חחחח איזה כיףף לי!!
מחר אני לא הולך לבית ספר כי בקבוצה שלנו עושים מחר בבוקר בדיקות רפויאות..
אמרו לנו בהתחלה שזה יהיה בערב אבל עשו את זה מחר בבוקר!!
איזה כיףף
=]]
חחחח איזה כיףף לי!!
מחר אני לא הולך לבית ספר כי בקבוצה שלנו עושים מחר בבוקר בדיקות רפויאות..
אמרו לנו בהתחלה שזה יהיה בערב אבל עשו את זה מחר בבוקר!!
איזה כיףף
=]]
Two years he walks the earth. No phone, no pool, no pets, no cigarettes. Ultimate freedom. An extremist. An aesthetic voyager whose home is the road…Ten days and nights of freight trains and hitchhiking bring him to the Great White North. No longer to be poisoned by civilization he flees, and walks alone upon the land to become lost in the wild. - Alexander Supertramp May 1992
|
|
חחח הלוואי עליי!!!
נערך לאחרונה על ידי a©e®; 23-09-2007 בשעה 14:08.
מההה לא פייר דיייי כיף לך יש כאלה שגם יש להם גשר![]()
If Its Hard Or DifficultIf Its Challenged Or HurtIf Its Unbelievable Or ImpossibleDont worry Belive YourselfButIf You FailedTryTry Again
לי יש גשר , ראשון עד שלישי , ואז ישר סוכות.....[=
פעם היה כייף....
מה אתה משחק?
כדורסל כדורגל פינגפונג ?
להרבה עושים בדיקות רפואיות בתקופה הזו P:
חבל שלנו אין גשרמורים מאנייקים.. טוב לנו במילא יש תגבורים בפסח אז אם היה גשר (ואצלנו שנה שעברה היה גשר ואז מחזירים את זה בפחות ימים בחופשת פסח)
מה????? עושים בחלק מהארץ גשר בין כיפור לסוכות???? DAM אני עובר דירה! מה זה האפליות האלה!
ואחי אני מקנה בך גם על היום השה של הבדיקות, לי אין שום גשר או משו![]()
Two years he walks the earth. No phone, no pool, no pets, no cigarettes. Ultimate freedom. An extremist. An aesthetic voyager whose home is the road…Ten days and nights of freight trains and hitchhiking bring him to the Great White North. No longer to be poisoned by civilization he flees, and walks alone upon the land to become lost in the wild. - Alexander Supertramp May 1992
גם ככה יש לי גשר =]
גם לי יש גשר!!!
גם אני באגודת הפינגוינים
7XX יש לי
כיף לך אחי...אצלי מחר התבטלו 4 שעות
מעצב גראפי לכל מטרה.
פאנן .