קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. חברה שלי עבדה עלי איך ואני רוצה להחזיר לה ....
    על ידי yarinka בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 21
    הודעה אחרונה: 24-07-2011, 04:13
  2. [יעוץ] חברה שלי ביחד עם חבר שלה כבר חודש .. כנסו :D
    על ידי .KariN. בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 23
    הודעה אחרונה: 27-11-2009, 15:22
  3. [סוג של פריקה+שאלה] אוף שתהיה חברה שלי כבר
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 13-05-2008, 01:05
  4. [סרטון שלי]Cwalk אחרי שבוע שעשיתי אתמול
    על ידי -Uriel- בפורום סגנונות ריקוד
    תגובות: 12
    הודעה אחרונה: 06-04-2008, 10:41
  5. חברה שלי מעצבנת ואני לא סגור על זה בכלל שהיא שלי
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 12
    הודעה אחרונה: 24-10-2007, 23:31
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 7 מתוך 7

חברה שלי ואני ניפרדים אחרי שבוע זה כבר בפתח לאדע מה לעשות

משתמש אנונימי
    אורח

Angry חברה שלי ואני ניפרדים אחרי שבוע זה כבר בפתח לאדע מה לעשות

חבר שלה לשעבר מדבר עליי ואומר שאני ילד זבל וכל מיני ריכולים אבל כשהוא מדבר איתי הוא אומר שיפה שאני חבר שלה שהוא מפרגן לי וכאלה קיצר רציתי להביא לו מכות כשראיתי אותו אבל היא אומרת לי שאני לא ידבר איתו על זה והיא מבקשת ממני וכאלה
    וכל יום אנחנו רבים בגלל כאלה דברים למה היא גרה רחוק ממני ואנחנו בקושי רואים אחד תשני והאמון ביניו ירד בהרבה מאשר בהתחלה
    וגם חברה שלה ניסתה להפריד בינינו כי היא אוהבת אותי וקיצר אני כבר לא יודע מה לעשות חברה שלי מעצבנת אותי וצוחקת על כל דבר ואני כל יום אומר לה כמה אני אוהב אותה כמה אני רוצה אותה כל פעם שהיא מיתבאסת ממני אני ממהר לדבר איתה ולנסות לשמח אותה

אני נראלי שם עליה יותר מידי והיא חושבת שאני כבר איזה סמרטוט מה לדעתכם כדי לי לעשות בקשר לשאלות

ועוד שאלה כדי כל כך לשים על בחורה ולומר לה כל היום שאני אוהב אותה ורוצה לראות אותה או שעדיף שאני כבר לא ידבר על זה ויגיד לה ביי מאמי למשל ובטלפון לא יגיד לה משו על אהבה וכאלה

אני בן 17 אם זה יעזור...

2. קישורים ממומנים

משתמש כבוד האוואטר של shachar4490
    שם פרטי
    שחר
    לייקים
    0
    נקודות
    0

אחי לפי מה שהבנתי אתה כל הזמן מתחיל לשגע אותה על זה שמנסים לסכסך ביניכם, זה כבר מרגיז אותה בטח. היא מרגישה שאתה לא בוטח בה. תפסיק לדאוג ותגיד פשוט קצר ולעניין- אם מספרים לאחד מכם משהו שמסכסך לגבי השני, לא ישר להאמין, ואם יש חשש שזה נכון- לברר אם זה נכון. תשאל אותה ככה איזה פעם שתהיו מחובקים ככה באיזה קטע רומנטי אם היא אוהבת אותך. אם היא אומרת כן(כמו שצריך להיות) אז תגנוב צרפתית

משתמש מכור
    שם פרטי
    תומר
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    הלוואי והיה כזה

^^^ מילים כדורבנות
    ואני אוסיף עוד משהוא, תשבו ותדברו כל זוג רב זה מתכון לזוגיות בריאה
    אל תפחד מריבים אבל אתה צריך לדעת על מה לא צריך לריב ולעשות עניין כי אחריי הכל אתה גדול
    שיהיה בהצלחה

