קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה


אשכולות דומים

  1. אתגר!חפשו את המתכון הכי טוב לפיצה!
    על ידי d.r בפורום דיבורים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 09-09-2007, 20:58
  2. [אתגר] תמונה של החפץ הכי טוב!
    על ידי ItayTheMan בפורום Maple Story
    תגובות: 29
    הודעה אחרונה: 06-01-2007, 13:51
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 7 מתוך 7

[אתגר!]חפשו את המתכון הכי טוב לפיצה!

  1. #1
    משתמש מתקדם
    שם פרטי
    דוד
    תאריך הצטרפות
    08/2007
    הודעות
    568
    לייקים
    0
    נקודות
    25
    משפט מחץ
    נותנים לך תקח!
    מין: זכר

    ברירת מחדל [אתגר!]חפשו את המתכון הכי טוב לפיצה!

    אתם צריכים להביא לי את המתכון הכי טוב לפיצה!!לושמנה מאיפה תביאו לי מתכון!(אם מעתיקים תנו קרדיט)
    מותר לשלוח כמה מתכונים שרוצים!ה3 מתכונים שאני יבחר יקבלו מייד 10 נק'!
    ואח"כ יעלו לסקר במנצח בו יקבל עוד 20 נק'!
    מתוכנים יתקבלו עד 10\10 ותהנו!!

    נערך לאחרונה על ידי d.r; 09-09-2007 בשעה 20:56.
    D.R
    מאתם סימנתם את זה?

    עברתי 5XX הודעות!
    מספרים למכירה: א. 2-878-2-454 ב.54-78-15-16
    ג.488447718 ד. 40-11-74-321
    תציעו!
    צריכים אותי דחוף?! איסיקיו: 200714751

  2. קישורים ממומנים

  3. #2
    משתמש מתקדם
    שם פרטי
    דוד
    תאריך הצטרפות
    08/2007
    הודעות
    568
    לייקים
    0
    נקודות
    25
    משפט מחץ
    נותנים לך תקח!
    מין: זכר

    ברירת מחדל

    מעכשיו מותר רק 3 מתוכנים וכלום צריכים להיות בתגובה אחת אסור דאבל רק תגובה עם מתכון תישאר כאן כל מי שיעבוד על זה יקבל אזהרה!!!
    D.R
    מאתם סימנתם את זה?

    עברתי 5XX הודעות!
    מספרים למכירה: א. 2-878-2-454 ב.54-78-15-16
    ג.488447718 ד. 40-11-74-321
    תציעו!
    צריכים אותי דחוף?! איסיקיו: 200714751

  4. #3
    משתמש באטרף האוואטר של -Fuya
    שם פרטי
    מקמק
    תאריך הצטרפות
    02/2007
    גיל
    33
    הודעות
    13,040
    לייקים
    25
    נקודות
    10
    משפט מחץ
    עדיף לאבד רגע מהחיים מאשר לאבד שתי רגעים מהחיים
    מין: זכר

    ברירת מחדל

    טוב אני רואה שאין פה כלום
    אז אני ימליץ ככה מתכון סתם שהכנתי עם כבר ויצא משהו משוגע...


    לוקחים בסיס לפיצה(לא פיתה)אצלו לפחות זה היה ככה.
    זה משהו במיוחד יענו לפיצה.
    שמנו איזה 50 גרם זיתים שזה מלא...
    ואורגנו מיתחת וטונה ותירס, ופול סחוג(יורד קצת החריפות שזה מתחמם)...
    ואיזה 3 עיגולים של עגבניות(שחותכים אותם יוצא עיגולים..)
    ולמעלה מפציצים בגבינה של 2 שכבות בכללי זה יוצא(לנו זה יצא איזה 5 פרוסות..)
    ויש הבדל בן גלבע לעמק... עם עמק יצא פחות טעים...

    אם המתכון לא מאושר-אז לא הבנתי למה התכוונתם...

