קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [עוד אספה] והפעם בלי שגיאת כתיב!
    על ידי _ors_ בפורום פריסטייל באטלים
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 31-12-2008, 20:14
  2. תגובות: 26
    הודעה אחרונה: 17-07-2007, 17:40
  3. עוד אלופה? והפעם בהולנד
    על ידי Silva בפורום כדורגל
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 24-04-2007, 11:08
  4. תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 25-02-2006, 15:13
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 6 מתוך 6

ראיון|עוד ראיון והפעם - JBL

ברירת מחדל ראיון|עוד ראיון והפעם - JBL

דצמבר 2004 .עירק. אי שם. מטוס תובלה צבאי אמריקני נחת ופרק מטען אנושי כבד: קבוצה של כוכבי רסלינג (היאבקות) מה-WWE (דבליו.דבליו.אי), טרוטי עיניים ותשושים לאחר 17 שעות טיסה, מנאשוויל, טנסי – מיד לאחר שסיימו להופיע שם – לאזור מלחמה המסוכן בעולם, כיום. "רק לכם יש ביצים להגיע לכאן", אמר בהתפעלות אחד החיילים. המתאבקים, כולם התנדבו למשימה, נפגשו עם המעריצים-במדים, ביקרו פצועים, עברו טבילת אש כשהבסיס שבו שהו הותקף במרגמות (וקיבלו תגי יחידה כאות הוקרה), חילקו מתנות לחג המולד, וגם עשו את המתבקש, והתכסחו בזירה (שהורכבה במקום). תכנית הספיישל "חג מולד בעירק" תשודר ב-18.1 בערוץ הכבלים HOT ACTION . עם סופרסטארים כמו "ביג שואו", אדי גאררו, ה"אנדרטייקר" (מהיחידים ב-WWE שהופיעו בישראל, ראו מסגרת), בוקר טי, וכמובן,
    ג'ון לייפילד, המכונה ג'יי.בי.אל. (JBL ) אלוף ה-WWE .

למעשה, זו היתה יוזמה שלך?

לייפילד, בסלולרי, בפלורידה, בדרך לעוד הופעה (הממוצע הוא ארבע הופעות שבועיות), מודה על הקרדיט, אבל מצטנע. "הרעיון היה שלי, נכון, אבל וינס מק'מאן (הבעלים של ה-WWE ), הוא שלקח את הרעיון וגלגל אותו הלאה, והשקיע הרבה זמן וכסף. אמרתי לו, שיהיה נפלא לנסוע לבדר את החיילים בחזית, כמו שבוב הופ עשה בזמנו. בשבילי, זו פעם רביעית בשלוש השנים האחרונות, שאני נוסע לחיילים. בפעם הראשונה, הייתי באפגניסטן, כמה שבועות בלבד לאחר שהטאליבן סולק, ומסביב עוד היו מוטלים רסיסי פגזים. נכנסתי לחדר האוכל הצבאי בשדה התעופה בקנדהר, והקישוט היחיד על הקירות היה, פוסטרים של כוכבי WWE . מאמץ של החיילים להביא את הבית, אליהם. רבים מהם מעריצים. אגב, גם הפעם, נסעתי שוב לאפגניסטן לאחר שסיימנו את המסע לעירק, והחברים טסו חזרה לארצות הברית".

פחדת בעירק?

"האמת? כן. נכון שהיינו מוגנים היטב, ויש לנו צבא מצויין, אבל היה ירי מרגמות, כל הזמן, וכשהאש התקרבה, נאלצנו להפסיק את המופע, עד שיירגע. במטח הראשון אתה בלחץ עצום. כשהיינו במוסול, בדיוק התרחש שם פיגוע קשה. כשאתה נמצא שם, בשטח, עם החיילים, התמונה מאוד ברורה. אתה מרגיש כל כך לא ראוי ליד הגיבורים האלה. כל הזמן אמרו לנו, תודה שבאתם, אבל התודה היא שלנו, לחיילים שעלולים למות, להיפצע, שנמצאים אלפי מייל מהבית. בזכות האנשים האמיצים האלה, אתה יכול לחיות כאדם חופשי. אני מעריץ אותם. הלוואי שיכולתי להתגייס...אבל עברתי את גיל המכסימום, 35 , בשנתיים".

