מאצ'אפ הנרי מול ואן ניסטלרוי
לדעתי ואן ניסטלרוי הוא שחקן מצויין (למרות שאני אוהד בארסה)
גבוהה בעיטות טובות יודע איפה לעמוד כדי לקבל כדור
תביעו דעה...
מאצ'אפ הנרי מול ואן ניסטלרוי
לדעתי ואן ניסטלרוי הוא שחקן מצויין (למרות שאני אוהד בארסה)
גבוהה בעיטות טובות יודע איפה לעמוד כדי לקבל כדור
תביעו דעה...
|
|
קשה
אותו סגנון חלוץ!
שחקנים שזזים לאגפים ומפנים שטח במרכז הרחבה
אלא שהנרי יותר מקבל כדור באגף וואן ניסטלוי אוהב יותר לקבל אותו במרכז, ולנוע הצידה
הנרי יותר טוב, יותר טכני יותר מהיר
אבל העובדות הן עובדות שואן ניסטלרוי סגן מלך השערים של ליגת האלופות והנרי רק מקום חמישי
אבל הנרי יותר טוב לדעתי, לא בכושר הנוכחי אבל בכלליות
Whose shaded man's blood,
by man shall his blood be shed.
Orphaned Land, Genesis
TomeR says:
ספר לי משו
ישי says:
אני גיי
הכל בעצם תלוי באיזה תקופה הם תופסים. בעונה שעברה למשל- ואן ניסטלרוי הציג יכולת הרבה יותר טובה מהנרי, אבל בסה"כ הנרי לדעתי יותר טוב- אבל ההבדלים לא כאלה גדולים.
ואן ניס' הוא מבקיע המון אבל הוא לא מייצר את הגולים!
הוא רק מנצל מצבים!אני אומר הנרי!!
הוא סקורר אמיתי
Two years he walks the earth. No phone, no pool, no pets, no cigarettes. Ultimate freedom. An extremist. An aesthetic voyager whose home is the road…Ten days and nights of freight trains and hitchhiking bring him to the Great White North. No longer to be poisoned by civilization he flees, and walks alone upon the land to become lost in the wild. - Alexander Supertramp May 1992
מעדיף את ואן ניסל רוי הוא יותר טוב, לשניהם של טקטיקה מאוד גבוהה אבל רוד מבקיע יותר!
הנרי לדעתי חלוץ ענק אבל לא מה שהיה פעם... ואן ניסטלרוי יותר טוב ממנו נכון להיום
ומה יש לך מהמאצ'אפ האלה :|
לפי דעתי שניהם טובים!!!!אבל הנרי לוקח את ון ניסטלרוי בגלל שהנרי יודע לנצל מצבים והוא נמצא הרבה ליד השער כדי לגמור התקפה בגול!!!
אני הייתי מעדיף את הנרי כי הוא חלוץ טבעי שמשחק רק בהתקפה ויוגע לעשות את העבודה כמו שצריך והוא לא פחות טכני מואן ניסטלרוי
Celsea Is My Love
אותו דבר הם לא אותו סגנון חלוצים ואן ניסטלרוי יותר חלוץ רחבות כמו שאמרו מחצי מצב הוא יודע לעשות דבר מסוכן או להבקיע הנרי הוא יותר חלוץ שיכול לקחת כדור מהחצי ולרוץ עד השער ולכבוש האמת לא יודע מה להגיד לך סוג שונה שתי סקוררים אלב אני לא יודע קשה קשה חחחח
הנרי ...
שונא את ואן ניסטלרוי חחח
"החיים הם כמו מנה פלאפל-איך שלא תשים הטחינה ינזל"