    מי שלא לחץ על הביצה היום מניאק

    עד מתי נוב 10

  5. #4
    משתמש באטרף האוואטר של -Fuya
    שם פרטי
    מקמק
    תאריך הצטרפות
    02/2007
    גיל
    33
    הודעות
    13,040
    לייקים
    25
    נקודות
    10
    משפט מחץ
    עדיף לאבד רגע מהחיים מאשר לאבד שתי רגעים מהחיים
    מין: זכר

    ברירת מחדל

    אפשר להכין פיצות נהדרות במטבח הביתי בלי הרבה מאמץ, ובעלות מינימלית. תמר סגרי ממגזין "שף" מסבירה כיצד עושים זאת תמר סגרי, מגזין "שף" פורסם: 12.06.05, 09:31


    P{margin:0;} UL{margin-bottom:0;margin-top:0;margin-right: 16; padding-right:0;} OL{margin-bottom:0;margin-top:0;margin-right: 32; padding-right:0;} P.pHeader {margin-bottom:3px;COLOR: #192862;font-size: 16px;font-weight: bold;}</B>בצק בסיסי לפיצה
    פיצה גדולה אחת (בגודל של תבנית תנור) או 3 אישיות

    המרכיבים:
    3 כוסות (400 גרם) קמח
    1 כף מחוקה (15 גרם) מלח
    20 גרם שמרים לחים, מפוררים
    1 כוס (200 מ"ל) מים פושרים
    6 כפות גדושות (90 מ"ל) שמן זית

    אופן ההכנה:
    1. מנפים את הקמח והמלח דרך מסננת או נפה לקערה גדולה. מערבבים בקערה קטנה את השמרים, והמים, עד שהם נמסים לגמרי. משהים 5 דקות. יוצקים את תמיסת השמרים לקערת הקמח, מוסיפים את השמן ולשים 10-12 דקות, עד שנוצר בצק אחיד וחלק, לא יבש מדי ולא דביק מדי (אם הבצק יבש, מוסיפים מעט מים. אם הוא דביק מדי, מוסיפים מעט קמח). אוספים את הבצק לכדור, מכסים בבד לח ומשהים כשעה וחצי, עד שהבצק מכפיל את נפחו. לשים את הבצק שוב, מכסים שוב בבד לח ומשהים כ-30 דקות נוספות. אם רוצים פיצות אישיות: מחלקים את הבצק ל-3 כדורים, מכסים בבד לח ומשהים כ-10 דקות. אם רוצים פיצה משפחתית: ממשיכים לסעיף הבא.
    2. מחממים את התנור לחום גבוה מאוד (250 מעלות) ומרפדים תבנית תנור בנייר אפייה.
    3. מקמחים משטח עבודה ומרדדים את בצק הפיצה (או הפיצות) לעלה דק בעובי של כחצי ס"מ. אפשר להעזר במערוך, אך עדיף לשטח את הבצק בידיים. מורחים רוטב עגבניות אם רוצים (ראו מתכון) ואופים כ-12 דקות, עד שהבצק מתחיל להזהיב. מנמיכים את הטמפרטורה בתנור לגבוהה (200 מעלות) ומוסיפים תוספות וגבינה לפי בחירה. ממשיכים ואופים 5-7 דקות, עד שהגבינה נמסה והתוספות חמות.
    רוטב עגבניות בסיסי
    חולטים כ-8 עגבניות למשך כדקה במים רותחים, מוציאים בכף מחוררת
    ומסירים את הקליפה. מגררים, מוסיפים מעט סוכר ומעט מלח ומערבבים. זה הכל. אם אין עגבניות בשלות אפשר להשתמש בעגבניות קלופות ומשומרות.

