טוב מי שלא יודע זה אני עדי shocko.. אני לא בבית עכשיו אני עושה בייביסטר על ילדה בת שנה ו10 חודשיים.. מתוקה מתוקה וגם לה קוראים עדיאני מ10 עד 4-5 יהיה פה שהאימא תחזור וזה כייף חיים.. היא ראתה קלטת של שרית חדד "נסיכה של שמחה" בשקט לא הוציאה הגהה.. אח''כ חממתי לה את האוכל במקרוגל נתתי לה לאכול גם לא בכתה לא כלום.. הרדמתי אותה נרדמתי צי'ק צ'ק.. יש כאן פלייסטיישן 2 עם משחקים כי האבא הוא תינוקי כזה אוהב לשחק =] יש כאן את כל הערוצים יענו ספורט 5 live וgold מה שאצלנו בבית סגרו.. הם חזרו מחו''ל המליינים האלה אז יש גם מלא שוקולדים של מוצרט האימא אמרה לי במפורש שאני יאכל כמה שבא לי =]
היא בטח תקום ב2-3 ככה והופ נשחקה איתה עוד קצת ונלך הבייתה עם 100 שקל (אולי יותר)והכי טוב זה שיש מצב שאני אבוא גם מחר.. איזה כייף לפני הלימודים פתאום למצוא כזה דבר =]
אגב אחלה מחשב יש כאן, מהיר.

אני מ10 עד 4-5 יהיה פה שהאימא תחזור וזה כייף חיים.. היא ראתה קלטת של שרית חדד "נסיכה של שמחה" בשקט לא הוציאה הגהה.. אח''כ חממתי לה את האוכל במקרוגל נתתי לה לאכול גם לא בכתה לא כלום.. הרדמתי אותה נרדמתי צי'ק צ'ק.. יש כאן פלייסטיישן 2 עם משחקים כי האבא הוא תינוקי כזה אוהב לשחק =] יש כאן את כל הערוצים יענו ספורט 5 live וgold מה שאצלנו בבית סגרו.. הם חזרו מחו''ל המליינים האלה אז יש גם מלא שוקולדים של מוצרט האימא אמרה לי במפורש שאני יאכל כמה שבא לי =]
ציטוט ההודעה