|
|
סילחה אחי אין לי מושג אני יחפש וגידי לך
נסה על קובץ דאטא אני די בטוח אבל אם לא ועל דיסק ואפשרות דיוידי אם לא אז לא נורא הלך דיקס אבל אני חושב שככה
גם לי יש בעיה אם לצרוב זה לא מצליח לי ניסיתי את כל הדרכים וזה לא פועל
נערך לאחרונה על ידי shaharb21; 11-09-2007 בשעה 23:07.
אחי מה שהורדת זה קובץ iso וה winrar שלך קורא אותו ומשייך אותו אליו ובגלל זה הקובץ מופיע בצורת winrar יעני הספרים האלה.... עכשיו מה שאתה צריך לעשות זה ככה : אתה מוריד את התוכנה Alcohol 120% וצורב איתה את הקובץ..... הפעולה שעשית לא נכונה!! אתה לא צריך לפתוח את הקובץ כמו שעשית.... אתה פשוט פותח את התוכנה Alcohol 120% ולוחץ image burning wizard ואז אתה מעלה את הקובץ היחיד שהורדת... בעזרץ "עיון" וצורב... אההה אם אתה רוצה לשמור על העינית של הסוני כדאי לך לצרוב במהירות הכי נמוכה... בהצלחה!! תגיב פה אם שוב יש בעיה..
טוב אז ככה מתחילים קודם מורידים משחק ופותחים את הראר בדרך כלל צריך קוד
טוב עכשיו יש לנו כמה אפשרויות אם אנחנו רוצים לצרוב קובץ ISO אז בד"כ יש סימן של <>
ליד ה-ISO אז מה שאנחנו עושים זה בעצם לחפש את האחד היחיד שאין לו את הסימן הזה(<>)
ואם זה דיוידי ריפ אז לא משנה פשוט לוקחים את האחד הראשון מהראר (אם אין ראר אז עושים פתיחה באמצאות ואז בוחרים בראר כמו בתמונה!)
תמונה זאת הוקטנה. אנא לחץ על הבאר על מנת לצפות בתמונה בגודלה המלא. גודלה האמיתי של התמונה הינו 1024x768 ומשקלה 131 קילובייט.
ואז בפנים יש
CUE/BIN/ISO אז מוציאים אותו מהראר
תמונה זאת הוקטנה. אנא לחץ על הבאר על מנת לצפות בתמונה בגודלה המלא. גודלה האמיתי של התמונה הינו 1024x768 ומשקלה 145 קילובייט.
ונכנסים לנרו ושם עושים burn image to disk
תמונה זאת הוקטנה. אנא לחץ על הבאר על מנת לצפות בתמונה בגודלה המלא. גודלה האמיתי של התמונה הינו 1024x768 ומשקלה 88 קילובייט.
(יש להזכיר שכאשר צורבים יש לכבות כל תוכנה אפשרית כמו אינטרנט אימיול ICQ וכו'....)
ובוחרים את הקובץ הרצוי (מי שצורב דיוידי פול זה ISO ומי שדיוידי ריפ זה CUE)
תמונה זאת הוקטנה. אנא לחץ על הבאר על מנת לצפות בתמונה בגודלה המלא. גודלה האמיתי של התמונה הינו 1024x768 ומשקלה 85 קילובייט.
עכשיו בוחרים במהירות הנמוכה ביותר!!!
תמונה זאת הוקטנה. אנא לחץ על הבאר על מנת לצפות בתמונה בגודלה המלא. גודלה האמיתי של התמונה הינו 1024x768 ומשקלה 80 קילובייט.
וזהו עכשיו כשהדיסק יוצא מחקים קצת ואז מכניסים אותו לסוני ואז זה יעבוד
עכשיו אם משהו לא עובד יש לבדוק את הדברים הבאים:
(1)אם הדיסק שלכם הוא x4 (השלב הזה הוא רק לאלה שצורבים דיוידי פול) לא המהירות
שצורבים אלא רשום על הדיסק -X כמה שהוא וצריך שהמשהו הזה יהיה x4
(2)עכשיו צריך לצרוב על המהירות הנמוכה ביותר (זה גם לדיוידי ריפ)
קרדיט ל- eliran_laor
לחופש יש תאריך:
23.10.15