אנשים מפגרים יש פה!!
מה לעזאזל נכנס מתוס לתוך השטח של סוריה כוס עמוק !!!
ראבאק איזה לאכי!!
אנשים מפגרים יש פה!!
מה לעזאזל נכנס מתוס לתוך השטח של סוריה כוס עמוק !!!
ראבאק איזה לאכי!!
|
|
הוא טעה בדרך הוא היה צריך להגיע לאירן בכלל..
מטוס*
הכל יוזמה של ארה"ב: אנחנו מתסיסים את סוריה, יש מלחמה עם סוריה ואיראן, ארה"ב מצטרפת ולאיראן אין כורים.תגיד תודה.
מה תודה שאירן וסוריה ירטשו לך את חיפה את כל אזור המרכז מלחמה מצידנו צריכה להיות במכת מחץ שהם לא יצליחו לטעון רובה להפוך להם תמדיה תוך כמה דקות כמויות של ארטלירה ופצצות בבום אחד.
יש להם מאגר אדיר של סקאדים הם יכולים לרטש לך את כל המדינה כמו כלום.
נכון .. עדיף שיביאו שיפציצו לנו את הצורה עם אטום
לא עדיף שאנחנו נטיל פצצות אטום עליהם.
כמו שאני אומר אם מתחילים מלחמה לא לגרות אותם פשוט להנחית מכה קטלנית מכה שלא תאפשר להם להתאושש שהם את האקדח לא יצליחו לטעון להפציץ להם בעת ובעונה אחת את כ מתקני הישלטון להרוג את כל המנהיגים את כל בסיסי הצבא את בסיסי הטילים ולבסוף כורים גרעיניים.
קודם כל להרוס את מה שהם יכולים להזיק לנו בטווח המיידי להפציץ את מרכזי השלטון להרוג מנהיגים, בסיסי טילים, בסיסי חיל האוויר, מאגרי נשק סקאדים, בסיסי צבא כורים גרעניים. הבנתם תרעיון שלי ההתקפה צריכה לקחת כמה שעות וזה לדעתי מה שארה"ב מתכננת היא אוגרת כח אדיר היא ובריטניה במפרץ הפרסי יש להם משהו כמו 7 נושואות מטוסים כמה ספינות טילים ועוד כל מני דברים מתוקים אל תשכחו את כל הבסיסי שנמצאים בעירק ואפגינסטן.
המתפקה צריכה להיות קצרה הרסנית קטנלית ובלתי ניתן לאויב להגיב אחרי כל ההתקפה הזאת.
=\
נערך לאחרונה על ידי FuckTheSystem; 06-09-2007 בשעה 22:14.
אוהב ערבים בוש לך
[18:15:21] <@orcho> orcho - עכשיו תעלה תמונה שלך
[18:15:27] <@FLASH> לא אחי אני מכוער
טיסות לתוף שטח של סוריה מתרחשות באופן קבוע ... רק שזאת הפעם הראשונה שסוריה ניסתה להוריד אותנו .
slickskter@gmail.com
אחת התשובות שאני שמעתי זה פשוט שרצו ליבדוק אותם תתגובה תמקמים וכאלה
\=
[=