www.cyberdunk.com?ref=109028
אתם ממציאים שחקן משלכם, מאמנים אותו, קונים לו ציוד שמשפר את יכולותיו, מסיגים לו חוזים (תחילה דרך דראפט ולאחר מכן משיגים חוזים טובים יותר דרך פרסום השחקן בפורום של המשחק).
בנוסף תוכלו לקנות קבוצה עם מעין נקודות של המשחק הנקראות Cyberpoints או CDP ועליהם תוכלו לקרוא ולהבין כיצד להשיגם.
כאשר תהיה לכם קבוצה תוכלו לקנות/למכור שחקנים, להחתים שחקנים, לאמן ולנהל את הקבוצה וכו'.
בנוסף תוכלו לקבוע טקטיקה לשחקן שלכם ולשתף אותו ב"אחד-על-אחד" בימים "החופשיים" או בקיצור בימים שבהם לקבוצה שלכם אין משחק.
יש לכם בעיות? תשאלו, אני יודע לענות.
לגבי עברית- המשחק הענק הזה בתהליכי תרגום לשפות רבות כולל עברית. כרגע האתר הוא רק באנגלית אך האנגלית בסיסית ולא בעייתית. אם אני אראה שיש פה הסתבכויות אין לי בעיה להכין לכם מדריך למשחק.
בנוסף אני רוצה להמליץ על הימורים. כדי להשיג כסף קל למטרות שיפור השחקן תוכלו להמר על הליגות השונות מכל רחבי העולם שקיימות במשחק. אין לי בעיה לתת המלצות על הימורים שווים כל יום.
הימורים טובים הם הימורים על קבוצה שמנוהלת ע"י בן-אדם בליגה נמוכה בה רוב הקבוצות מנוהלות ע"י המחשב. לפעמים קבוצה מתחתית הליגה שבן-אדם קנה אותה היא טובה בהרבה מקבוצה במקומות הראשונים ולכן יש עליה גם יחס גבוה ואפשר להרוויח הרבה כסף.