מאט הארדי התייצב לראיון בתחנת רדיו מקומית בפלורידה, ודיבר על הקריירה שלו כרגע, הפיוד שלו עם MVP, וכמובן גם על פרשיית אדג' וליטה הידועה לשמצה.
מאט הארדי התארח בתכנית הרדיו של פלורידה, "בין החבלים" ודיבר על הכל.
על הקרב עם איבנדר הוליפילד:
"זו הייתה הסיטואציה הכי מפחידה שהייתי בה אי פעם. זה היה כבוד גדול להיות בזירת איגרוף יחד עם אגדה כמו איבנדר, אבל זה לא עשה את זה לפחות מפחיד. אני שמח שהתנסיתי בזה".
על הפיוד מול MVP והקרב על התואר בסאמרסלאם:
"הרבה אנשים צופים בימים אלו בסמאקדאון בגלל מה ש-MVP ואני מציגים מדי שבוע. באשר לסאמרסלאם, ימות העולם, אני הולך לצאת משם עם אליפות ארה"ב".
על הכיוון שאליו הולכת הקריירה שלו:
למרבה הצער יש הרבה פציעות כרגע, אבל זה נתן לי את קדמת הבמה ומדי שבוע אני נותן קרבות של 20 בממוצע, וזה ללא ספק השאיפה של כל מתאבק ואני מתכוון לנצל כל שניה כדי להוכיח שמיקומי הוא בקדמת הבמה גם כאשר כולם בריאים.
על השילוב המעולה עם אחיו ג'ף:
אנשים מכבדים אותנו, ללא ספק. אנשים זוכרים את הקרבות המטורפים שלנו מהעבר, מעריכים את העובדה שסיכנו את גופנו בשביל לבדר אותם. כרגע שנינו מעדיפים לעבוד יותר על קריירות היחיד שלנו מכיוון שבדיוויזית הזוגות כבר עשינו הכל, וכיחידים לא עשינו רבע ממה שאנחנו מסוגלים עדיין".
על פרשיית אדג'/ליטה:
"אני התגברתי על זה מזמן. למרות שבסיטואציה הזאת הפסדתי בת זוג, חבר טוב, מקום עבודה והשקעתי הרבה אמוציות שליליות בעניין, היום אני מעבר לזה ולא נוטר טינה לאף אחד".
על המצב הנוכחי בדיוויזית הזוגות ב-WWE:
זה בעיה, כי הזוגות לא מקבלים עדיפות עליונה כרגע ב-WWE. חבל שיש PPV בלי אף קרב זוגות, או קרב על התואר. לכן גם המתאבקים שמתאבקים בזוגות צריכים תמיד לשמר את הדמות שלהם כיחידים, למקרה הצורך".

ציטוט ההודעה