יש לי בעיה ורציתי להתיעץ איתכם... זה קצת - הרבה ארוך.. אז אני מקווה שתקראו את הכל...
אני כרגע ביב' ואני בן 18 ואני מדריך בתנועת נוער
הכל התחיל לפני שנתיים... כשהייתי בכיתה י' (הדרכתי ד') במחנה קיץ אז הט'ניקים הם כבר חלק מהשכבה הבוגרת קיצר פגשתי שם מישהי מהמקום שאני מדריך וחשבתי לעצמי שהיא חמודה ואולי יהיה מצב ביננו... לצערי הרב היא טסה לחו"ל באמצע המחנה כך שלא יכולתי להמשיך להכיר אותה ואף להתחיל איתה...
לאחר מכן כאשר נודע לנו מה אנו עושים בשנה הבאה (כלומר יא' שלי וי' שלה) יצא שאני "מדריך" / מלווה אותה ועוד 3 אנשים מהשכבה שלה.. אני הייתי חלק מהצוות אבל מעליהם.. ואמרתי לעצמי שזה לא לעניין שאני אצור איזשהו קשר איתה מעבר כדי להיות כמה שיותר "מקצועי" באיזשהו שלב במשך השנה חשבתי שהיא רצתה אותי... אך אני לא עשיתי כלום גם מהסיבה שרשמתי וגם כי הכרתי אותה רק לפי איך שעבדנו יחד וחשבתי שזה האופי שלה...כלומר אופי לא משהו ממה שיצא לי להכיר (בקיצור אני לא מכיר אותה לעומק..) לקראת סוף השנה היה לי דיי ברור שהיא בראש שלי ולאחר המחנה קיץ היה לנו גם "רפסודיה" שזה בונים רפסודה ומשיטים אותה בכינרת.. ברפסודיה כבר לא היינו יחד בצוות כלומר שזהו הפסקנו להיות בצוות הדרכה של אותה שנה... ושמתי לב שאם פתאום באתי וישבתי איתה ועם עוד כמה בנות איזה אחת שלחה לה מרפק והסבה את תשומת ליבה אלי כלומר לידע אותה שאני נוכח או שראיתי אותה מביטה בי וכשהיא ראתה שראיתי אותה אז היא הפנתה את הראש ממני או שהיא ועוד אחת ישבו יחד לבד ודיברו ומדי פעם שלחו אלי מבטים ועוד כל מיני כאלה...
עכשיו שתבינו במשך שנה שלמה לא הייתי מעוניין בה!
בחופש היא טסה לארה"ב לאיזה חודש ומשהו ולפני זה היה יומלדת לאחת מצוות ההדרכה והיא הזמינה את כולם אז אותה אחת שאלה אותי אם אני בא וכשאמרתי לה שכן אז היא כתבה "מעוללההה" ובסוף לא באתי ולאחר יום אני רואה בפורום של ההדרכה שהיא כתבה לי משהו לא משהו רומנטי אבל סתם משהו... עכשיו זה היה עם משתמש אחר של זאת שהיה לה את היומלדת וזה נכתב ביום של המסיבה בזמן המסיבה ואחר כך אותה אחת כתבה "היי אני לא כתבתי את זה"...
אני לא יודע איך או מה או למה אבל היא פתאום תקועה לי בראש.. שאני רוצה להתחיל איתה ואבל לא משוכנע על זה...
עכשיו אנחנו בצוותי הדרכה שונים וכמעט אין לנו קשר ממש...
בקיצור זה שאני כבר לא יודע אם היא עדיין רוצה אותי והאם עלי להתחיל איתה או שירד לה ממני.... (היה לה חודש וחצי בערך לשכוח אותי... לא היה לנו שום קשר..) .
בקיצור מה נראה לכם שאני צריך לעשות?? ??? תודה לעוזרים מראש

ציטוט ההודעה

שתעזוב אותה תחזור