קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה
-
משתמש ותיק
איזה יום "שמח" לי היום :\
יש לי שאלה קטנה.. לקום בשעה 8:30 בבוקר בישביל לקחת את אח שלכם ב2 אוטובסים למוזאון המדע שנימצא במרחק חצי שעה נסיעה מהבית שלכם.. זה כייף?
אז זה היה היום שלי היום.. אח שלי ה"קטן" העיר אותי בשעה 8:00 והזכיר לי חגיגית שהיום יש יום פעילות במוזאון המדע ושאנחנו צריכים עוד מעט לצאת לתפוס את האוטובוס :\
הקיצר' תוך 20 דקות ככה התלבשתי.. הוא כבר היה לבוש, מוכן.. מזומן עם כריכים בתיק. אימא שלי יצאה, שכחה להשאיר כסף.. רק השאירה את המנוי :\ הייתי צריך לקחת מהכסף הפרטי שלי
עלינו לאוטובוס המזדרגג הראשון בשעה 8:40 כבר.. בשעה 9:15 בערך היינו בדרך כבר באוטובוס השני למוזיאון. הגענו, נתנו את הכרטיס מנוי שלנו והתחיל יום הכייף שלי. הוא היה צריך להיות בכל החדרים, בכל ההרצאות, בכל המקומות. הסתובבנו בכל המקומות, בקומה הראשונה.. בקומה השנייה.. עשינו טיסנים מעץ, היינו באיזה הרצאת חושך על הכוכבים, בהרצאה על חיות. בחדר חושך :\ בחדר מראות.. בהכול.
הדבר הכי מגניב שהיה שם אולי היחיד שממש אהבתי לראות זה שהיה שיגור טילים, יענו אחד שעושה אפקטים לסרטים וכאלה בנה כל מיני כלי נשק ושיגר בהם כל מיני דברים באוויר, הם שם חציל ופגע במטרה כל המטרה נקרעה כמעט חחח.
בשעה 1:00 הוא ביקש נקנקייה בלחמניה+שתייה, היה איזה מבצע שזה עולה 10.. נגמר המלאי. עכשיו לך תחפש לו בעיר משהו לקנות. קניתי לו 2 בייגלה השתקתי אותו. עלינו על האוטובוס הראשון ואח''כ על השני ולפני חצי שעה הגענו הבייתה.
איך היה היום שלכם? \:
-
-
-
-
משתמש ותיק
תלאות ויקטור אחי.. תלאות
(מקווה שככה כותבים)
-
משתמש כבוד
אממ..לא נורא אחי..
בקטנה =] !