אז חיפשתי את הספר המדובר של Double Your Dating ובמקרה מצאתי את כל הספרים שלו. אז אמרתי למה לא לחלוק זה לא עולה כסף XD
תהנו
http://rapidshare.com/files/51816866...ction.rar.html
אז חיפשתי את הספר המדובר של Double Your Dating ובמקרה מצאתי את כל הספרים שלו. אז אמרתי למה לא לחלוק זה לא עולה כסף XD
תהנו
http://rapidshare.com/files/51816866...ction.rar.html
Bring the Violence-
|
|
fuck me thats brilliant ! thanks![]()
![]()
![]()
תודה רבה
מעצב גראפי לכל מטרה.
ואו זה המון ייקח לי שנים לקרוא את זה... אבל בכל זאת תודה (:
וואוו אתה ענק!
תודה!
תעשו לעצמכם טובה תקראו אנשים אתם לא יודעים איזה שינוי יחול בכם =]
תחסכו לי הרבה כאב ראש..לי ולאסף חחח
תודהבטוח שאני אלמד כמה דברים
![]()
אתם יודעים דבר אחד שלא הצלחתי להבין שם,
זה שהוא מדבר על זה שאישה תרצה אותה אם תגרום לה להרגיש טוב.
ואז מצד שני הוא מדבר על דברים שהם כמו ארוחת ערב ומתנות שגברים מתאמצים לעשות אותם לחינם (וסבבה נראה לי שיש בזה משהו) ואז הוא מדבר על מחמאות שזה גם לא צריך.
מחמאות זה לא אמור להיות דבר שיגרום לאישה להרגיש טוב?
כמובן לא ברמה מוגזמת.. אבל לאדע.. נראה לי משהו לא בסדר במה שהוא כתב XD לפחות בקטע הזה
Bring the Violence-
Dave
קודם כל עזוב כל מה שידעת , אל תפקפק במה שהוא אומר.
למה?
1.כי הבן אדם הזה זיין יותר מכמה שאני ,אתה ,אסף , dogow ו-yttt נזיין ביחד בכל החיים שלנו.
2.כי הוא צודק. הרי המחמאות האלה זה דבר שמישהו אמר לה לפני שניה אז מה הקטע פה?
נגיד יש מישהי שהיא ממש כוסית..אז מה בחור ממוצע יגיד לה? "היי אפשר לומר לך שאת ממש יפה?"
יופי...עכשיו לולקס בא אל אותה בחורה אחרי 5 דקות , אם אני יגיד לה את אותו דבר , מה קורה בעצם?
היא חושבת שאני בדיוק כמו כל ה100 בחורים שאמרו לה את זה כבר , שגם אותי היא כבר "יכולה להשיג בקלות",ושאני סתם אחד מהחרמנים האלו. על זה הוא מדבר , ובכלל כשאתה מתחיל עם מישהי שהיא בין 8 ל10 אתה צריך לתת נאגים ולא מחמאות , ועל נאגים תמשיך לקרוא במאמרים שם , תאמין לי שאם תקרא הכל אתה ממש לא תצטער להפך.(ד"א אני קראתי הרבה מאוד מאמרים שלו , אבל אני מעדיף את מיסטרי כמו שאמרתי שהוא גם כן אמן פיקאפ לדעתי הטוב בעולם, קראתי את הספר שלו ואני ממליץ גם לך , תוריד אותו כאיבוק , הוא נקרא The Mystery Method ) ואתה צודק השינוי שהוא גורם הוא לא רק עם בנות.
הוא זיין זה לפי מה ששמעתי אז כדאי להקשיב לותודה !
זהו זה בדיוק הטעות במחשבה שלי. יש הבדלים דקים.
מה שהוא מדבר עליהם זה שאתה מתחיל עם בחורה כאילו כוסית.
ולא שאני אומר שצריך לשאוף לפחות, אבל לפעמים בחורה פחות יפה תופסת אותך, ואז הכללים די משתנים לא?
הרי אם מישהי שלא מתחילים איתה בדרך כלל, אתה תבוא ותתחיל למרוח אותה, היא די תמרח לא? :X
Bring the Violence-
לא בדיוק.
כל הבחורות לפי הטענה של האמנים האלה "מתוכנתות" אותו הדבר, בגלל זה אתה לא תקלוט אותו מספר רק על בחורות כוסיות שהוא פוגש.
זאת אומרת שגם בחורה שלא התחילו איתה כל החיים, בד"כ מבינה שאם אתה בא ואומר לה "אפשר להגיד לך שאת יפה?", אתה מתחיל איתה בדרך שגרתית לחלוטין.
זה משהו מובנה כזה.
אבל אם תבוא ותתחיל למרוח אותה היא תחשוב "אומייגאד, מה לעזאזל הוא עושה?".. תגרום לה להסתקרן ומכאן אתה כבר מושך בחוטים. שלא בדומה לכוסית שתחשוב "מי הוא חושב לעצמו שהוא?" ומכאן גם החוטים שלנו.
הבחורים האלה גאונים :]