הורדתי גרסה מהאימיול לצורך העניין קוראים לה "Microsoft Windows Vista HEB (YFKBB-PQJJV-G996G-VWGXY-2V3X8)" איך אני יכול לבדוק איזו גרסה זו? וגם מבחינת ה32bit או ה64bit?
הורדתי גרסה מהאימיול לצורך העניין קוראים לה "Microsoft Windows Vista HEB (YFKBB-PQJJV-G996G-VWGXY-2V3X8)" איך אני יכול לבדוק איזו גרסה זו? וגם מבחינת ה32bit או ה64bit?
|
|
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
מה שבטוח הסוגריים זה בכלל סיריאל [סידיקי]
ואתה לא יכול לדעת מזה כי לא מורידים דברים כאלה :]
סתם צוחק..
[צריכה להיות תיקיה שנקראת משו עם X86 אם היא שם זה 32ביט
אם היא לא שם ויש תיקיה שנקראת X64 ידידי יש לך גרסאת 64ביט]
נערך לאחרונה על ידי MuGi; 27-09-2007 בשעה 11:52.
אח שלי עשיתי העתק הדבק מהשם של הקובץ אבל אתה יכול להיות בטוח בזה שאני יודע שהוסגריים זה הסידיקי חחח מה עשית ממני ילד אינפנטיל?
בלי שפת רחוב כאן, אתה מצפה שייעזרו לך.
תענה על השאלות שלהם במקום להתעקב, ואז נמשיך הלאה במידה ויהיה צורך.
חחחחחחח "שפת רחוב" כאילו מה אמרתי "אח שלי" טוב אז פעם באה אני אקרא לו "ילד"...
ובכל אופן לא מצאתי בדיסק שום תיקייה שקוראים לה X86 או X64 אבל בהתקנה עצמה הוא רשם לי איזו גרסה להתקין ועל כל הגרסאות רשום "ארכיטקטורה X84"... באסה... מאיפה אני יכול להשיג את הגרסה של ה64 ביט אין באף רוב הלינקים באתר שבורים.
זה בכלל שווה את הטרחה? בהרבה מקומות רושמים שהגרסה הכי טובה זה ה-retail והיא בעצם הגרסה של ה-32bit אבל לפי מה שהבנתי הגרסה של 64bit מריצה את המחשב ואת הווינדוס יותר מהר במעבדים החדשים של ה-64bit אז לחפש בכלל או שאני אתקין פשוט את הגרסה של ה-32bit כי אותה כבר יש לי על דיסק מוכנה...
מה אתם מציעים?
למה לפרסם 2 אשכולות שהם אותו דבר!
טוב בקשר לשאלה שלך תיסתקל באשכול הקודם שפירסמת.