הזדהית עם הנאום המיליטנטי של וינס מק'מאן, שאיים לתפוס את העיתונאים האמריקנים ה"שליליים" ולשלוח אותם לעזאזל, בשם החיילים?
    "אני מצטער רק על זה שלא אני אמרתי את הדברים האלה. החיילים, כשהם בחדר האוכל, או בחדר הכושר, רואים את החדשות בטלוויזיה, ישר מאמריקה, ולצערי התקשורת נוטה לשלילה, ולא מדווחת על העבודה המצויינת שנעשתה בעירק. כוחותינו הצליחו להשליט חוק וסדר ב-16 מתוך 18 מחוזות. מערכת המשפט שוב מתפקדת. עשרות אלפי עירקים התגייסו לצבא ולמשטרה. אבל התקשורת שלנו מתעקשת להתעסק בחרא, ותאמין לי, וינס ביטא בדיוק מה שהחיילים מרגישים. העיתונאים, ברובם, מדווחים מבגדד, מהקו הירוק הבטוח יחסית, ולא מגיעים, כמונו, למקומות המסוכנים באמת. באותה מידה היו יכולים להישאר בטקסס ולדווח משם. אני מקווה שהמסע שלנו עזר להרים את המוראל של החיילים. בשביל זה באנו. להראות להם שאמריקה אוהבת אותם, וזו לא תמיד התחושה שהם מקבלים. באנו לומר תודה".

ג'יי.בי.אל. מדבר בלהט שמרני-ימני, ממש כמו הדמות שהוא מגלם ב-WWE : מיליונר מטקסס, עם כובע ענקי ולימוזינה ענקית ואגו ענק ("ההשראה שלי היתה, ג'יי. אר. יואינג, מ'דאלאס', שמאוד הערצתי', הוא צוחק). בקריירת הרסלינג הארוכה שלו, שהחלה לאחר שנפצע ונאלץ לוותר על פוטבול מקצועני בקבוצת "לוס אנג'לס ריידרס", הוא החליף כמה שמות ודמויות, אבל, אומר לייפילד, "אני רוצה להישאר עם ג'יי.בי.אל. שהוא טיפוס חרא ומנוול, לעוד הרבה זמן, עד שבאר הנפט האחרונה תתייבש, כמו שאומרים אצלנו...אני מאוד נהנה לשחק את ה'BAD GUY '. כל עוד אני מבדר את הקהל, כל עוד הם עוזבים מרוצים את האולם, זה הכי חשוב".
    לא תמיד ההפרדה הזאת אפשרית. לייפילד, שהוא גם יועץ השקעות (ופרסם ספר מצליח בנושא), פוטר בשנה שעברה מהג'וב הנוסף שלו, כפרשן בערוץ הכבלים סי.אנ.בי.סי ( CNBC ), לאחר שהופיע עם WWE בגרמניה, התהלך בזירה בצעדי אווז והצדיע במועל יד – וזו עבירה פלילית בגרמניה (ה-WWE הצליח למנוע נקיטת הליכים משפטיים בטענה שלייפילד לא ידע שהוא עובר על החוק). גם כיום, הוא מתרתח על תגובתה ההיסטרית, לדעתו, של CNBC .
    "אתה יכול לומר שזה היה מהלך רע בקריירה, אבל הרייטינג שלהם הידרדר לאחר שפוטרתי. בחוזה שלי אתם הופיע סעיף שהדגיש שאני 'בד גאי', זה חלק מהדמות שלי. אמרו לי בסדר, כל זמן שאתה לא מופיע בדמות סוכן בורסה נוכל...הם הפרו את החוזה אתי, בצורה בוטה. הדיווח בעיתונות היה: ג'ון לייפילד הצדיע במועל יד. וזו שטות, כי זה ג'יי.בי.אל , הדמות שלי , שעשתה זאת. מזעזע אותי שמישהו חושב שאני נאצי. אף אחד לא יחשוב ברצינות שאנטוני הופקינס, הניבל לקטר ב'שתיקת הכבשים', אוכל בני אדם לארוחת ערב, או שארנולד שוורצנגר יורה בשוטרים כמו הדמות שלו ב'שליחות קטלנית'. אתה יודע מה? אם הם כאלה מטומטמים שלא יכולים להבדיל ביני לבין הדמות שלי, אז אני לא רוצה לעבוד בשבילם".

