איך זה מרגיש כשאמא שלך יורדת עלייך כל הזמן, כי אתה לא מספר לה דברים על עצמך, וכל הזמן מצדדת באחותך.
איך זה כשאתה מרגיש שאתה מאבד שליטה על כמות הכספים שאתה מבזבז.
איך זה מרגיש כשנפרדת מחברה שלך, היית בטוח שזה הדבר הכי נכון לעשות, חזרת אליה שבועיים אחרי, מתחרט על כל צעד שעשית ומגלה שהיא המשיכה הלאה.
איך זה מרגיש כשאתה מציב לעצמך מטרות ואתה רואה שאתה לא מצליח לעמוד בהן.
איך זה מרגיש, שיש לך אינטרס להתקרב אל 3 בנות, במטרה אולי להכיר מישהי חדשה, כל אחת לא מכירה אפילו את השניה, ובכל זאת שלושתן לא זורקות עלייך זין.
איך זה מרגיש, כשאתה מאבד את החבר הכי טוב שלך, בקושי רואה אותו, בקושי מדבר איתו, הוא המשיך לחיים חדשים.
איך זה מרגיש, כשהידידה הכי טובה שלך ואחד האנשים שהכי בטחת בהם מכולם, פתאום הופכת להיות מוזרה, אתה מרגיש שאתה עושה משהו לא טוב וכלום לא יוצא ממנה, והיא מתרחקת לאט לאט וגם אותה תאבד.
איך זה מרגיש, לדעת שמעגל החברים הכללי שלך מתפרק, ובקרוב תחזור להשאר בבית בימי שישי, בקושי לצאת ולראות אנשים (לא שעכשיו המצב בשמיים אה?).
איך זה מרגיש, לדעת שלקחת על עצמך יותר מדי עומס בלימודים, יותר מדי מקצועות ולדעת שלא תצליח בהכל, ומה לבחור להשאיר ומה לא?
איך זה מרגיש, כשאתה משקר 90% מהזמן על כל דבר קטן שזז אתה משקר, לא בשביל צורך, סתם כי זה נהיה כיף לשקר לאנשים, נותן לך ריגוש.
איך זה מרגיש, לדעת שיש לך בעיות בריאותיות, ובכל זאת לא מוצאים להם פתרון.
איך זה מרגיש, לאבד שליטה על כל מה שקורה?
משהו שכתבתי, אין לי פה גם מה לשקר, אני על אנונימי אז על הזין שלי.
אין יותר מדי עצות שאפשר לתת לזה, אני מאמין שאת רוב הדברים שתוכלו לתת להם עצה כבר העלו פה, כמו כל בן נוער רגיל.
הלוואי שדברים רק יסתדרו. זה הכל..![]()

ציטוט ההודעה

=![שליחת הודעה דרך ICQ אל Adidi =]](images/misc/im_icq.gif)