    פיצה מרגריטה
    1. מחממים את התנור לחום גבוה (250 מעלות) ומרפדים תבנית תנור בנייר אפייה.
    2. מניחים בצק מרודד (מתכון לעיל) בתבנית ומורחים רוטב עגבניות (מתכון לעיל) על הבצק. אופים כ-12 דקות, עד שהבצק מזהיב.
    3. מסדרים על רוטב העגבניות 250 גרם מוצרלה יבשה (אפשר להשיגה בצורת גליל), פרוסה לפרוסות בעובי של כ-5 מ"מ. מפזרים מעט עלי אורגנו טריים או חצי כפית אורגנו מיובש, זולפים מעט שמן זית ומתבלים במלח ובפלפל שחור. מנמיכים את הטמפ' בתנור לגבוהה (200 מעלות) ואופים 5-7 דקות, עד שהגבינה נמסה. מגישים מייד.
    פיצה נפוליטנה
    1. מחממים את התנור לחום גבוה (250 מעלות) ומרפדים תבנית תנור בנייר אפייה.
    2. מניחים בצק מרודד (מתכון לעיל) בתבנית ומורחים רוטב עגבניות (מתכון לעיל) על הבצק. אופים כ-12 דקות, עד שהבצק מזהיב.
    3. מסדרים על רוטב העגבניות 250 גרם מוצרלה יבשה (אפשר להשיגה בצורת גליל), פרוסה לפרוסות בעובי של כ-5 מ"מ. מפזרים מעט עלי אורגנו טריים או חצי כפית אורגנו מיובש, זולפים מעט שמן זית ומתבלים במלח ובפלפל שחור. מסדרים על הגבינה 45 גרם אנשובי (6-8 דגים) משומרים בשמן זית, מסוננים. מנמיכים את הטמפרטורה בתנור לגבוהה (200 מעלות) ואופים 5-7 דקות, עד שהגבינה נמסה. מגישים מייד.
    פיצה תפוחי אדמה
    1. קולפים 5 תפוחי אדמה בינוניים (מומלץ מזן "דזירה") ופורסים לפרוסות בעובי של כחצי ס"מ. שמים בסיר גדול, מכסים במים ומביאים לרתיחה. מבשלים כ-7 דקות, עד שהפרוסות רכות, אך עדיין שומרות על צורתן. מסננים.
    2. מחממים את התנור לחום גבוה (250 מעלות).
    3. מניחים בצק מרודד (ראו מתכון לעיל) בתבנית, מסדרים מעליו 200 גרם גבינת מוצרלה יבשה (אפשר להשיגה בצורת גליל) פרוסה לפרוסות בעובי כ-5 מ"מ ומעליה מסדרים פרוסות תפוחי האדמה בצפיפות, כשהן חופפות זו לזו. מברישים בשמן זית ומתבלים במלח. אופים 10-12 דקות, עד שהבצק מזהיב. מפזרים מלמעלה 50 גרם גבינת מוצרלה יבשה מגוררת ומחזירים לתנור ל-5 דקות נוספות, עד שהגבינה נמסה ומבעבעת. מגישים מייד.
    פיצה מתוקה עם קרם וניל ותפוחים
    פיצה מיוחדת וטעימה, ולכן כדאי להתגבר על התמיהה ולנסות. המאפה מבוסס על בצק של פיצה רגילה אלא שאת רוטב
    מודעה

    העגבניות מחליף קרם וניל טעים ומעליו תפוחים.


    המרכיבים:
    לקרם:
    6 חלמונים (120 גרם)
    6 כפות גדושות (120 גרם) סוכר
    6 כפות (כ-60 גרם) קמח
    קליפה מגוררת מ-1/2 לימון
    1 ליטר חלב
    1 תרמיל וניל, חצוי לאורכו
    לתפוחים:
    5 תפוחים גדולים וחמוצים
    מיץ מ-1 לימון
    2-3 כפות מים
    5 כפות (כ-50 גרם) אבקת סוכר
    לציפוי:
    כפות גדושות ריבת משמש או תפוזים
    8 כפות מים
    קינמון

