טקטיקת הגן והתקף:
כשאתה עם קוסם חשוב לזכור שהמהירות תזוזה שלך איטית.
כאשר אתה מול אויב באחד על אחד חשוב לדעת איך להגן (כפתור ההגנה הוא Shift).
כאשר אויב בא מולך נגיד לוחם ותוקף אותך בשלוש המכות של הבייסיק, אתה מגן עד שהוא מסיים את שלושת המכות , וכאשר הוא מסיים יש לו דיליי עד שהוא יכול לזוז שוב, אז אתה רץ אליו וכשאתה ממש צמוד אליו אתה יכול לתקוף אותו בייסיק* (שלוש מכות רגילות), גריפ
(כשאתה צמוד אליו אתה לוחץ על שני לחצני העכבר בו זמנית ואז אתה תופס אותו), ספיישל* (אתה לוחץ על הלחצן הימני של העכבר ומחזיק כ-שתי שניות ואז עוזב מהר).
*ספיישל (Special) - אצל כל השחקנים זה עושה מכה חזקה שפוגעת ביריב חוץ מקוסם - כשאתה לוחץ על הלחצן הימני של העכבר הוא מייצר כדור HP (חיים) ולא תוקף את היריב.
*בייסיק (BASIC) - המכה הרגילה, מופעלת ע"י לחיצה רבת פעמים על הלחצן השמאלי של העכבר.
הערה : דרך לוחמה זו טובה לכל השחקנים.
טקטיקת התחמקות, קפיצה והתקפה:כאשר אויביכם במצב עילפון (שוכב על הריצפה) ועומד לקום ולפגוע בכם במכת סיבוב או הפלה,
תעמדו מולו וכאשר הוא מתקדם אליכם ומתרומם כדי לסובב אתכם תקפצו מהר (עכשיו בעצם התחמקתם) ותכו בו בלחיצה על הכפתור השמאלי בעכבר ועכשיו הוא עוד הפעם על הרצפה..
מכה זו נכללת בRANGE*.
*RANGE - סוג של מכה, אפשר להעלות נקודות בRANGE, והוא נכלל בהתקפות מרחוק, בהתקפה באמצע קפיצה ובהתקפת הקרח של הקוסמים.
הערה : דרך לוחמה זו מומלצת בעיקר ללוחם, קשתית (עם סכין) ונפח.
טקטיקת הגריפ הקידמי של הקוסם:
כאשר אתם עם קוסם ועשיתם ליריבכם גריפ קידמי (היקפאתם אותו והוא לא יכול לזוז) מיד אחרי ההקפאה מומלץ לקפוץ אחורה תוך כדי התקפה (RANGE ראו כוכבית) ואז שרואים שהקרחון עומד להיעלם תכו בו עם הקרחונים ! (W - W - לחצן שמאלי).
הערה : דרך לוחמה זו קיימת רק אצל הקוסמים והיא עושה הכי הרבה דמג' כשהיריב מוקפא.
טקטיקת HIT GRIP* :
כאשר עומד מולך אויב ב1VS1 אתה יכול לתקוף אותו במכה רגילה אחת (לחיצה אחת על הלחצן השמאלי של העכבר) ואז כשפגעת באויב אז הוא נרתע ולא יכול לזוז לשניה אז אתה מהר תופס אותו בגריפ.
*HIT GRIP - מכה ותפיסה
הערה : מכה זו מתאפשרת אך ורק אם יש לך הרבה ATT SPEED (מהירות התקפה).
מכה זו מתאפשרת גם כשאתה מול היריב וגם מאחוריו.
מומלצת אך ורק ללוחמים ונינג'ות.
קרידיט לי ולחבר שלי

גם אני עברתי 15X הודעות