5000 , 5001 , 5002
לא שמתי לב הפעם אז פתחתי באיחור של 2 הודעות, בקטנהאין לי כוח להקדשות. . אני גם קצר בזמן אני לא בבית ולא במחשב שלי אני כנראה אחזור למחשב שלי רק מחר. . בכל מקרה אני רוצה להגיד שמהרגע שחזרתי לפורום הזה אני לא מפסיק להנות. . על הנייר אני בפורום עוד מעט 3 שנים אבל אני פעיל הרבה פחות . . אבל בחודשיים האחרונים התחלתי באמת להשקיע , להגיב וכו' ואני גאה שהצלחתי להגיע עד לפיקוח
. . אני בעצם צריך להודות לדניאל פרייקשיין (משהו כזה) על ששיחזר לי את הסיסמא לפני בערך כ3 חודשיים ובזכותו אני שוב בפורום. . כשחזרתי לפורום היו לי פחות מ1000 הודעות ועכשיו כבר מספר מכובד מאוד לטעמי. . זהו , אני לא כותב אף אחד שלא יהיו כאלה שקיבלו וכאלה שלא , אני אוהב ומכיר המון אנשים וגם כאלה שלא ייצא לי לדבר איתם בחיים אני מקדיש לכם כל הודעה והודעה מהמונה
לוותיקים פה אני זה ZeUs מC S Fבטוח יש כאלה שזוכרים אותי משם . .

אין לי כוח להקדשות. . אני גם קצר בזמן אני לא בבית ולא במחשב שלי אני כנראה אחזור למחשב שלי רק מחר. . בכל מקרה אני רוצה להגיד שמהרגע שחזרתי לפורום הזה אני לא מפסיק להנות. . על הנייר אני בפורום עוד מעט 3 שנים אבל אני פעיל הרבה פחות . . אבל בחודשיים האחרונים התחלתי באמת להשקיע , להגיב וכו' ואני גאה שהצלחתי להגיע עד לפיקוח
ציטוט ההודעה