אני מקווה שמותר... אם אסור, בבקשה אל תנעלו, לפחות תנו לי להמשיך לפרסם פרקים...
אוקיי, הרעיון עלה בתור המשך לשודדי הקאריביים 3, אבל אז קלטתי שעוד לא ראיתי ת'סרט, אז הכול נהרס לי... אז החלטתי שזה יהיה מין סיפור אמצע בין הסרט הראשון לשני... מי שאוהב שודדי הקאריביים ממש יאהב, כי זה פשוט מציין כמעט כל דמות במלוא תפארתה... אולי אני אפתח גם סיפור בהמשכים של ג'יימס בונד? יש לי חומר... לא נורא, אני מפרסם פרק ראשון, תגידו איך יצא...
מזדקן
לאחר שעות רבות של שינה בתא שלו על סיפון הפנינה השחורה, התעורר ג'ק ספארו, והגיע למסקנה.
"רק חמישה? אני מזדקן…" אמר לעצמו בבלבול כאשר הוא מביט על חמישה בקבוקי רום ריקים על שולחנו. לפתע פרץ בצחוק פתאומי. "מזדקן... ג'ק ספארו מזדקן... חה חה...", לאט לאט נרגע צחוקו והוא הביט חזרה ברצינות בבקבוקי הרום. מתחת לרום הייתה מפה פתוחה של אזורים קרובים כאלה ואחרים, ולידו מצפן, שנע מפה לשם ומשם לפה.
הוא קם ונע בסחרור אל הדלת, וכאשר הרים ידו אל הידית, היא נפתחה בחוזקה. "קפטן ג'ק! איפה היית?" שאל אותו גיב, רב המלחים. "עבדתי לי בתא שלי, שהוא רק שלי ולא שלך... שלי! והיה לי חיזיון על דברים מעורפלים ואבודים. כמו זה שהרום עומד להיגמר." ענה לו. כשהוא מביט בייאוש בחמשת בקבוקי הרום הריקים. "מזדקן..." ספארו פלט בבוז ויצא אל הסיפון.
"רבותיי! טוב שאתם כאן... לא יכולתי לחשוב על דבר יותר טוב מכם..." אמר בחיוך שיכור אל המלחים שעל הסיפון, רובם עבד בניקוי הספינה, השאר התבטל. "חוץ מכמה בקבוקי רום נוספים..." הוסיף בלחישה בכדי שהצוות לא יישמע. "ואם יש משהו שאתם צריכים... תגידו לי..." אמר ונתלה על אחד המלחים.
"קפטן, אולי כדאי שתשוב אל התא שלך ותחזור לנמנם מעט." ציחקק לו גיבס. "רעיון מצוין! אשוב ללשכתי! לשכתי... חה! לשכתי..." אמר וחזר לתא בטילטול.
"הוא מזדקן, ג'ק שלנו." אמר גיבס.
ספארו התיישב מול חמשת הבקבוקים שלא נעו ממקומם ולו בסנטימטר אחד, אך הם נראו מעט מאובקים.
"מה קרה, יפים שלי? קפטן ג'ק לא נותן לכם תשומת לב? קפטן ג'ק לא מייחס חשיבות? בטח שכן..." אמר כמדבר אל תינוק, תפס באחד הבקבוקים ואימץ אותו אליו בחיבוק.
"לא אעזוב אותך..." אמר לו בלחישה. כמובן שהבקבוק לא שמע או הגיב דבר, אך למה שיהיה לג'ק אכפת? הוא הסב את כול הבקבוקים שלו הצידה והביט במפה. טיפת רום נותרה עליה, ג'ק ליקק את בוהנו וניסה להוריד את הכתם בכוח. אילולא הייתה המפה בד, הייתה נקרעת. כאשר הכתם ירד סוף-סוף, הביט במפה בפנים רציניות.
"זה ורוד..." אמר כשהצביע על אחד האיים במפה, שהיה צבוע ורוד. "ורוד..." שב ואמר בעודו מצחקק בשכרות.
כעבור שעה של שינה התעורר ג'ק. הוא כבר לא היה שיכור משום שהאלכוהול פג. כשהתעורר, ג'ק הסתובב בתא שלו כלא מאמין. לא זכר כמעט דבר ממה שהיה עד לפני כשעה.
הביט על צדדי השולחן ומצא את חמשת הבקבוקים הריקים אותם שתה.
"חמישה בקבוקים? רק חמישה? לא... שתיתי יותר! לא ייתכן שמחמישה בקבוקי רום אני משתכר..."
הוא חיפש בקבוקים נוספים אך לא מצא. "חמישה?... חמישה?! וואו! אני מזדקן..."
המשיך לחפש, התכופף, עמד, חיפש במגרות אך כלום. חמישה בקבוקים ריקים גרמו לו להשתכר, וזה הכעיס את ג'ק.
הוא התיישב על כיסאו, הביט במפה, אך משהו התרחש בה, מין כתם שחור כזה, הלך והתפשט על המפה.
ג'ק שפשף את עיניו בכדי לוודא שזהו לא חלום, אך לא. זהו לא חלום. כתם שחור גדול התפשט על המפה. ג'ק הפך את המפה וגילה דבר מוזר ביותר, רק כמה חלקים בודדים לא הוכתמו בשחור, והם היו אותיות. אותיות באנגלית.
ג'ק לא הבין כל כך מה כתוב, אך ידע שזהו סימן מבשר גדולות.
"א... אבן... מזרח... ספי... ספינה... (או! הנה מילה שאני מכיר,) אוצר... בשם דייווי ג'... לעזאזל!" קרא ספארו (היה לו מקרה לא נעים עם דייוי ג'ונס...). "...מה כתוב כאן?!"
הוא הביט מחדש במפה. הוא לא הבין דבר. מי יכול לעזור לו במצב שכזה? המלחים אינם יודעים לקרוא, ובטח שלא הוא (אך הוא הסתיר זאת מהם), אבל מי יכול לעזור לו במצב נואש וחסר-תקווה שכזה?
ואז זה היכה בו: וויל טרנר.
סורי על חוסר התיאום בכתב, פשוט העתקתי את זה מקובץ וורד שכתבתי, אז תנו כמה תגובות!

ציטוט ההודעה