אני רוצה לעשות עגיל ולא מרשים ליבבקשה עצות איך אוכל לשכנע את ההורים שלי שירשו לי
King
אני רוצה לעשות עגיל ולא מרשים ליבבקשה עצות איך אוכל לשכנע את ההורים שלי שירשו לי
המלך חזר
|
|
עגיל איפה?
בגבה?באוזן[למעלה],בפיטמה?
ומה הסיבה שלא מרשים לך?
יש סיבות שאתה פשוט יכול לא לשים אליהם,פשוט לך תעשה וההורים לא יגידו ללך כלום,מקס' יצעקו קצת ויעבור להם.
ויש פשוט דברים אחרים שקשורים לשיטה של עשיה[אקדח,סיכה..]כמו שקרה לשני..
נערך לאחרונה על ידי FixBoy; 18-08-2007 בשעה 00:48.
אתה רואה, עכשיו סתם רשמת בצד שאתה בן 19, כי כולם יודעים כעת שאתה לא.
סתם, לגבי העניין, אני דווקא תומך בעצה של בלאגן.
תעשה, וגג יצעקו עליך קצת![]()
חחחחחחחחח
קצת ?
אני עשיתי סייד ואמא צעקה עליי וכמעט תלשה לי אותו
עזוב אותך
אני מבקש ליומולדת 16 שלי שהיא תרשה לי סייד ואין מצב שהיא תסרב ... =]
.
מה זה סייד =\
ואיפה אתה רוצה לעשות?
ואם זה לא בעיה רפואית שבגללה ההורים לא מרשים פשוט לך תעשה לא יקרה לך כלום
אלה אם כן ההורים שלך יפוצצו אותך מכות
קרא חוקי חתימות
מה זה סייד ? :\
סייד ליפ גבר :\ (עגיל בשפה)
בכל אופן , בניגוד לכולם , לדעתי אתה לא חייב להיות מושפע מ"המורדים" ולעשות בכל זאת כי ההורים אמרו לא. שב , דבר איתם , תסביר למה אתה רוצה , הם יסבירו למה הם לא מסכימים , תנסה לשכנע אותם ...בשביל מה סתם לעצבן את ההורים שלך? כל החיים הם עובדים ונותנים תנשמה בשבילך , ובשביל מה? בשביל שהם יגידו לך "אל תעשה ככה" , תעשה בכוונה ותראה להם שאתה שם עליהם זין למרות כל ההשקעה שלהם בך? תודה רבה באמת.
איפה עגיל? פירסינג או באקדח?
תעשה וזהו לא יהרגו אותך על זה
מעצב גראפי לכל מטרה.
חח מחר אני עושה באוזן למעלה אני יודעת שזה דפוק אבל אני ממש פחדנית נראה אם אני לא אשתפן
נערך לאחרונה על ידי שרון=]; 18-08-2007 בשעה 17:02.
אחח רוני רוני, דבר ראשון הקישור ששמת בחתימה למקושרים, הוא קישור כללי של כל בנאדם שמחובר למערכת כדי לצפות בפרופיל שלו, מכיוון שאנחנו לא מחוברים למשתמש שלך, זה יקח אותנו לדף לא רלוונטי, משמע הקישור למקושרים שלך לא טוב..
ולפותח הפוסט, תדבר עם ההורים שלך, לא ילך, לא צריך בכוח, תסביר לי שאתה ממש רוצה את זה, תראה להם אחרים שעשו, זרוק להם נתונים סטטיסטיים שלכל נער מתוך שלושה יש פירסינג כלשהוא וכו'..
את זה אני צריך לשים?
http://www.mekusharim.co.il/myprofil...856&tid=235587
לנצ'יה תמה 93 2000 טורבו(לא סטנדרטית) גודשת 0.7 באר
לי יש סייד D: