קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 03-06-2009, 16:54
  2. ראיון עם רוני ג'יימס דיו
    על ידי Meshuggah בפורום רוק ומטאל
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 06-02-2008, 14:13
  3. [ראיון]של כריסטיאן לאחר הפיטורין מWWE(מתומצת)
    על ידי Motkot בפורום היאבקות/WWE
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 04-11-2005, 15:01
  4. תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 01-10-2005, 11:41
  5. ראיון אחד על אחד עם EnD-RadiK
    על ידי MaRoKaY בפורום Counter Strike
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 24-09-2005, 22:12
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 3 מתוך 3

ראיון|ראיון עם מר קנדי - ההמשך

ברירת מחדל ראיון|ראיון עם מר קנדי - ההמשך

הראיון עם קנדי- ההמשך
    הראיון עם קנדי ממשיך, ועל הכוונת הפעם הם לקס לוגר, אולטימט ווריור, מארק מרו ואחרים. בנוסף הוא חושף את מדיניות הבריאות של ה-WWE ומדבר על כריס בנואה.

ההבדל בין מתאבקים כמו סינה ולאשלי לבין לקס לוגר ואולטימט ווריור לדוגמה, הוא רק בשימוש בסטרואידים?
    "ממש לא. השניים שהזכרת היו הבדיחות הכי גדולות בתעשיית ההיאבקות בתוך ומחוץ לזירה. אין מה להשוות בכלל".

מתאבקים כמו מארק מרו, כבאמת נראה כאילו הכל בסדר אצלהם, הוא התאבק נגד המון חבר'ה שכבר לא איתנו. למעשה 27 מהמתאבקים שכבר אינם היו בזירה עם מארק מרו.

"למארק מרו באמת היה איכפת. הוא באמת רצה לששנות את העסק הזה, כמו שאני רוצה היום לשנות את העסק הזה. אני יכול להתחייב בפניכם שב-WWE יוצאים מגדרם כדי לעזור למתאבקים לחיות חיים טובים ובריאים יותר. מארק מרו מנסה לשנות דברים דווקא כשהוא מחוץ לתעשייה, בעזרת התקשורת ובעזרת פוליטיקה, שזה לא בהכרח דבר רע. אבל הוא מתבסס ל דברים ואנשים מהעבר. עם מי הוא מדבר היום מתוך התעשייה על דברים שנעשים? הוא מתסמך על דברים שקרו לפני 9 שנים, בזמן שהתעשייה הזאת היום היא לא אותה תעשייה מלפני שנתיים, כבר אחרי מותו של אדי. לא שאני אומר שלפני המוות של אדי היה תוהו ובוהו, אבל אחרי זה כולם הבינו שצריכים להיות שינויים, ועכשיו.
    מארק מרו אמר שהוא עזב את ההיאבקות בזמן שהיה לו חוזה שמן לעוד 3 שנים רק בגלל שהוא נגעל מכל מה שקורה שם.

"אני אספר לכם בדיוק מה הסיפור של מארק מרו. למארק מרו הייתה חברה מדהימה בשם רנה. היא הייתה באה איתו לכל המופעים, לכל האירועים. הם התחתנו והוא חשב לעצמו היי, היא מדהימה, אולי אני אהפוך אותה למתאבקת ונרוויח עליה עוד כמה דולרים? אתם יודעים את ההמשך, אני מדבר כמובן על סייבל, היא הפכה להיות מגה סטאר, הרבה יותר ממה שהוא היה אי פעם, והוא מצא את עצמו סוחב לה את המזוודות ממופע למופע... הדבר הזה הביא לגירושין שלהם, הדברים הסתבכו בינהם והוא עזב אך ורק בגללה, ולא בגלל שום דבר אחר.
    מארק מרו לא טורח ליצור קשר עם אף אחד מהמתאבקים של הדור הנוכחי. מסתמך רק על העבר".

לפני 3 חודשים דיברתי עם כריס בנואה. אחרי השיחה חשבתי לעצמי, איזה בחור נפלא. כמובן שאתה לא יכול לדעת מה קורה מתחת לעור של הבן אדם. אני מדבר איתך עכשיו ויכול לחשוב שאתה אחלה בנאדם, אבל עמוק בפנים יש לך בעיות. השאלה שי היא האם אתה חושב שצריך לערוך בדיקות פסיכולוגיות לצד בדיקות רפואיות והורמונליות לכל המתאבקים?

"אני חושב שכך אחד מתמודד עם הבעיות שלו בצורה אחרת. כריס היה ממש קנאי לפריטות שלו ושל המשפחה שלו ודאג שמי שלא צריך לדעת לא יידע. אצל כריס שמתי לב שמהרגע שאדי מת משהו השתנה אצלו. אני זוכר שהייתי מתבדח איתו וקורא לו "סייבורג" בגלל כמות הכאב שהוא היה יכול לספוג במהלך אימונים ובמהלך קרב, זה היה מדהים, לא אנושי".

"הוא הזמין אותי פעם לעשות איתו שכיבות שמיכה. אחרי 200 הרגליים שלי כבר קפאו. הוא המשיך כאילו השניה הוא רק התחיל. משכתי עם כל מה שהיה לי ועשיתי 300 באותו היום. למחרת הוא אמר לי לבוא שוב, חשבתי לעצמי, אוי לא... אבל למעשה כבר לא כאב לי ועשיתי 500. הכל בזכותו. זה כריס בנואה".

"כולם ידעו שמשהו עובר עליו בעקבות המוות של אדי, אבל אף אחד לא ידע בדיוק מה. אני יודע שעוד 2 חברים מאוד קרובים שלו שלא מעולם ההיאבקות גם כן מתו בזמן שהוא היה בשבתון שלו, כך שאתה לא יכול לדעת איך זה משפיע על הבנאדם. תוסיף את זה למצב הבריאותי של הבן שלו והנה יש לך בסיס לחשוב שמשהו יכול לקרות. אבל כריס לא סיפר כלום לאף אחד אז איך היה אפשר לעזור לו? כשהוא חזר מהשבתון הוא באמת השתנה, הוא הפסיק להיות עם כל החבר'ה בלובי של המלון כשהיינו בחו"ל, חיפש תמיד את המקום ליד החלון במטוס הוא באוטובוס ובהה בנוף המשך שעות. לך תדע מה הלך לו בראש".

אתה חושב שהבעיות אצלו היו בעיקר נפשיות או שהסטרואידים עשו את הכל לגרוע יותר?

זה היה ערבוב של כמה פקטורים ביחד לדעתי. אי אפשר לדעת בודאות. אני זוכר שדיברנו לפני רסלמניה 22 והוא שאל אותי אם אני לוקח תרופות הורמונליות. אמרתי שלא, אז הוא אמר לי שהוא לוקח מפעם לפעם. שאלתי אותו מה הוא יעשה כשיבדקו אותו, אז הוא אמר שהוא ייאלץ להפסיק. באותה שיחה הוא גם זרק לי משהו על המזונות שהוא צריך לשלם לאישתו לשעבר, ושהוא הוא צריך לעבוד עד סוף החיים כדי שישאר משהו לילדים שלו. אני יודע שהנושא הזה היה ממש, ממש סיפור בשבילו.

אז בעצם איך כריס בנואה תיחמן על מדיניות הבריאות של ה-WWE? הרי אנחנו יודעים שהרופא שלו נתן לו מרשמים לסטרואידים פעם ב-3 שבועות.

כשהוא חזר מהשבתון הוא בכלל לא לקח את מה שהרופא רשם. הוא אפילו לא לקח אפדרין, שזה סם נפוץ שהוא על הגבול של המותר והאסור. אחרי שהוא הוכיח שהוא נקי פעם אחרי פעם, הוא ניצל את העובדה שהבודקים רק מסתכלים עליו בזמן שהוא משתין, ולך תדע איך הוא הערים עליהם".
    אז בעצם יש פירצה במדיניות הזאת?

"אתה מכיר מערכת שאין בה פירצה? תראה מה קורה בענפים אחרים, אצלנו זה עוד מינורי. תסתכל מה הולך באופניים. סטרואידים בעצם עוזרים לגוף כל עוד הן במינון נמוך. מאוד נמוך, כזה שלא מורגש בצורה חיצונית. אם אתה מתחיל להתנפח אז אתה לא לוקח מינון נמוך. הרופא שרשם לכריס את הכמויות האלו הוא לא רופא, הוא סוחר סמים".

"השיטה של ה-WWE היא כמו של ה-NFL. היחס המותר של טסטוסטרון הוא 1:4 לכל אפיטסטוסטרון. כל מה שלמעלה מ-1, זה אסור. לעומת זאת השיטה לא מאשרת אפילו רבע גרם של ויקודין. אם מצאו אצלך ויקודין אתה בצרות, אתה תושעה מיידית, לחודש, חודשיים, ללא תשלום כמובן. בנוסף, אם מצאו אצלך משהו שאין לך מרשם עליו, אתה ישר תחטוף עליו עונש, אפילו אם זו התרופה הכי זניחה. תמיד יש את התפוחים הרקובים שיערימו על המערכת, אבל בסופו של דבר הם ישלמו את המחיר. אם לא בהשעיה אז בפיטורין, ואם לא בפיטורין אז בחייהם".

קרדיט WWE הישראלי
    נערך לאחרונה על ידי America Yoss; 26-08-2007 בשעה 12:38.

2. קישורים ממומנים

אחלה ראיון, תודה.
    נערך לאחרונה על ידי system32-; 26-08-2007 בשעה 12:57.

משתמש ותיק האוואטר של LebronJames
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ראיון נחמד.

פעם הבאה שאתה לא מתייג ,תקבל עונש קרא חוקים
    נערך לאחרונה על ידי HuRiKeN; 26-08-2007 בשעה 13:37.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 15:45.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,501,352 | הודעות: 8,201,945 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect