קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 17-01-2008, 22:09
  2. [דיון]טריפל אייץ',מכיל ספוילרים לא מסומנים.
    על ידי Motkot בפורום היאבקות/WWE
    תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 28-01-2007, 15:04
  3. ראיון עם טריפל H
    על ידי Yellow4ever בפורום היאבקות/WWE
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 25-09-2006, 23:54
  4. כמה דברים מעניינים על טריפל אייץ'
    על ידי ToRnAdO בפורום היאבקות/WWE
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 04-03-2006, 22:23
  5. תגובות: 13
    הודעה אחרונה: 27-02-2006, 13:22
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 3 מתוך 3

ראיון | עם טריפל אייץ'

ברירת מחדל ראיון | עם טריפל אייץ'

הראיון:

דבר ראשון, איך החלטת לגדל שפם שכזה?

אני דיי עצלן בכל הקשור לגילוח. פשוט התעוררתי יום אחד וגילחתי רק את הסנטר וזה מצא חן בעיניי.

מה ההבדל בין DX של פעם ל-DX של היום?

בימים ההם כעסנו יותר. שון מרד נגד כולם. למרות שהוא היה הכוכב הראשי, כל הזמן עשו לו בעיות. אני הרגשתי שעוד לא זכיתי להזדמנות שלי לבלוט עדיין, וחשבתי שמגיע גם לי לככב באור הזרקורים. ואז הפכנו לאלה שאמרו את הדברים שכולם ידעו עליהם אבל פחדו לדבר עליהם בפומבי. הדברים שעשינו אז היו מבדרים אבל היה המון כעס מאחוריהם.

עשו לך בעיות?

שון נקנס ב-10,000$ פעם אחת. תמיד כשחזרנו אל מאחורי הקלעים אמרו לנו שאסור לנו לומר את הדברים שאמרנו. למשל, הפעם בה השמצנו את WCW. בגלל שהם היו היריבים שלנו היה אסור לנו להזכיר אותם בשום פנים ואופן. אבל הזכרנו ואחוזי הצפייה הרקיעו שחקים. והם המשיכו לתת לנו זמן מסך.

מה לגבי התקרית הידועה לשמצה ב"מדיסון סקוואר גארדן"?

התקרית נבעה מהכעס העצום שלנו כלפי הענף. שון, אני, סקוט הול וקווין נאש חגגנו את הלילה האחרון שלנו ביחד בכך שהתחבקנו בזירה. כולם ב"גארדן" ידעו מה אנחנו עושים. הקהל השתגע. נתנו להם לראות משהו שהיה אסור לראות לאף אחד. "שברנו דמויות". הענף לא היה מוכן לזה. אבל כעת, זה קורה כל הזמן. הסוכנים וההנהלה לחצו על וינס והוא נאלץ להעניש אותנו... זאת אומרת, אותי.

למה הכוונה?

הייתי אמור לזכות בטורניר "מלך הזירה" 1996 ואז לעלות ל"יריבות" מול שון על התואר, אבל במקום זה הפסדתי לג'ייק "הנחש" רוברטס בסיבוב הראשון של הטורניר. הבנתי שלא יהיה לי קל כשוינס קרא לי למשרדו ואמר לי, "בדרך כלל, במצב שכזה, הייתי מפטר אותך".

וכעת הוא החם (אב האישה) שלך...

כשסטפני ואני רק התחלנו לצאת, הוריה הזמינו אותנו לארוחה אצליהם. כפי שאתם יכולים לדמיין, וינס לא הקל עליי במשך הארוחה. הרגשתי כמו ילד בן 15. אני בטוח שוינס נהנה מזה.

אחת ולתמיד, מה יש לך לומר לחובבי ההיאבקות באינטרנט אשר טוענים, שאינך יותר מאשר רודן שמנצל את כוחו לרעה מאחורי הקלעים של ה-WWE.

לא קראתי את מדורי הרכילות מזה 10 שנים. וזאת האמת. כן, אני ניצב בעמדה גבוהה ב-WWE. כן, אני נשוי לבת של הבוס. וכן, אני משתתף בישיבות ההפקה. אבל, בסוף היום יש רק איש אחד שיש לו את המילה האחרונה בענף שלנו. וזה וינס מקמהן. אם משהו לא מוצא חן בעיניו, בין אם זה רעיון שלי או לא, הוא לא יאשר אותו.

אני רוצה מתאבקים כמו ג'ון סינה בסביבה. אני רוצה להביא לכאן מתאבקים חדשים. תמיד מאשימים אותי בכך שאני מסרב להפסיד את החגורה למישהו. זה שטויות! לא הפסדתי את החגורה לרוב ואן דאם כי אף אחד לא ביקש ממני. עוד לא ראיתי את האלק הוגאן מפסיד. הוא מתאבק פעם בחצי שנה ,וזה לא משנה אם אתה השם הפעיל הכי גדול כיום, הוא לא הולך להפסיד לך. היה אמור להתקיים קרב חוזר בין הוגאן למייקלס, והוגאן היה אמור להפסיד. פתאום הברך שלו התחילה לכאוב.

האם ההפסד המביש שלך ל"אולטימט וואריור" ברסלמניה 12 עדיין רודף אותך?

נראה לך שבאמת חשבתי שאני הולך לנצח את ה"אולטימט וואריור"? למעשה, הוא התנהג לחלוטין באופן לא מקצועי. זה מה שרודף אותי, לא העובדה שהפסדתי לו.

לסיום, מה יש לך לומר לשונאיך באינטרנט?

הכל נובע מכך שלאנשים יש דעה על ענף שהם אף פעם לא נטלו בו חלק. ובדרך כלל אלה אותם האנשים שמחכים לי אחרי ההופעות ומתחננים שחתימה.

קרדיט גיימר.

2. קישורים ממומנים

משתמש משקיע האוואטר של Göregäsm
    שם פרטי
    מאי כ
    לייקים
    0
    נקודות
    20
    משפט מחץ
    I Keep The Bible In A Pool Of Blood,So That None Of Its Lies Can Affect Me!!!!!!!!!!

זה יפה שבראיון לפני שנה ככה הוא הדגיש שאת הרעיון לשפם הוא קיבל מהסולן של מוטורהד(שמבצעים את השירים שלו :דה גיים וקינג אוף קינגס) ובהשראה ממנו הוא לקח את השפם..

I Keep The Bible In A Pool Of Blood,So That None Of Its Lies Can Affect Me!!!!!!!!

משתמש ותיק האוואטר של LebronJames
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ואיי גם ראיון של אנשים ........וגם ישן מאוד

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 21:31.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,472,817 | הודעות: 8,173,404 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect