תמונה:
מה עושים במשחק?: במשחק אתם תהיו מכפק משוחלל אם אפשרות חפירה נסיעה וטעופה. אתם תצטרכו לחצוב אבנים ולמכור אותם, כל אבן שווה סכום מסוים של כסף במשחק יש 10 סוגי אבנים. שהיה לכם כסף תוכלו לשפר את המוכונה ב- מקדח יותר טוב, מנוע, מקום לאבנים, מיכל דלק ועוד כמה דברים.
במהלך החפירת לפעמים תתקלו בדברים מוזרים ,תיבת אוצר שלד ישן וסמלים מצריים עתיקים, אם תאספו אותם תקבלו כסף .
במקום ההתחלה יש כמה חנויות:
חנות דלק- הדלק שלכם מופיע למעלה משאל במיכל בצבע ירוק זית, הדלק לאט לאט יתרוכן ובחנות אתם תוכלו למלות אותו.
חנות מכירת אבנים-בכנות הזאת אתם תמכרו את האבנים שלכם ותקבלו עליהם את הכסף.
חנות אביזרים-בנות זאת תוכלו לקנות חלקים יותר טובים ממה שיש לכם שישפרו אתכם.
חנות תיכון-בחנות התיכון תוכלו למלא את החיים שלכם שנמצאים למעלה משמאל ליד הדלק, החיים שלכם ירדו כאשר טקבלו מכות שתפלו ממקומות גבוהים.
בחנות זאת יהיו גם פצצות שיכלו לפוצץ אבנים שאתם לא תוכלו לחצוב ולהרוג את הבוס, בחנות יהיו עוד כל מיני דברים שבעזרתם תוכלו להסיג דלק וחיים מתחת לאדמה או להשתגר לחנות הדלק.
מקשים:במשחק אפשר לשחק עם העכבר אבל יותר נוח עם החצים. R F X C Q M יעזרו לכם כדי לפוצץ ולהשתמש בדברים שקניתם.
ציון בסולם משחקי אטרף:#8.5
לינק:http://www.miniclip.com/games/motherload/en/
*טיפים: אפשרות מאוד נחמדה שקיימת במשחק היא שמירה צריך לסוע לעגול רובוט מעוף וכך שומרים.השמירה שומרת את האיי פי של המחשב.
אני גמרתי את המשחק, השיטה שלי היתה לחפור מחילה לעומק עד שהגעתי למסטר.
תהנו =)

ציטוט ההודעה

אני יכול יותר