קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. חדשות חמות....
    על ידי Dock בפורום היאבקות/WWE
    תגובות: 19
    הודעה אחרונה: 20-01-2015, 04:29
  2. תגובות: 26
    הודעה אחרונה: 10-07-2014, 17:30
  3. שתי חתימות חדשות... לא כל כך משהו כמעט בלי השקעה
    על ידי -S.D- בפורום חתימות וסמלים
    תגובות: 13
    הודעה אחרונה: 05-09-2005, 20:00
  4. חדשות מהNBA =] קצת עידכונים
    על ידי AllenIverson בפורום כדורסל
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 04-09-2005, 23:30
  5. חדשות! 1.9
    על ידי Meshuggah בפורום רוק ומטאל
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 02-09-2005, 21:27
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 2 מתוך 2

{חדשות}12.09.07

משתמש משקיע האוואטר של mooshlam
    שם פרטי
    רם
    לייקים
    1
    נקודות
    262
    משפט מחץ
    היזהר במה שאתה מבקש...אתה היא היצירה של חייך.

ברירת מחדל {חדשות}12.09.07

נקבע קרב חדש לאנפורגיבן, טריפל אייץ' נגד קרליטו .

פורסם בWWE.com שלאנס קייד וטרבור מורדק החזירו את החגורות מפול לונדון ובריאן קנדריק .

יש שמועות חזקות שקינג בוקר פרש מה-WWE, היו פרסומים אבל עד שלא כתוב באתר הרשמי זה לא רשמי .

הערב בראו יחשף הבן הממזר של וינס מקמהן .

לפי איך שזה נראה בטיסטה יצא נקי מבדיקות הסמים, רנדי אורטון גם כן יצא נקי .

ריק פלייר אמר שהוא לא פורש מה-WWE .

לפי איך שנכתב הבלוג של ג'י.אר, ה-WWE יחדשו את החוזה עמו .

ההכרזה הגדולה אמש בנו סרנדר הייתה ש-TNA עוברים לשעתיים .