    אופן ההכנה:
    1. הקרם: שמים את החלמונים ואת הסוכר בסיר בינוני וטורפים במטרפה ידנית. מוסיפים את כפות הקמח זו אחר זו, וממשיכים לטרוף ידנית לקרם תפוח, אחיד ואוורירי. מוסיפים את קליפת הלימון ויוצקים פנימה מעט מהחלב, תוך טריפה. ממשיכים כך, עד שיוצקים פנימה את כל החלב. מוסיפים את תרמיל הווניל החצוי ומעבירים לכיריים. מחממים על להבה נמוכה, תוך ערבוב מתמיד, 15-20 דקות, עד שנוצר קרם חלק וסמיך. מקפידים לא להביא לרתיחה ולערבב בהתמדה. מסירים מהכיריים ועוטפים את פני הקרם בניילון נצמד (כדי למנוע היווצרות קרום). מצננים. מאחסנים במקרר למשך כשעתיים.
    2. התפוחים: קולפים את התפוחים ופורסים דק. מערבבים את מיץ הלימון עם המים ויוצקים על התפוחים (כדי למנוע השחרה).
    3. מחממים את התנור לחום גבוה (200 מעלות) ומרפדים תבנית תנור בנייר אפייה.
    4. הבצק: מקמחים משטח עבודה ומרדדים את הבצק לעלה גדול בעובי של כחצי ס"מ. מעבירים לתבנית ומשטחים עליה. מורחים את הקרם הקר על הבצק. מסננים את פרוסות התפוחים ומסדרים אותן על הקרם, כך שיחפפו קצת זו לזו. זורים את אבקת הסוכר מעל התפוחים ואופים כ-20 דקות, עד שהתפוחים משחימים. מוציאים מהתנור ומצננים קצת. מנמיכים את הטמפרטורה בתנור לבינונית (180 מעלות).
    5. הציפוי: שמים את הריבה ואת המים בסיר קטן ומחממים עד שהריבה נמסה. מברישים את התפוחים וזורים עליהם את הקינמון. אופים כ-5 דקות ומגישים מייד, חם.
    5 נקודות שיש להקפיד עליהן, בדרך לפיצה ביתית טובה
    1. הקפדה על זמן לישה - זהו אחד מסודות ההצלחה של בצק הפיצה. חשוב להקפיד על זמן לישה ארוך (בין 10-12 דקות) בתנועות של קיפול, דחיפה ואפילו השלכה (כן, כן) של הבצק על משטח העבודה. זה אינו בצק עדין והוא דורש לישה חזקה, עד שנוצר בצק גמיש.
    2. שיטוח הבצק בידיים ולא במערוך - אם אפשר, נסו "לפתוח" ולשטח את הבצק בידיים ולהזדקק למערוך כמה שפחות.
    3. זמן אפייה גמיש - קשה להצמד לזמני אפייה מדוייקים, כשמדובר בפיצה. שני הנתונים המשפיעים ביותר הם עובי הבצק ועוצמת התנור. ככל שהבצק דק יותר, זמן האפייה מתקצר. ככל שהתנור בעל עוצמה גבוהה יותר, זמן האפייה מתקצר. הפיצה מוכנה כששולי הבצק מזהיבים והגבינה נמסה.
    4. רוטב - אפשר למרוח על הפיצה כל רוטב עגבניות שאתם אוהבים. אבל כדאי לדעת שהרוטב האיטלקי המסורתי לפיצה הוא רוטב לא מבושל, העשוי נטו מעגבניות (ראו מתכון). אני רק מבקשת - בשם המסורת האיטלקית - אנא, אל תמרחו על הבצק המשובח הזה קטשופ. זה פשוט לא מנומס (כלפי האיטלקים, כלפי הבצק וגם כלפי עצמכם).
    5. תוספות - אפשר להוסיף לפיצה גבינות (כחולות, מלוחות, עיזים וכו'), דגים (אנשובי וטונה, אבל גם סרדינים למשל) וירקות (קישואים, בטטה, חצילים וגם אספרגוס, פלפלים, בצל וכו') ונקניקים. כדאי רק לזכור שבגלל זמן האפייה הקצר כדאי לבשל, לאפות או לטגן את הירקות קודם ולהניח אותם על הפיצה, כשהם כבר כמעט מוכנים לאכילה.
    טיפ - אבנים טובות
    בחנויות המתמחות בכלי בישול אפשר למצוא אבן לאפיית פיצות. מדובר במשטח אוגר חום שצריך לחמם בתנור לפני אפיית הפיצה. בשהמשטח חם מאוד, מניחים עליו (במגע ישיר) את הפיצה ואופים. המשטח פולט חום גבוה באופן אחיד והפיצה זוכה למכת חום מלמטה (מהאבן) ומלמעלה (מהתנור) בעת ובעונה אחת. התוצאה היא אפייה מושלמת ובצק פריך במיוחד. מומלץ למי שאוהב ומרבה לאפות פיצות.



