כל פעם כשאני נכנס לפורום נכנס למחשב שלי וירוס בשם
dedamish[1]
ועוד אחד tmp3B0.tmp.exe !!!
ב-100% שזה בא מהפורום ולא במקום אחר, בדקתי, חיכיתי כמה זמן ולא נכנסתי לפורום ולא קרה כלום עד שנכנסתי וראיתי שנכנס לי הוירוס !!
לטיפולכם !!
כל פעם כשאני נכנס לפורום נכנס למחשב שלי וירוס בשם
dedamish[1]
ועוד אחד tmp3B0.tmp.exe !!!
ב-100% שזה בא מהפורום ולא במקום אחר, בדקתי, חיכיתי כמה זמן ולא נכנסתי לפורום ולא קרה כלום עד שנכנסתי וראיתי שנכנס לי הוירוס !!
לטיפולכם !!
מנהל פורום כדורסל ורץ במייל לשעברפרשתי לנצח
|
|
אתה חי בסרט.
זה בדפדפן שלך.
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחח
הפורום שלוח לי וירוסים
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
והוא עוד מנהל פה
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
=-O
מה לקחת אחי?
מעצב גראפי לכל מטרה.
חחחחחחחחחחחח....זה בעיה בדפדפן שלך אחי תפרמט תמחשב קיצר
אחי זה ממש לא קשור לפורום
זה משו במחשב בטח תפרמט אותו או משו....
חלאס עם זה מה אתם מגיבים פה בכלל?
קיצר לא מאמין שזה מהפורום, אבל תחכה לתשובה של אביעד או אור..
זה לא מהפורום, זה לא יכול להיות מהפורום,
אני פשוט רואה דרך הלוג של האפאצ'י בשרת בידיוק מה עובר מהשרת אל המשתמש ולא עובר שום קובץ EXE ובטח שלא וירוס, וגם עברתי כרגע על העליה של האינדקס, וביררתי עם אנשים שהריצו מס' אנטי וירוסים שונים,
זה משהו אצלך במחשב, באיזה אנטי וירוס אתה משתמש?
יש לי AD AWARE אבל הנורטון אנטיוירוס שלי מזהה את הוירוס.
זה מוזר שזה קורה בכל כניסה לפורום...
נערך לאחרונה על ידי SWISHY; 15-08-2007 בשעה 16:16.
מנהל פורום כדורסל ורץ במייל לשעברפרשתי לנצח