במחשב המיקרופון עובד בסדר גמור.
אבל במשחק פשוט לא שומעים אותי.
אני הולך לאפשרויות ואז-Voice ואומר לו test microphon והמד כזה רועד, עולה יורד עולה יורד.
במחשב המיקרופון עובד בסדר גמור.
אבל במשחק פשוט לא שומעים אותי.
אני הולך לאפשרויות ואז-Voice ואומר לו test microphon והמד כזה רועד, עולה יורד עולה יורד.
נערך לאחרונה על ידי SWISHY; 13-09-2007 בשעה 01:04.
מנהל פורום כדורסל ורץ במייל לשעברפרשתי לנצח
|
|
אחי אני חושב שאתה נגתע במשהו תבדוק את זה אחי עם לא אז אני לא יודע מה ...
אחי ..אם אתה רוצה לדבר במשחק אתה חייב ללחוץ על אות K במקלדת ולדבר ..רק כשאות לחוצה אתה יכול לדבר וישמעו אותך
אני עושה את הבדיקה ולא שומעים אותי, הוא עושה קולות כאלו.
1.אתה בטוח שבמשחק אתה לוחץ על האות של הדיבור...???
2.תנסה להגדיר את המיקרופון בלוח הבקרה!
3.אם קניתה את המיקרופון וקיבלתה דיסר מסוים..תתקין אותו!
Two years he walks the earth. No phone, no pool, no pets, no cigarettes. Ultimate freedom. An extremist. An aesthetic voyager whose home is the road…Ten days and nights of freight trains and hitchhiking bring him to the Great White North. No longer to be poisoned by civilization he flees, and walks alone upon the land to become lost in the wild. - Alexander Supertramp May 1992
תנסה אותם.קוד:voice_enable "1" hisound "1" voice_forcemicrecord "1" voice_modenable "1" voice_scale "1"
בקונסול
לא עובד.
גם ב-Test Microphone לא שומעים אותי משום מה...
שאלתי, או שמשהו לא בסדר אצלי במיקרופון או שמשהו לא בסדר במוח שלהם שהם לא עונים לי P:.
נערך לאחרונה על ידי -sUIx; 13-09-2007 בשעה 20:59.
Two years he walks the earth. No phone, no pool, no pets, no cigarettes. Ultimate freedom. An extremist. An aesthetic voyager whose home is the road…Ten days and nights of freight trains and hitchhiking bring him to the Great White North. No longer to be poisoned by civilization he flees, and walks alone upon the land to become lost in the wild. - Alexander Supertramp May 1992