    מועתק מYNET...
    סתם כי לא כתבו פה כלום עדיין...

    מי שלא לחץ על הביצה היום מניאק

    עד מתי נוב 10

  6. #5
    מורחקים האוואטר של -Shon-
    שם פרטי
    שון
    תאריך הצטרפות
    05/2007
    גיל
    33
    הודעות
    1,439
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    קל בחופשים,קשה בלימודים :]
    מין: זכר

    ברירת מחדל

    מצרכים לבצק הפיצה:
    25 גרם שימרית (כף וחצי שטוחות)
    3/4 כוס מים בטמפ' החדר
    1/2 2 כוסות קמח
    1 כף שמן זית
    1 כפית סוכר
    חצי כפית מלח
    למילוי הפיצה:
    2 כפות שמן זית
    1/2 כפית סוכר
    1 רסק עגבניות קטן (כף וחצי מחוקה)
    1/4 כוס מים פושרים
    1 כפית אורגנו
    תוספות לפי הטעם: גבינה למינהן וירקות לפי הטעם.
    אופן ההכנה
    1. מערבבים את חומרי הבצק ולשים עד שנוצר בצק אחיד. מכסים ומשהים בצד למשך 45 דקות.
    2. מרדדים את הבצק דק, מניחים בתבנית ומורחים את המילוי.
    3. מפזרים גבינה ומוסיפים תוספות לפי מה שמתחשק.
    4. אופים את הפיצה בתנור פיצה בחום של 200 מעלות במשך 20 דקות.

    הכנתי את זה...
    איזה טעים...

    קרדיט לפיצה נט!!!
    נערך לאחרונה על ידי -Shon-; 26-09-2007 בשעה 15:36.

    קרדיט לbill goldberg על החתימה הזאת ^^


    במקור פורסם על ידי Nestle
    אבל אני יודע לכתוב אבל יש לי טעויות כתיבה
    אבל אין לי שגיאות כתיב..


    חחחחח
    יש טעויות כתיבה,אבל אין לי שגיאות כתיב חחחחחחחח

  7. #6
    משתמש מתחיל
    תאריך הצטרפות
    07/2007
    הודעות
    301
    לייקים
    0
    נקודות
    234
    משפט מחץ
    You just killed a helicopter with a car! (מת לחיות 4)

    ברירת מחדל

    המדריך המלא להכנת פיצה אל טאליו

    המדריך להכנת הפיצה אל טאליו – פיצה במרובעים
    המים בהם משתמשים צריכים להיות באיכות של מי שתיה, וללא הרבה קלציום. יש להסתכל בברז, אם נראה שפיית מלאה במשקעים של סידן, יש להרתיח את המים ולהשתמש במים המורתחים – ומקוררים.

    שמרים ניתנים לשימוש בצורה רגילה, כשמרים טריים, או שמרים יבשים. שמריפם יבשים ניתן להשתמש בכל צורה, אבקה, ומגורענים. תמיד יש להמיס את השמרים במים בטמפרטורה של 38 מעלות צלסיוס.

    יש להשתמש במלח ים, מה שעוזר להשגת תפיחה ארוכה יותר.

    הקמח שמוצאים בחנויות, פעמים רבות הוא קמח רך וחלש, ולכן זמני התפיחה הם קצרים. שעתיים עד שלוש בלבד, כשהרצוי הוא תפיחה של לילה שלם (או יום שלם) כמו בפיצריות. בגלל הקמח החלש,
    ספיגת המים היא של 50%, וכל 1 ק"ג קמח דורש 50 מ"ל מים.

    את המוצרלה אסור לטחון במכונת בשר, משום שטעמה משתנה, והיא מאבדת את יכולתה להימתח בצורת חוטים.

