ווטפאק, הרגע הייתה פירסומת בערוץ 2 על איזה חייל מרמלה אני חושב שנחטף או נעלם כבר שנתיים... ואמרו מי שמוצא אותו או מוסר מידע שייביא להחזרתו ייקבל 10 מיליון דולר :X
שכחתי תשם של החייל
ווטפאק, הרגע הייתה פירסומת בערוץ 2 על איזה חייל מרמלה אני חושב שנחטף או נעלם כבר שנתיים... ואמרו מי שמוצא אותו או מוסר מידע שייביא להחזרתו ייקבל 10 מיליון דולר :X
שכחתי תשם של החייל
|
|
זה רק מראה לכם, שיש חשיבות בישראל לכל נפש, לכל אדם, ובייחוד לאלו שמקריבים והקריבו את עצמם למען המולדת, איפה ג'ייסון עכשיו? , בארה"ב היקרה שלכם, מציעים רק 50 מיליון דולר על ראשים של מבוקשים, ולא על חיילים בשבי, שנעדרו בשטח אוייב, נחטפו ועונו, איפה המשמעות של חיי האדם?
אור, הלוואי ורק אלו היו הנחטפים והנעלמים שיש בארץ... (הלוואי שלא יהיו בכלל) אבל במצב שלנו זה מה יש
ארה"ב סתם שרמוטות
אני חושב זה היה ניקסון ששאל את רבין מה חשוב כל כך בחייל חטוף אחד(הכוונה הייתה לרון ארד), לנו לאחר מלחמת ויאטנם היו אלפי נעלמים וכאלו שלא חזרו ולא חיפשנו אחריהם לאחר המלחמה, אז רבין אמר לו ישראל אחראית על כל נפש וכל אזרח במדינת ישראל.
כנראה רבין מתהפך בקסרו עכשיו אחרי הציטוט הדפוק שלי אבל הבנתם את הכוונה
נערך לאחרונה על ידי Haviv; 18-08-2007 בשעה 16:44.
למה באתר הזה לא מופיעים גם החיילים החטופים ממלחמת לבנון האחרונה???
כה גם ראיתי בעיתון המקומי שלנו [קרית מלאכי] פרוסמת של חייל שנעדר לפני 10 שנים גם 10 מיליון דולר
אם הייתי רואה אותה גם אם חצי שקל היה הפרס הייתי עוזר לו... ואי שנתיים נעלם.
לכו תידעו מה עשו לו אולי חטפו אותו אולי הוא עשה בעיות בצבא וצהל עשה לו עינווים וכל זה והוא מת..
לכו תידעו =]
![]()
כן כן אני הוא Dan1 האחד והיחידשיניתי כינוי
![]()
יש לנו ממשלה דפוקה שדואגת רק לאינטרסים שלה, היא לא מטפלת בשום דבר שקשור לחטופים!
רון ארד-כלום, החטופים מהמלחמה- גם כלום.. אותו דבר עם החייל הזה..
בושה פשוט! מדינה דפוקה פשוט! צריך להרוג טת האנשים בממשלה ובכנסת אחד אחד!
נערך לאחרונה על ידי shachar4490; 18-08-2007 בשעה 18:00.
צודק
ולא יודע מה איתכם אבל בוא נגיד ככה אם מישהו מהמשפחה שלי היה חטוף כבר איזה 10 שנים הוא נחשב כמת ואחרי שהתמודדת עם זה ושוב פתאום איזה פלוץ יגיד משהו כדי לקבל את ה- 10 מיליון דולר וזה לא יהיה נכון וסתם יעלה את כל הרגשות בחזרה אני ירצח את הבן אדם ששיקר..
כי אחרי שהצלחת להתגבר על משהו עכשיו שוב להיכנס לזה, זה גם מבאס.
בשביל לראות את כל החתימות שלי בעמוד אחד - לחץ כאן.
12 חתימות מתחלפות כל ריענון.
תודה ל- s&a על 4 מהחתימות!!
תודה ל- Anxious על 3 מהחתימות!!
תודה ל- X-MOI-X על אחת מהחתימות!!
תודה ל- Matanb91 על אחת מהחתימות!!
ותודה לי על 3 מהחתימות!!