תוכנה בC#
מתנה לכיתות ט', פותר משוואה ריבועית!!
עם Edo
אני עורך את הקישור כי אנחנו לא יכולים לקחת אחריות על קבצים לא מזוהים שניתנים להורדה, גם אם הקובץ נבנה על ידי מישהו מוכר מישהו יכול להכנס לשרת ולהחליף אותו בקובץ זדוני.
תוכנה בC#
מתנה לכיתות ט', פותר משוואה ריבועית!!
עם Edo
אני עורך את הקישור כי אנחנו לא יכולים לקחת אחריות על קבצים לא מזוהים שניתנים להורדה, גם אם הקובץ נבנה על ידי מישהו מוכר מישהו יכול להכנס לשרת ולהחליף אותו בקובץ זדוני.
נערך לאחרונה על ידי אור; 07-09-2007 בשעה 00:49.
.; ,Psydila? ;p
|
|
עם Edo חחחחחחחחחחחחח
חבל שאני עשיתי הכל =\
אבל גם אתה עזרת, הבאת לי מים ועוד מלא דברים כמו ........ לא זוכר מה אבל אני בטוח שעשית משו!
נערך לאחרונה על ידי Edo; 07-09-2007 בשעה 00:49.
=-O
ערכתי לכם..
נו מה הרעיון..
אי אפשר להחליף קישור כי אז רואים שזה לא על אותו שרת..
טוב אם מישו רוצה שיבקש בפרטי..
=-O
אולי אור יעלה לכם את זה על אחד השרתים של הפורום
יאללה איפה זה??
Two years he walks the earth. No phone, no pool, no pets, no cigarettes. Ultimate freedom. An extremist. An aesthetic voyager whose home is the road…Ten days and nights of freight trains and hitchhiking bring him to the Great White North. No longer to be poisoned by civilization he flees, and walks alone upon the land to become lost in the wild. - Alexander Supertramp May 1992
ערכו.
יש סיכוי לווירוס אני לא אומר שיש, פשוט אין אפשרות להעלות סתם ככה קבצים ולתת בפורום, אפשר לעשות את זה בצורה מסודרת עם סריקה בפורום תוכנות.
אתם מוזמנים לבקש מהם בפרטי, מי שמוריד אני ממליץ לו לסרוק ע"י נורטון \ קספרסקי.
לא צריכים את זה, במבחנים לא תהיה לכם את התוכנה הזאת [דקה לחשב עם נוסחאת השורשים מה קרה?]
אבל רעיון נחמד..