נכון תמיד שמישהו משחק כמו סוס מחלק האד-שוטים ישר מתחילים לצעוק לו צ'יטר אז איך נדע אם הוא צ'יטר? לפי מה שהוא אומר, אם הוא אומר את אחד או יותר מהדברים הבאים הוא כמעט בטוח צ'יטר:
*אני משחק @ (@ = מספר של שנים, מעל 4 שנים בדרך כלל) הוא אומר שהוא משחק המון שנים ולא רואים לפי שיטת המשחק שלו שהוא משחק כ''כ הרבה . הוא משקר , יש לו מה להסתיר = הוא צ'יטר ב90% .
*אני לא משחק טוב , פשוט אתם נובים . - היא צ'יטר 99% :| וגם הומו שמזלל באחרים .
*אני לא צ'יטר , בוא תבדוק לי במחשב שאין לי שום תוכנה של צי'טים פה :| יש מצב שהוא צ'יטר , לא בטוח .
*אני ממש לא צ'יטר , אני פרו אני משחק במקורי וגאטרים אני לא פובליק , במקרה אני פה מתחמם קצת - שקרן אחו****** כל אלו שמתלהבים שהם במקורי אז הם לא יכולים להיות צ'יטרים - הכי צי'טרים שיש!!
*אתם על הזין שלי , שהאדמין יבוא ויתן לי באן / מקלל בקללות - הוא צ'יטר כי אם הוא לא היה צ'יטר לא היה לו ממה להתרגש ולקלל .
אם אתם אדמינים וחושדים במישהו צ'יטר והוא אומר את הדברים האלו , לא ישר באן , אני ממליץ לבדוק בBusted לפני זה למרות שהמיקרים שהבאתי פה אמיתיים ואלו צ'יטרים שאמרו את הדברים הללו לפני שנתפסו , שמעתי במו-אוזניי .
אגב אדמינים יקרים , כדי שהצ'יטר לא יברח ואז לא תוכלו לתת לו באן , אל תאיימו בבאן ואל תגידו "תוריד ת'צ'יטים" למה הוא יברח לפני שתפסיקו להביא לו באן , אז פשוט , תבדקו את מה שהוא אומר או איך הוא מתנהג , אל תאיימו ולפני שהוא מספיק להגיד "אני לא צ'יטר" שיקבל באן לחשבון הסטים
בהצלחה בצייד הצי'טרים veeman - עדי.
המדריך הוא מדריך ישן שלי והוא נכתב ע''י בפורום אחר והבאתי אותו לכאן (אם אתם רואים משתמש בשם SymphonyX פירסם את המדריך הזה זה אני)

ציטוט ההודעה