidden power
לאחר שתבנו את השישייה שלכם יש לכם שמה מלבן בשם trainer ושם אתם כותבים את הכינוי שלכם,איקון שלכם לבחירתכם.
ב-extra info אתם כותבים מה שבא לכם(מי שיזמין אתכם לקרב הוא יראה את זה)
ב-Win תכתבו מה שבא לכם(הודעה זו תופיע לאחר שתנצחו בקרב)
ב-lose תרשמו מה שבא לכם(כנ''ל רק כשתפסידו)
לאחר שתסיימו לחצו על Done ותשמרו את השישייה למקרה שמשהו ימחק לכם..
אתם יכולים תמיד להיכנס ולשנות את השישייה שלכם כן?
עכשיו אחרי שעשיתם done לחצו על האפשרות השניה שקודם הייתה חסומה לכם ב-X,זה יטען לכם טיפה ואז תראו רשימות של סרברים מכל העולם אני מציע לכם שתתחברו לשרת הישראלי(עוד מעט אני יסביר עליו) אבל הוא לא יהיה תמיד פועל כי מה לעשות שיש לי אח מציק שיכבה לי את השרת חח,תוכלו לשחק בזמן הזה בשרתים מחו''ל..
איך מזמינים לקרב?
תיכנסו לשרת כלשהו ותראו שיש אנשים שהאיקון שלהם יש לו צבע מלא ויש כאלה שהאיקון שלהם אפור כזה,אלה עם האפור זה אומר שהם לא נמצאים ואלה עם הצבע המלא זה אומר שהם או שנמצאים או שהם משנים משהו בשישייה שלהם בכל מקרה לחצו על מי שבצבע מלא ותראו שיש לכם אפשרויות שונות:
קרבות שהמחשב בוחר את הפוקימונים בשבילכם
קרבות זוגיים
קרבות אחד על אחד
קרבות שאתם בוחרים 3 פוקימונים מתוך ה-6 ונלחמים
מתחת לאפשרויות האלה יש לכם ריבועים כאלה שאני בעצמי לא ממש מבין אבל בכל מקרה נסביר טיפה:
sleep clause עושה שלא יהיה אפשר להרדים יותר מפעם אחת את הפוקימונים של היריב-זתומרת שאם פוקימון של היריב יושן אתה לא יכול להרדים פוקימו אחר שלו
Freeze clause כנ''ל רק עם הקפאה
level balance- במקום שכל הפוקימונים יהיו רמה 100 המחשב יתן להם רמה,כלומר שככל שהפוקימון יותר חזק הרמה שלו תיהיה יותר נמוכה
stadium mode עושה שיהיה נגיד sandstorm או hail או שזה עושה שתוכלו למצוא חפצים אני לא בטוח..

בכל מקרה אני לא ממש זוכר הכל הנה הפרטים על השרת הישראלי:

ועכשיו החלק הכיפי [IMG]http://www.***.co.il/images/smilies2/smile.gif[/IMG]
חלק מכם יוכלו ליהיות מאמני מכון! יהיה להם את האפשרות לתת קיק למישהו מהשרת 8 אנשים יהיו מאמני מכון ו-4 אנשים יהיו אליטים!

מותר להילחם במאמני מכון פעם ביום,באליטים תוכלו להילחם אך ורק כשתשיגו את כל 8 התגים!
חוקים:
אסור בשום פנים ואופן להתנתק באמצע קרב אם אתם הפסדתם תיכנעו וזהו ע''י לחיצה על forfeit!
אסור להשתמש באוברים!(פוקימונים בעלי סטטים גבוהים מאוד ופוקימונים אגדיים)
אסור להשתמש ב:
מיוטו,מיו,גראודון,קאיוגר,הצ יפורים האגדיות,הכלבים האגדיים,הו-הו,לוגיה,סלבי..

בעיקרון זהו אני מקווה שהשרת יהיה בסדר ויהיה הרבה ילדים בשרת..