בכל סופשבוע נביא לכם סט שיעביר לכם את הסופשבוע כרגע זה יהיה ביום ראשון וקבלו את הסט של סופשבוע האחרון וסופשבוע הבא תקבלו חדש
קבלו:
והשבוע, ניקוי ראש עם סט שוגייז שמיימי שיעיף אתכם לאוויר. אז הנה מתחיל טיול עמוס בשטיחי גיטרות ומרבדי קלידים, עם המון מוסיקה ובלי יותר מדי מילים. לכופרים מביניכם, אופציה מוזרה ומעניינת להעביר את יום כיפור. אני צם, אז תהנו.
1. The Doves – Firesuite – להקה אדירה שפתחה את הקריירה שלה עם רצועה ראשונה באלבום בכורה שכל צליל בה נחקק בזיכרון. שמועות חזקות על כך שהחבורה הזאת חוזרת עם חומרים חדשים בהמשך השנה.
2. M83 – Moonchild – לא תמצאו קטע שמחקה את פינק פלויד בעקשנות רבה יותר ועדיין יוצא מזה בשלום כמו זה. הרכב צרפתי של איש אחד, שעושה רעש כמו חמשת המופלאים.
3. Boards of Canada – Dayvan Cowboy – כל מי ששמע את "Moon Safari" של אייר כבר 7,849 פעמים (לא כולל בתי קפה) ומחפש קצת להתקדם, שילך על הצמד החלופי הבא. צלילה עמוקה לאלקטרוניקה של הגיטרות, אז קחו אוויר.
4. Slowdive – Shine – אל תנסו להבין את המילים, המוסיקה הרבה יותר קריטית בכל הסיפור. תחילת העשור הקודם הביאה לנו את הקטע החלומי הזה, היישר מרדינג שבאנגליה. החלל מעולם לא היה קרוב יותר.
5. Sigur Ros – Glosoli – דמיינו את הגרסה האיסלנדית ל"צלילי המוסיקה" עם שוטי הנבואה בתפקיד אורח בסצנת כיבוש מצדה. מופרך? חכו עד סוף הקליפ ותבינו שזאת רק ההתחלה.
6. Mogwai – Hunted By A Freak – אחת ההפתעות הנעימות ביותר שחיכו לי, כשתפסתי לאחרונה הופעה של ההרכב הזה בצרפת. בשקט בשקט עושים מוגוואי את הקטע שלהם (ספייס-רוק או משהו כזה) כבר למעלה מעשור, בלי שאף אחד יפריע להם. שימשיכו.
7. Acid Casuals – 132a Column – הניחו את האסוציאציות העולות משם ההרכב הזה בצד לפני שאתם מלשינים לאל-סם. לא ממש חייבים את החומר בשביל להתמכר. למען הפרוטוקול יש לציין שמדובר בקולקטיב צד של Super Furry Animals. סתם שתדעו.
8. The Flaming Lips – The Wizard Turns on – השם המלא והארוך של הקטע הזה נחסך מכם, כי פשוט היה תופס כאן חצי עמוד. עזבו, חבל על כל מילה. צפו ב"גרסת הבמאי" – עיבוד חופשי מוסיקלי וויזואלי לקטע המטורף הזה.
9. Broadway Project – Beauty – ברוכים הבאים לגן עדן. אם תתנהגו יפה, תקבלו סוכריה.
10. Future Sound of London – My Kingdom – או מיי קינגדום! לא ברור מאיפה צץ לי לראש הקטע העתיק הזה עם הקליפ המהפכני הזה. סיום ביזארי לסט אוורירי.
קרדיט למוזקיה 24