1. ילד אחד הולך לבי"ס בפעם הראשונה בחייו. המורה שואלת אותו: ממה סבתא שלך מכינה עוגה? הילד: לא יודע. איך אחותך מכינה שיעורים? לא יודע. מה יש לך בעליית הגג? לא יודע. מה יש לסבא שלך בראש? לא יודע. המורה:לך הביתה ותשאל את אמא שלך את כל השאלות. הילד הולך ושואל את אמא שלו את כל השאלות.אמא שלו:סבתא מכינה עוגה מחלב ביצים וקמח,אחותך מכינה שיעורים עם סרגל מחק ועיפרון,בעליית הגג יש אופניים מסמרים חלודים ולסבא שלך בראש יש מוח ודם. הילד חוזר לבי"ס ובדרך מקבל מכה בראש והכל מתבלבל לו. הוא הלך למורה ואמר:
סבתא שלי מכינה עוגה מסרגל עיפרון ומחק,אחותי עושה שיעורים עם חלב ביצים וקמח, בעליית הגג יש לנו מוח ודם ולסבא שלי בראש יש אופניים ומסמרים חלודים.
2. ילדה חוזרת הביתה ואומרת לאמא שלה:"אמא היום בבי"ס אמרו לי שיש לי פרצוף תחת זה נכון?" האמא "לא" הילדה הולכת ברחוב ורואה בור היא מסתכלת למטה ואחד העובדים שם אמר:"נא לא לחרבן כאן"
3.בלונדינית אחת חזרה הבייתה ואמרה לאמא שלה:"היום למדנו את הא' ב' כולם ידעו עד ו' ואני ידעתי עד י'"
למחרת הבלונדינית חוזרת:"היום למדנו מספרים כל הילדים ידעו עד 4 ואני ידעתי עד 10"
למחרת הבלונדינית חוזרת:"היום למדנו אנגלית כולם ידעו עד c ואני ידעתי עד f תגידי אמא אני מתקדמת יותר מכולם בגלל שאני יותר חכמה?"
האמא:"לא זה בגלל שאת בת 23"
4. שציון עלה לכיתה ב' הוא כל כך התרגש עד שנחתך בעת גילוח.
5.מה אתיופיות עושות ביום כיפור?
תשובה:צמות

ציטוט ההודעה