שלום רציתי לשתף אותכם בבעיה של דוד שלי ...... יש לו חברה בערך 10 חודשיים עכשיו תאכלס הוא אוהב אותה אך לא כמו פעם ... יאנו אם שאלו תי פעם הוא היה מוותר על חברים שלו עליי ועל הכל על מחשב שזה התחביב שהוא חולה ביותר ... היום הוא לא ממש מתרגש ממנה יאנו יש אהבה אך לא כמו פעם הוא מתלבט אם להיפרד ממנה יש ביניהם הרבה חיכוכים וריבים מיותרים היא גם לא מספקת אותו מינית בכלל .... כבר כמה חודשים שאין ביניהם מגע מיני לדעתכם הוא צריך להישאר איתה ? או לעזוב אותה כמו שאני הצעתי כי אין לה מה למכור לו ? ...... תודה לכל מי שיגיב ויעזור לדוד שלי אני הצעתי לו מה אני חושב אבל הוא הציע שאני יספר את סיפורו כדי לשמוע עוד חוות דעת ... אגב לחברה שלו יש איזה ידיד שהיא כל היום אצלו הידיד הזה כמו אח לטענתה אך היא הרבה פעמיים מבטלת עם דוד שלי תוכניות בגלל הידיד ה " אח " שלה כביכול ... עכשיו סבבה אם הוא ידיד טוב כמו שהיא אומרת יש זמן לזה אבל איזה מין חברה היא אם היא שמה על דוד שלי זין בקטע הזה ולא מוכנה להפחית עם ידיד שלה ואפילו להפך .... קיצר אשמח על התגובות שלכם ... וסליחה על ביטויי כל שהו אם פגע במישו כולל המנהלים וזה יאללה יום טוב נשמות חולה עליכם ... תגיבוווווו