    המתכון:
    1 ליטר מים
    2 ק"ג קמח
    20 ג’ של שמרים טריים או 7 ג’ שמרים יבשים
    50 ג’ מלח ים

    כמובן שניתן לשנות את הכמויות לפי הצורך. גם זמן ההתפחה קטן כאשר טמפרטורת החדר עולה על 23-25 מעלות.
    בצק שמכינים בצורה כזו לפי המתכון הזה, מניב 3,070 ק"ג בצק המספיק לארבע תבניות גדולות של התנור הבייתי.

    להכנת הבצק:
    יש לחלק את הקמח לשתי קערות בצורה שווה.
    יש לקחת שתי קערות גדולות. יש לחלק את כמות המים בין שתיהן, באחת יש להמיס את המלח ובשניה את השמרים. יש למזוג את המים מכל קערה לקערה אחת המכילה את הקמח. יש לערבב היטב עד לקבלת תערובת הומוגנית ומוצקה. בשלב זה מאחדים את שני כיכרות הבצק, ולשים ביחד עד שמתקבלת כיכר אחת הומוגנית, אלסטית ומבריקה.
    במידה ומכינים את הבצק בעזרת מיקסר, יש להתחיל תמיד בקמח. להמיס את המלח ב- 200 מ"ל מים ולהניח בצד. את השמרים להמיס בשאר המים. את המים המלוחים יש להוסיף רק כשהבצק הגיע לדרגת
    עמידות מסוימת.
    הבצק מוכן כאשר הקערה של המיקסר נקיה לחלוטין, כלומר שכל הבצק והקמח מאוחדים ביחד לבצק מוצק, גמיש והומוגני.
    בשלב הזה ניתן לשים את הבצק במקרר אם רוצים לשמור אותו למשך 24 שעות, או בחוץ, שלמירה ולהתפחה במשך 6-8 שעות, תלוי בטמפרטורה של החדר.
    ניתן גם לחלק את הבצק לכדורים, לפי גודל התבנית בה נכין את הפיצה.

    ההתפחה:
    ההתפחה מתרחשת כאשר אנחנו מניחים לבצק לנוח במרכז התבנית בו היא תאפה אח"כ, למשך לפחות 3 שעות, בטמפרטורה של 23 מעלות, אשר במהלכן, ייצרו השמרים גז אשר יתפיח את הבצק.
    יש לשטח את הבצק בעזרת הידיים בתוך התבנית, אותה נשמן מעט מראש.
    הבצק צריך להגיע לדפנות התבנית, תוך מתיחת הבצק מכל הכיוונים.
    בשלב הזה אפשר להכין פיצה אדומה, כאשר אנחנו שמים על הבצק עגבניות, או פיצה לבנה, כאשר הבצק נמשח בשמן. עכשיו הבצק צריך לנוח במשך שעה, לפני המשך האפיה.
    במידה והבצק היה במקרר, יש להתייחס לבצק שיצא כרגע מהמקרר כמו לבצק שהוכן זה עתה, ולתת לו את זמני המנוחה המקבילים.

    האפיה:
    זהו השלב החשוב ביותר. בתנור בייתי, טמפרטורה יכולה להגיע ל – 250 מעלות במשך 12-15 דקות,
    ולכן יש לכוון את התנור למקסימום כדי שהוא יוכל להתחמם היטב לפני אפיית הפיצה.
    לכן יש לאפות את הפיצה פעמיים. פעם ראשונה אפייה קצרה בת 8-10 דקות, כאשר על בצק פיצה מונחים רק העגבניות (במקרה של פיצה אדומה – rossa, או שמן לפיצה לבנה – Bianca ).
    עכשיו יש להוציא את התבנית מהתנור, להניח עליה כל מה שרוצים, ורק אז להחזיר לתנור (שהמשיך להתחמם בינתיים) להמשך האפייה.
    פיצה יש לאכול כמובן מיד כשיצאה מהתנור

  8. #7
    משתמש מתחיל
    תאריך הצטרפות
    10/2007
    הודעות
    188
    לייקים
    0
    נקודות
    0

    ברירת מחדל

    בוואלה יש הרבה

+ תגובה לנושא


הרשאות פרסום

  • אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך


כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 02:23.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,538 | הודעות: 8,150,120 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect