אנשים יש לי כונן דיוידי שעברתי מהמחשב של אחותי למחשב שלי
עכשיו הבעייה היא שהוא לא קורא בכלל דיסקים של דיוידי..אבל דיסקים רגילים הוא כן קורא...מה צריך לעשות..זה משגע אותי הוא מחובר טוב והכל ..
אנשים יש לי כונן דיוידי שעברתי מהמחשב של אחותי למחשב שלי
עכשיו הבעייה היא שהוא לא קורא בכלל דיסקים של דיוידי..אבל דיסקים רגילים הוא כן קורא...מה צריך לעשות..זה משגע אותי הוא מחובר טוב והכל ..
|
|
דבר ראשון כותבים "שהעברתי" לא "שעברתי" =P
וכונן DVD חייב לקרוא דיסקים של DVD..
אני חושב שיש בידך טעות ואתה רק "חושב" שהכונן הוא DVD אבל הוא למעשה כונון רגיל..
אני אשמח אם תיתן את השם של הדגם כי אולי יש שם טעות ידועה או לא ידועה שאפשר לתקן אותה ע"י פאץ' או כל דבר אחר..
אחי אני יודע מזה כונן דיוידי טוב..בעצם אחרי שבדקתי הוא באמת קורא סידקים רגילים של דיוידי
אבל קניתי דיסק רב פעמים ( רירייט-אייבל ) איך שלא יקראו לזה וצרבתי בוא 5 סרטים ואותו הוא לא קורא..הוא מראה בסמן של העכבר שנכנס דיסק אבל אחרי זה לא קורה כלום ואין לי סימן של דיסק על הסמל של הכונן...
בכל אופן הדגם הוא :
acer
אבל לא כתוב איזה מס' דגם או משהו..כתוב רק בצד DVD...
??
זה גם קרה לי
שלחתי להם תצורב הביאו לי חדש
[18:15:21] <@orcho> orcho - עכשיו תעלה תמונה שלך
[18:15:27] <@FLASH> לא אחי אני מכוער
אני צריך את השם המדויק של הדגם, ובכל מקרה.. אתה יכול תמיד לעשות מה ש Orcho אמר.. אם יש לך אחריות פשוט תישלח להם חזרה ותבקש שיטפלו בבעיה,
או שתסביר לי על איזה דיסק צרבת 5 סרטים? דיסק DVD ?
אתה רוצה להגיד לי שצרבת 5 סרטים על דיסק DVD עם הצורב DVD שלך ואחרי שגמרת לצרוב הכנסת את הדיסק לכונן והוא לא קרא אותו?
אם בא לך תיכנס אלי לאיסיקיו ונדבר ביותר נוחות וברצף.. (המספר שלי בצד ימין בפרופיל)
ישמצב הלכה העינית של הdvd כי אלו 2 עיניות שונות.
תשלח לתיקון, דרייבר פה לא חושב שייעזור אבל תנסה להכניס את הדיסק של הניקוי עינית.
עם לא מסתדר, תקנה חדש זה גרושים.
בהצלחה
בכל מקרה, זאת לא בעיה תוכנתית/חומרתית, כמו שאמרו פה יש מצב בעיה כלשהי עם עינית.
נערך לאחרונה על ידי Or; 19-09-2007 בשעה 14:53.
סבבה אחי אני ידבר איתך באייסי..
ותודה בכל זאת אנשים נאה לי שאני כבר יקנה אחד חדש בהזדמנות..
Download DISCInfo, and show us the output.
http://discinfo.rpc1.org/