*** מסגרת: WWE בישראל ***

ה-WWE, וורלד רסלינג אנטרטיינמנט, הוא מה שעד לפני כמה שנים נודע כדבליו.דבליו.אף. (וורלד רסלינג פדריישן), ונאלץ לשנות את שמו בגלל סכסוך עם קרן עולמית להגנת הטבע, שמחזיקה בזכויות לראשי התיבות. במחצית הראשונה של שנות ה-90 הפופולריות שלו בישראל היתה בשיאה בזכות השידורים בערוץ 5 ובערוץ 2 (לתקופה קצרה), וכוכבי הדבליו.דבליו.אף. הופיעו בישראל מספר פעמים. לאחר כמה שנים "יבשות" מבחינת המעריצים, חזר הרסלינג לטלוויזיה, ל-HOT ACTION , בשתי תכניות הדגל של הדבליו.דבליו.אי, "רו" (RAW ) שנקראת כאן "כאסח", ו"סמקדאון" (SMACKDOWN ). למרבה הצער, עומד להסתיים החוזה בין WWE לכבלים, ובכלל לא ברור אם יחודש, והמעריצים עלולים למצוא את עצמם שוב ללא הצפייה הממכרת הזאת בגברים (וכמה נשים) שמרביצים אחד לשני – אלא אם כן, יימצא פתרון שידורי אחר.

*** מסגרת: כסף מתגלגל בזירה ***

הדבליו.דבליו.אי. (WWE ), שבעליה ומנהליה הם הזוג וינסנט ולינדה מק'מאן, נסחרת בבורסה בניו יורק. בשנת הכספים 2004 רשמה הכנסות בסך כ-375 מיליון דולר, והרווח לפני מס עמד על 72 מיליון. באותה שנה צפו בתכניותיה למעלה מ-1.65 מיליון איש. ההכנסות ממופע ה"רסלמניה" בלבד, במדיסון סקוור גרדן בניו יורק, היו 2.4 מיליון. סיבובי הופעות באירופה, אוסטרליה ויפן, הכניסו יותר מ-16 מיליון דולר. ההכנסות ממופעים בשיטת ה-PPV (תשלום נפרד עבור כל תכנית), עמדו על יותר מ-95 מיליון דולר. ועוד לא דיברנו על הכנסות מקלטות וידיאו ו-DVD, ומוצרים נוספים.

קרדיט לגיימר
    נערך לאחרונה על ידי America Yoss; 24-08-2007 בשעה 15:13.

2. קישורים ממומנים

משתמש ותיק האוואטר של LebronJames
    לייקים
    0
    נקודות
    0

יפה אחי...אבל הוא כבר לא מתאבק..

משתמש משקיע האוואטר של Göregäsm
    שם פרטי
    מאי כ
    לייקים
    0
    נקודות
    20
    משפט מחץ
    I Keep The Bible In A Pool Of Blood,So That None Of Its Lies Can Affect Me!!!!!!!!!!

ראיון מ2004..

I Keep The Bible In A Pool Of Blood,So That None Of Its Lies Can Affect Me!!!!!!!!

משתמש ותיק
    לייקים
    0
    נקודות
    153
    משפט מחץ
    טנצר המניאק..

ראיון ישן...

קרדיט לdevotion על הסוסה למעלה!

משתמש ותיק
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    יש לך תחת משעשע שמעמיד לי ת'פושע

זה ישן....

בסדר הפנמתי עוד מישו רוצה להגיד ?!

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 20:28.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,472,424 | הודעות: 8,173,011 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect