נכתב במקור על ידי
galS
אתה שתיתה פעם היית שיכור גמור שאתה מדבר?.. לא ניראה לי כי שאתה שיכור אתה לא מודע זה התת מודע זה כאילו אין לך מחסום מה שבא לך אתה אומר
וליאור תגיד מה אתה דפוק?רציני
זה שהחיים שלך דבש שאתה מגיע לבית יש לך ארוחה מוכנה בגדים בארון מחשב טלוויזיה יש ילדים שאין להם אפילו דיסק בבית
ראיתה מזה אבא שיכור ואימא מטומטמת?! לא לא ראיתה כי אתה חיי לך בבועה שהחיים טובים ואימא שלך דואגת לך.
אני ראיתי ילדים מוכים ואתה יודע מזה? אתה בוכה מלראות את זה כולך בפנים זעם לנסות לעצור את זה ואתה לא יכול לעשות כלום ראיתי מלא פעמים וכל פעם שאני רואה את זה אני בוכה דמעות.
אתה בטח מתעצבן שמקשים ממך לנקות ת החדר לסדר לזרוק זבל ודברים כאלה..
אתה יכול להגיד "שיט איזה באסה"
יש ילדים שרק אם הם יגידו "אני באמצע משו" כבר יחטפו מכות..
אתה יודע מזה ילד בן 8 מרביץ לו גבר בן 35+? אתה מתאר לך את זה?
ועכשיו תבוא תגיד "זיוני שכל" אתה חיי בבועה שהחיים ורודים ושזה לא צריך לעניין אותך יש משטרה..
מזה מישטרה? חבורה של אנשים בידיוק כמוך הם לא יכולים לדעת הכל מישו צריך להתלונן לעזור והם עושים עבודה קשה ומקבלים משכורת נמוכה
אתה רואה יותר מידי סרטים. תראה מזה פעם אחת לך לאיזה שכונת עוני בעיר שלך תשב שמה תסתכל על הבניים אתה תשימע כל היום צעקות ריבים מכות
תאר לך חס וחלילה אימא שלך נכנסת אחרי עבודה באה מנתקת לך סתם ככה את החשבל של המחשב הוא מורידה לך כאפה אומרת לך שאתה נולדתה בטעות שהיא רוצה שתמות שהיא שונאת אותך לא אכפת לה ממך היא רוצה שתתיאבד
חס וחלילה כן לא עלינו אבל יש כאלה ואי אפשר ש50,000 שוטרים יידעו מה קורה בכל בית של 7,000,000 אנשים.
קח לליבך ותלך לשכונת עוני אתה תשנה את כל ההשקפה של החיים שלך.
**ולא שאני אוהב שוטרים וכל זה כן? אני שונא אותם כי הם עושים לי בלאגן עם האופנוע =] אבל מה לעשות זה העבודה שלהם...[של תחשבו אז מה אם אני בן 15 אני נוסע רק בשטח ומוריד את האופנוע עם עגלה שמה וזה אבל מה לעשות אין לי כוח לחכות עוד שנה לרישון =]