אני רוצה ללמוד איך זה בעצם עובד אם למישהו יש מדריך שיביא..
ויש לי עוד שאלה..
יש אקספלויטים כתובים בC# ?
אני רוצה ללמוד איך זה בעצם עובד אם למישהו יש מדריך שיביא..
ויש לי עוד שאלה..
יש אקספלויטים כתובים בC# ?
string s = "אנחנו אוהבים אותך יפרו";
|
|
אפשר לכתוב אקספלויט בכל שפה שתרצה...
והדרך הכי טובה זה ללמוד מקיימים...
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחח
slickskter@gmail.com
עניתי על השאלה השנייה....
SlickK, אם משהו מצחיק אותך, שתף אותנו...
נערך לאחרונה על ידי Fate; 09-08-2007 בשעה 11:06.
C# זה ברמה של HTML, הדבר הכי מתקדם שאתה יכול לתכנת בזה זה מחשבון.
קח אקפלוייטים כתובים בפרל, אני בספק אם תוכל לכתוב אקפלוייט טוב יותר ממשהו קיים בעצמך.
אלכס על איזה אקספלוייט אתה מדבר שהוא יבנה, אם הוא יבנה מחשבון זה יהיה נס.
אם הוא בונה אקספלוייט חדש הוא צריך למצוא תפרצה לדעת איך לנצל אותה....
אם הוא מבקש מדריך לאקספלויט אני מצטער להגיד לך ששכח מזה.
נערך לאחרונה על ידי Tiger; 13-08-2007 בשעה 18:08.
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
אני לא יכול חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחח
C# זה ברמה של HTML חחחחחחחחחחחחחחחחחח לבנות מחשבון חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח פורום תיכנות הכי מסריח שאני מכיר חחחחחחח אין פה אף אחד שמבין משו ועוד קוראים לזה פורום תיכנות חחחחחחחחחח תשנו תשם ל"פורום קודים מועתקים לליימרים בHTML" כי כל מה שאתם עושים פה זה לעתיק קודים ל HTML מאתרים ולפרסם פה אין פה אף אחד שמבין בשששיטטט. ואז אתם עוד צוחקים על מישו שבא פה רציני, מתכנת ואומרים לו שזה כמו HTML חחחחח
=-O
אף אחד לא צחק, אלכס תמיד מגזים.
לפני שאתה מזלזל בבחור הזה תכיר אותו קצת כי אני מוכן להתערב שהוא מסוגל ללמד אותך דבר או שניים.
edo צוחק צוחק הפורום הזה על הפנים תיכנות אנחנו יודעים, אבל אני יודע עוד משהו אתה לא מנסה להרים פה תרמה.
בוא תראה לכולנו מה אתה יודע ככה כולנו נרוויח מזה.
אבל סוף סוף בא לפה רמה ואתם מזלזלים ועוד צוחקים עליו ובסוף רק יוצא שאתם צוחקים על הפורום |:
=-O
לא מעניין אותי אם הוא תמיד מגזים, אין פה במה.
סי שארפ כמו שכבר אמרו פה בין השפות הפופולריות שקיימות היום, גם לא נוב שמגזים יכול לשנות את זה.
ואני רואה שהרבה לא הבינו.
ביקשתי אקספלוייט כדי להבין איך בעצם מנצלים את החור ולקרוא בעצם איך זה פועל, לא כדי להתחיל לחפש פירצות.
ו"עדי", רואים שאין לך שום ידע, ובאת להתלהב עם התגובה שלך בסוף יצאת ילד מטומטם.
string s = "אנחנו אוהבים אותך יפרו";