אני בכוח-אדם קוראים לזה שחר-גת בקיצור לקחו אותנו לעבוד בראשל"צ באולם חדש אירוע ראשון של האולם בקיצור התחלקנו לשולחנות ואני וחבר שלי היו על 4 שולחנות (2 שולחנות כל אחד) בקיצור היה עוד ילד מציק ליד השולחן השני שלי עכשיו אני עומד מחכה שיקראו לי והילד המציק פינה לקח ת'מגש הרים פתאום בום! נשבר לו כל הצלחות 10-15 צלחות בא המנהל פתאום אני קולט אותו מצביע עליי עכשיו לא שמעתי מה הוא אמר יש מוזיקה פתאום המנהל בא אליי אומר לי למה שברתה את זה בקיצור הסברתי לו שזה לא אני ביטל לילד המציק את המשכורת אבל הוא המשיך לעבוד בקיצור סימנתי לו שיחכה אחרי האירוג אני "גומר" עליו והוא עושה לי "בסדר בסדר" בקיצור נגמר האירוע אנחנו מחכים להסעה אני לוקח את הילד לצד ואומר לו למה הוא אמר למנהל שאני שברתי והוא עושה "לא רציתי שיכעס עליי" בקיצור המשפט הזה מזה הצבען אותי באותו שניה הכנסתי לו אגרוף לעים הוא התכוף ותפס ת'עין והכנסתי לו כאפה ואז חברים שלו ראו את זה (יש לו חברים חנונים אש) בקיצור סובבו אותי ועשו לי למה זה היה חברים שלי (סוסים אש חח בני 20+) ראו שהם מדברים איתי ואחרי האגרוף והכאפה בקיצור חברים שלי באו קראו לילדים איך שהם הסתובבו שתיהם חטפו באותו שניה שתי אגרופים לפנים הילדיפ נפלו אתם קולטים 3 ילדים על הריצפה בקיצור הם קמו ובאו אליי סליחה אחי סליחה והילד שהאשים אותי עושה לי פעם אחרונה שאני יעשה לך דבר כזה סליחה אחי וזה חחחח
בקיצור יש ילדים מעצבנים ופתחתי את האשכול הזה בגלל שההוא פתח אשכול שהוא הרבביץ לילד המציק מנצרת-עלית![]()

ציטוט ההודעה