כלומר היומן של המורה נמצא בעצם במחשב עכשיו הדרך חשיבה שלי היא אם אני ימצא את עצמי יושב מול התוכנה ויכול לשנות את הפרטים כמו ציונים חיסורים וכו' מה אתם אומרים יש מצב לפרוץ אליה ?
נ.ב אני בי'א והמורים כמובן לא מראים לתלמידים אחרים את התוכנה.
כלומר היומן של המורה נמצא בעצם במחשב עכשיו הדרך חשיבה שלי היא אם אני ימצא את עצמי יושב מול התוכנה ויכול לשנות את הפרטים כמו ציונים חיסורים וכו' מה אתם אומרים יש מצב לפרוץ אליה ?
נ.ב אני בי'א והמורים כמובן לא מראים לתלמידים אחרים את התוכנה.
נערך לאחרונה על ידי &BigSmoke&; 04-09-2007 בשעה 17:53.
|
|
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ח
למה אתה מחכה?Q!??! לך תשתולל
חחחח אם הייתי יכול לעשות את זה
הייתי עושה בלי לחשוב פעמיםם
תזהר להיתפס אה![]()
נערך לאחרונה על ידי asiman; 04-09-2007 בשעה 18:01.
כן אני רק צריך להשיג את התוכנה (: שזה לא כזה סיפור קל לדעתי ואני מקווה שאין סיסמה למרות שלא נראה לי כי הם לא מראים את התוכנה לתלמידים אז אין סיבה שינעלו אותה
לא כדאי לך לנסות.
כואב לך בלב על החיסורים? חבל - לא היית צריך לחסר.
הסיכון של זה לא שווה את זה - עד כמה שזכור לי (הזהירו אותנו בבית הספר), זה השעייה (או העפה מבית הספר, תלוי בחומרת השינוי) + דחיית בגרויות (במקרה ואתה מתעסק בציוני הגשה, למשל) לזמן מסוים.
[חנצ'וווק] *מכין לחנצ'י שוקו* > :] <
D:
אחי, אל תעשה שטויות
מספיק חשד קטן ועולים עליך בלי בעיה, תאמין לי
יעיפו אותך בלי לחשוב פעמיים, זה עבירה חמורה יותר מלקלל מורה אפילו בכיתה חח
אתה יכול להצליח גם בלי כל הרמאויות האלה, אני מניח שאתה לא אידיוט
בהצלחה
אני מכיר כבר מישהו שעשה דבר כזה בעבר, לא מציע לך לעשות את זה !
תלמד טוב, חבל לעוף מבית הספר ..
וואלה נחמד המורה שהביאה לך חמישים נכנסת למחשב ורואה שיש לך ציון של מאה
וואו מישהו בטח שינה את זה!! אבל אין סיכוי שזה אתה נכון?
אל תהיה טמבל
לכל מורה יש מספר אישי וססמא אישית לתוכנה זאת תוכנה של מט"ח אם אני לא טועה
אני גם עשיתי את זה
תזהר לא לעשות שינוי משמעותי מידי יתפסו אותך נגיד היה לך ציון
60 אל תעשה 100 יחשדו אחי
Two years he walks the earth. No phone, no pool, no pets, no cigarettes. Ultimate freedom. An extremist. An aesthetic voyager whose home is the road…Ten days and nights of freight trains and hitchhiking bring him to the Great White North. No longer to be poisoned by civilization he flees, and walks alone upon the land to become lost in the wild. - Alexander Supertramp May 1992
כל הבתי ספר עובדים עם תוכנות, יש גיבויים וכו' זה לא כזה פשוט, יש לוג (היסטוריה) של עריכות וכאלו, חבל שתסתבך..
אחי אל תסתבך, יש לי נסיון, הרחיקו אותי לשבוע