אז ככה אנשים...:
היום הייתה מסיבת פרידה מהמורה שלי <>
הקיצר יצאנו משם אני וחברה שלי קטיה<מהפורום חדשה> ודור<מהפורום חדש>
ודור סיפר שכבר 3 ימים הוא ואמא שלו רואים מין אורות בעל 3 צבעים בשמיים...הם התקשרו למשטרה<> ובמשטרה אמרו להם שידוע להם כבר על מקרים כאלו אבל אין להם הסברים וזה לא מטוס וכו'
הקיצר....ראינו את זה מעלינו!!וזה התחיל ללכת ימינה שמאלה אחורה קדימה להתרחק ולהתקרב....
חחח כמו ילדים שרוטים התחלנו לרדוף אחרי זה בצעקות<שרון,קטיה>
קטיה התחילה לשאול אנשים ברחוב אם הם מאמינים בחייזרים<כמובן שאף אחד לא ענה לה נו באמת...>
ואני צרחתי לכייון של תיירות "thay are coming to you!! the end of the world is coming"
<סליחה על הטעויות....>
ה"חללית" התחילה לטוס לעבר הירח ואני כמו מפגרת רצתי אחריה.. היא נעלמה.. בתוך הירח כן כן!!
אז אני חשבתי שהם פשוט הלכו לתדלק..... בספינת האם.....<או בפז>
ישבנו על ספסל ציבורי אני קטיה דור ועוד שני ילדים שגררנו איתנו וחיכינו שהם יצאו מתוך הירח..........................................הם לא יצאו........
פרשנו ..וקבענו להיפגש מחר לרדוף אחריהם שוב.....
חזרתי הביתה וסיפרתי לאמא... אמא אמרה שיש חייזרים ואסור לרדוף אחריהם.....כי הם יכולים לחטוף אותנו.....החזקתי לאמא ת'יד...<אם יופיע אור וישאב אותנו שישאב את שתינו למה מה קרה???>
אמא אמרה שאסור להסתובב לבד כי יש הרבה אנשים שנעלמו ככה סתם פתאום... כמו מישהי מטבריה שכבר 4 שנים לא מוצאים אותה
מחר אני אספר על המצוד הלילי שלנו בנתיים .... אני אשן מתחת למיטה או עם אמא=]

>
> ובמשטרה אמרו להם שידוע להם כבר על מקרים כאלו אבל אין להם הסברים וזה לא מטוס וכו'
.>
.>
ציטוט ההודעה