איזה עונה הרבצתי.
תחילת העונה התחילה בצורה טובה.
קיבלתי את הקבוצה עם שחקנים מושאלים כמו שלומי משה מבית"ר ירושלים, אסי אברהמי ממכבי חיפה, שחר נוריאל ממכבי פ"ת.
בתחילת העונה חיפשתי רכש שהתבצע כשהשאלתי ל-6 חודשים קשר רוסי די טוב מקבוצת תחתית באוקראינה, השאלתי את אמיר טגה מהכח עמידר ר"ג עד סוף העונה, קניתי את אחמד סבע מבני לוד, קניתי את שובל צרפתי ממכבי חיפה.
גביע הטוטו
תחילת הגביע הייתה צולעת, אבל אחרי כמה משחקים נכנסתי לקצב.
הייתי בבית עם בני סכנין, הפועל אשקלון, עירוני ניר רמה"ש, הפועל ירושלים והפועל עכו.
בסוף הגביע העפלתי לחצי הגמר והוגרלתי מול סכנין במשחק שנערך באצטדיון ר"ג.
הפסדתי 1-0 ועפתי.
אכזבה אמיתית.
גביע המדינה
בסיבוב הראשון הוגרלתי מול הפועל ר"ג מהארצית ודילגתי מעליה עם 4-1 גדול.
בסיבוב השני קיבלתי את אותה בני סכנין שהעיפה אותי מגביע טוטו, במשחק בית. חטפתי גול בתוספת הזמן של המחצית השנייה ועפתי.
עוד אכזבה תוצרת סכנין.
ליגה
תחילת העונה הייתה נחמדה כאשר אחרי שבמחזור הראשון הפסדתי, נכנסתי למומנטום והגעתי עד למקום השני.
משם הייתי נע בין המקום ה-2 למקום ה-5, כאשר ניצחתי קבוצות תחתית בתוצאות גדולות כמו 4-0,5-1.
בינואר החלטתי שצריך עוד חיזוק.
החתמתי את אשרף סולימאן מנצרת עילית לעונה הבאה, את ניצן דמארי ממכבי פ"ת, את מהראן ראדי ממכבי הרצליה, את קובי חסן מהפועל ר"ג, את יניב אלול מבני יהודה.
קובי חסן הייתה החתמה מצוינת והוא במהרה היה כובש מצטיין יחד עם אלכסיס ווישיהאם ואמיר טגה (מלך השערים עם 13 כיבושים).
לקראת סוף העונה הייתי במקום ה-5 והייתי בפער 10 נק' ממקום שני שמביא לעלייה, התחלתי להצמיד פערים ונאבקתי על המקום ה-2.
3 מחזורים לסיום העונה עליתי למקום ה-2 בזכות הפרש שערים (הפרש השערים שלי היה הטוב בליגה), אבל הפסד מביש לאחי נצרת הוריד אותי למקום 3 ומקום 2 הוביל עליי ב-3 נק'.
עד סוף העונה ניסיתי להדביק את הפער כשניצחתי בשני המחזורים האחרונים, אבל גם מקום 2 ניצח ולא עליתי.
סיימתי במקום ה-3 עם הפרש השערים הטוב בליגה.
עכשיו קצת לפני סוף העונה התחלתי להביא רכש לעונה הקרובה.
החתמתי קשר ממ.ס אשדוד בארטו קשר ענק, החתמתי חלוץ אחי נצרת שהוא חלוץ ברמה, החתמתי את בלם נבחרת גאנה ופיינורד, קניתי את אסי אברהמי ואמיר טגה שהיו בהשאלות ועוד מגיע אליי אשרף סולימאן.
קיבלתי הצעות על מספר שחקנים כמו עודד אלקיים ועידן בלסטרה שהם שחקני נבחרת ישראל U21 ממכבי חיפה, נתניה ועוד, אבל סירבתי.
קצת מאוכזב שלא עליתי אבל אני בטוח שבעונה הקרובה אני יהיה יותר טוב ובע"ה יעלה ליגה.