יש שמועות שהפיוד הבא של סמואה ג'ו אחרי סיום הפיוד על כרסיטיאן קייג' יהיה נגד מאט מורגן.
    המיין אבנט לBFG הקרוב הולך להיות אלוף TNA במשקל כבד אנגל נגד לפי מה שפורסם זה יהיה נגד קווין נאש אך לפי ההקלטות של אימפקט מאתמול אז היריב של אלוף TNA במשקל כבד יהיה ככל הנראה סטינג
    ג'ף ג'ארט כנראה צפוי לעשות את החזרה שלו לTNA ב4/10 בתוכנית הראשונה של שעתיים של TNA
    ככל הנראה עקב המעבר לתוכנית של שעתיים אז מעכשיו הולך להפתח דיווזיה של נשים בTNA ויתחיל להיות יותר קרבות של נשים בTNA
    חלק מהמתאבקים בTNA כועסים על ההנהלה על כך שהבטיחה ונתנה לפקמן ג'ונס אליפות כשהוא עכשיו אלוף הזוגות עם רון קילינגס <- ספויילר מNO SURRENDER
    מתאבק חדש בTNA יעשה את הדביוט בתוכנית הקרובה של אימפקט תחת השם ג'וניור פאטו , מדובר בריקישי , לשעבר אלוף זוגות בWWE וחלק מהסטייבל TOO COOL עם סקוטי 2 הוטי וגרנד מאסטר סקסי (ברייאן לולר , הבן של ג'רי לולר)
    עוד מתאבק שיעשה את הדביוט שלו סוף סוף אחרי הרבה זמן המתנה בTNA הוא גילברט קוסמה המוכר בתור ריקי בנדרס מWRESTLING SOCIETY X , הוא יתאבק בTNA תחת השם JUDAS MESIAS (ג'ודאס מסיאס)
    קארד ותוצאות HEAT + קרב חושך לאחר שנגמר RAW
    ואל וניס נגד ג'יי ברדלי , המנצח הוא ואל וניס
    ההיילנדרס נגד 2 ג'וברים , המנצחים הם ההיילנדרס
    סופר קרייזי נגד דאבארי , המנצח היה סופר קרייזי (הקרב נחשב גם כן לקרב הטוב ביותר של הערב כולל הקרבות שהיו בRAW עצמה)
    קנדיס מישל נגד מלינה , המנצחת הייתה קנדיס מישל
    ג'ון סינה נגד רנדי אורטון , המנצח של הקרב היה סינה
    בכוונה עשיתי אחרי השמות עוד רווחים כדי שמי שיבדוק מי נגד מי אז לא ידע מי המנצח (לדוגמא אם כתוב בסימון אחד קיין ובסימון השני אנדרטייקר ואז הסימון של המנצח כתובות 4 אותיות אז ידוע שקיין ניצח לכן סימנתי ככה את המתאבקים ואת המנצחים כדי לא להרוס לאנשים שמעוניינים לא לדעת מה קרה)
    במהלך ראיון לעיתון ביוסטון לקראת סרטו החדש שקרב "THE GAME PLAN" דה רוק דיבר על הפרישה שלו מהאבקות ואמר : "סבא שלי ואבא שלי היו מתאבקים ואני גדלתי בעולם ההאבקות. האבקות היה משהו שתמיד רציתי להמשיך לגדול בו , הייתה לי את ההזדמנות להתאבק עם הטובים ביותר - האלק הוגאן , מיק פולי , סטיב אוסטין , אנדרטייקר וביל גולדברג. לאחר שהתאבקי בכל המתאבקים בהם רציתי להתאבק אז הבנתי שאין לי לאן להמשיך לגדול יותר בהאבקות. הסיבה היחידה שאנשים עדיין שואלים אותי אם אני יחזור מתישהו להאבקות זה עקב כך שאף פעם לא עשיתי הפקה גדולה בה הודעתי שאני פורש כמו רוב המתאבקים , אני רציתי לצאת במהירות וכך עשיתי"
    הסיבה שנכון לעכשיו רוברט הופמן (הידוע בתור בוקר טי או קינג בוקר לחובבי הWWE) עוזב את הWWE היא עקב כך שהוא הושעה ל60 יום עקב שהוא קשור לפרשה של הסטוראידים שהושעו בגללה כמות גדולה של מתאבקים. ב WWE מקווים שלאחר 60 יום ההשעייה שלו הוא יחליט להשאר בWWE בכל זאת. עוד סיבה שישפיעו כנראה על עזיבתו של בוקר היא שבאירוע האחרון של PWA (בי"ס ההאבקות של בוקר טי) אז היו אמורים להגיע מתאבקים מהWWE להופיע אך הWWE אסרו עליהם להגיע ולכן זה גרם לבוקר להביא מתאבקים מTNA לאירוע
    הסיבה הרשמית שיוג'ין פוטר בגללה היא עקב כך שנכשל בבדיקה שנמצא שהוא לוקח משכחי כאבים והמרשם שלו או שנגמר לו התוקף או שלא הייתה לו סיבה רפואית שבגללה הוא צריך לקחת משכחי כאבים. זאת הפעם השנייה שיוג'ין נכשל בבדיקה כזאת כשהפעם הראשונה הייתה מספר ימים לאחר מותו של אדי גררו ז"ל ואז הוא נשלח למכון גמילה (כנראה לא עזר לו)
    קווין נאש מנסה לשכנע את ראשי TNA להחתים חזרה 2 מתאבקי nWo לשעבר הלא הם שון וולטמן (הידוע בתור XPAC) ואת סקוט הול (הידוע גם בתור רייזור ראמון) , נאש אמר לראשי TNA שהול עם ראש נקי והוא מרוכז בהאבקות כשTNA הביעה התעניינות בוולטמן ושלחה כמה אנשים לצפות בהול מתאבק
    סמואה ג'ו דחה את ההצעה האחרונה לחתום על חוזה חדש בTNA שג'ו לא רוצה להכנס למו"מ על חוזה חדש עד שייגמר לו החוזה הנוכחי (שאומרים שיש לו עדיין חוזה לעוד שנה)
    החוזה של קווין נאש אמור להגמר בחודש הקרוב ועדיין לא ידוע אם הוא יחודש או לא אבל ככל הנראה הוא ישאר בTNA עד לפחות BFG ואח"כ אין לדעת מה יהיה.
    נערך לאחרונה על ידי mooshlam; 12-09-2007 בשעה 08:47.

2. קישורים ממומנים

משתמש כבוד האוואטר של Dor
    שם פרטי
    Dor
    לייקים
    0
    נקודות
    0

סבבה תודה על המידע אחי..
    נעוץ.
    http://i186.photobucket.com/albums/x...i360hai/AM.jpg
    - כל מה שזול תמיד יקר בסוף -

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 00:14.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,500,629 | הודעות: 8,201,222 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect