הנה חבילת תוכנות שמירה על המחשב הכי טובה שתמצאו היום באינטרנט.
אנטי וירוס:
אז ככה, נוד32 , תוכנת אנטי וירוס מהטובות בעולם,מהשקטות בעולם, ולא לוקחת הרבה משאבי מערכת.
כדי להמשיך את פעילות ההורדה לנוד32, אנא לחצו על אחת התמונות.
* לפי בקשת המשתמש ReSpEn הנה שאלה חשובה ותשובה:
"אה אחלה אחי,
אבל שמע עכשיו ניכנסתי לקישור הורדתי נוד32,
אבל אני צריך הסבר ואת הסיסמה הוא ירד לי כבר!
להתקין והכול תסביר!"
תשובה:
"הסיסמא, ושאר ההסברים בתחתית ההודעה. DeaD_PuMa אפילו מודגש, ההתקנה, פשוט תריץ את Setup
תסמן הכל, גם STEALTH PROTECTION וגם SILENT MOD
לאחר ההתקנה, אל תאתחל את המחשב, תתקין את הNOD32.FiX.v2.2-nsane , לא לאתחל את המחשב, לך לתיקית התוכנה, תמצא קובץ רג'יסטרי, לחץ עליו ותלחץ "כן" תתחיל מחדש את המחשב ויש לך עותק חוקי."
AntiSpyware
SpyWare Doctor
ספייוור דוקטור, הגנת ה-נגד תוכנות מזיקות מס' אחת! בעולם האינטרנט. לא רק שהתוכנה מגנה על המזיקים הללו:
Spyware, Adware, Spyware Trojans, Keyloggers, Identity Theft, Hijackers, Tracking Threats, Rogue Anti-Spyware, Unwanted Software, Phishing, Popups and Bad Websites.
אלא, שגם מגנה על מוטציות, שנמצאות המון באינטרנט, ורוב האנטי ספייוור לא מגלות.
התוכנה זכתה מספר פעמים בתחרויות ההגנה הכי טובה למחשב. דוגמא לזכיית:
הורדה לתוכנה הנ"ל, ספייוור דוקטור: אנא לחצו על אחת התמונות.
עכשיו, ספייוור דוקטור, בנוסף עם אנטי וירוס, לחצו עלי כדי להוריד
Registry Mechanic
תוכנה לשיפור ביצועי המחשב, שמירה וטיפוח על הרג'יסטרי. להורדה, לחץ על התמונה.
Privacy Guardian
עוד תוכנה מעולה לשמירה וטי]וח על המחשב, התוכנה, שמסירה קבצים חשובים שלא הייתם רוצים שייגנבו בידי פורצים (האקרים). לחצו על התמונה להורדה.
advanced system optimizer
התוכנה, שפועלת לשמירה וטיפוח המחשב באופן כללי, פועלת כמו : TunrUp Utillities 2007, WinXP Manager , Vista Manager
וכו'. התוכנה נותנת מענה לצרכים החיוניים על המחשב, יותר מהתוכנות הנ"ל. תהנו. הורדה, לחץ על התמונה.
Activation = הסריאל \ קראק.
Install= התוכנה עצמה להתקנה.
Update= אנא החליפו קבצים אלו בקבצים שבתיקית התוכנה, מה שיביא לכך שתוכלו לעדכן אותה בלי כל חשש.
כל הסיסמאות לחילוץ הראר הם:
DeaD_PuMa
אנא הקדישו שלוש דקות מזמנכם היקר כדי להודות לי על התוכנות, ההשקעה, וההסברים.
ע"י ביצוע לפחות אחת מהפעולות הבאות:
א. אנא הורידו את קובץ התמיכה, כדי שאני אראה מי באמת העריך את הזמן שהשקעתי בשביל להביא לכם הורדות.
להורדת קובץ התמיכה, לחץ עלי.
ב.אנא שלחו תגובת "תודה" , רק שתדעו, תודה "מסכנה" אחת, גורמת לך להרגיש הרבה יותר טוב, שאדם מעריך אותך על התרומה. אז אנא.
תודהלכם
שני השלבים לא ייקחו ממכם יותר משלוש דקות, ואני יעריך אותכם מאוד עם תעשו.[IMG]http://www.***.co.il/images/smilies2/thumbsup.gif[/IMG]

ציטוט ההודעה