משתמש אנונימי
    אורח

אני טיפוס חשדן מהסרטים ואני מפחד לאבד אותה....בגלל זה אני כל כך דואג שנהיה ביחד וכאלה

משתמש כבוד האוואטר של Dave Grohl
    לייקים
    0
    נקודות
    1,211

ציטוט נכתב במקור על ידי משתמש אנונימי צפיה בהודעה
    אני טיפוס חשדן מהסרטים ואני מפחד לאבד אותה....בגלל זה אני כל כך דואג שנהיה ביחד וכאלה
    תראה יש הבדל דק מאוד בין חשדן לבין אדיוט.
    אל תאמין לכל דבר שאומרים לך (לא משנה מי אומר לך את זה אל תהיה עיוור 100%), תתחיל מבסיס שכל בני האדם משקרים (האוס חכם XD), ומשם תראה מה קורה.
    חוצמזה כשאתה יודע שיש לאנשים אינטרסים להפריד ביניכם אז בכלל כאילו :\ שקר הופך להיות משהו די נפוץ אני חושב, לא?
    Bring the Violence-

משתמש אנונימי
    אורח

אתה צודק אבל היא שולחת לי תשיחות שלה עם חבר שלה לשעבר שהוא אומר שאני זבל ומזיין מהצד והרבה דברים כאלה ואני באמת שלא בנאדם כזה ואני אוהב אותה במאה אחוז אהבה...

אבל היא לא נותנת לי לפחות לדבר איתו שירד ממני למה היא יודעת מה יקרה לו אבל עדיין איך היא לא סוגרת איתו תקשר אני לא מבין ונותנת לו להמשיך לסכסכך..

היום רבנו אולי שעתיים רק עליו וכאילו מה פתאום הוא ניכנס לנו ליחסים סעמקקקקק

משתמש כבוד
    שם פרטי
    אלכס
    לייקים
    2
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    אמונה וכוח רצון הם חומרי הבניין הטובים ביותר כדי לבנות

לדעתי העצה הכי טובה בכלל לכל קשר - זה דבר ראשון לספר את כל השק חרא שאתה נושא מאחורה.
    בטח לא על דייט ראשון או שני, אבל בהחלט תוך שבוע אפשר פשוט להגיד לבחורה - שמעי אני לא רוצה שתשמעי את זה משום מקור אחר אז אני אני אספר לך את האמת האמיתית מבלי שתשמעי שטויות מכל אדם אחר אחרי זה שאלי אותי מה שבא לך תחקרי כמה שבא לך אין לי מה להסתיר זה אני.

אחרי שאתה בא לבחורה אומר לה את זה בפנים דבר ראשון אתה צובר אמון ענק. כן - יש לך שק שקרים אבל אתה לא מפחד ממנו והבחורה יודעת מה מצפה לה. במיוחד שלרכילות יש נטייה להגזים בדברים. ככה אתה שולט בזה. רכילות ודברים רעים תמיד יגיעו. עדיף שזה לא יבוא בהפתעה. עדיף שזה יבוא ממך באופן יזום ואז לגרור אותה להגיד מה שיש לה להגיד בכדי שתדעו מההתחלה מה מצפה לכם.
    זה לא יוריד את החדשות אבל זה בהחלט יתן לך הרגשה של אתה יודע מה עומד מולך ואתה תהיה מוכן לכל מי שמנסה להרוס כי אתה תדע שזה לא נכון.

הקטע של להוציא הכל החוצה - ממש לא קל. אבל בהחלט זה דרך טובה לדעת מול מה אתה נמצא.

משם אני לא אומר שאתה צריך להיות יותר רגוע - אבל לפחות יותר ממוקד...
    למה ה' לוקח את הטובים ?

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 02:45.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,538 | הודעות: 8,150,120 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect