יש אחת שהיכרתי אותה דרך האינטרנט בשוקס(אני בן 17 והיא 15) והתחלנו לדבר ועברנו לאייסי ודיברנו באייסי פעמיים-שלוש אבל הבעיה היא שאין לי על מה לדבר איתה....אין לי נושאים לשיחה לדבר איתה...והיא לא יוצאת לי מהראש...
יש לכם רעיונות על מה לדבר איתה??
יש אחת שהיכרתי אותה דרך האינטרנט בשוקס(אני בן 17 והיא 15) והתחלנו לדבר ועברנו לאייסי ודיברנו באייסי פעמיים-שלוש אבל הבעיה היא שאין לי על מה לדבר איתה....אין לי נושאים לשיחה לדבר איתה...והיא לא יוצאת לי מהראש...
יש לכם רעיונות על מה לדבר איתה??
|
|
מוזיקה.משהו זה יעבור לדרים אחרים.
כל פעם שאין לי על מה לדבר עם מישהי אני מתחיל לדבר על מוזיקה,
ומשם זה מגיע לדברים כאלה:
"ואיי,אתה מכיר את X?שמעת איך הוא שר?!"
-"כן..ואיזה חברה כוסית יש לו.."
"יש לו חברה?"
-"כן.."
"מי?"
ומשם אתה מבין שזה זורם לרכילויות ולשיחה של כמה שעות נחמדות (: .
תשאל אותה על חברות שלה בקטע של להכיר ותספר לה על החברים שלך על המשפחה שלך
maayanhos=]!!! י!
אחי אתה לא ראית אותה או נפגשת איתה.. תעשה איתה וידיאו או משו בשביל לראות איך היא קודם, תבדוק מאיפה היא ואם בכלל תוכלו להיפגש..
אח שלי זה גם קרה לי ואממ תיצחק איתה וכאלה וותחיל לדבר איתה ככה ...אז מה מאמי מתי אני רואה אותך?...וכאלההה תנסה לארגן פגישה תראה לה שאתה רוצה לראות אותה....שאתה רוצה לראות אם יהיה משו ביינכם
תגיד לה שאתה רוצה לראות אותה או שתבוא אלייה בבצפר
ואז תגיד לה
בואי רגע, תתקרבי
עוד קצת
נו תתקרבי
ואז תביא בה נוגרה אחושרלוע
למה מי היא בכלל שחושבת שאתה חייב לה משהו?!
carter אתה ילד שרוט בראש שלי חחחח
מוכר ביותר.
זה מחסום כזה שישבר לך אחרי שכבר "תגלה" את הנושאים המשותפים שלך איתה....
עד אז צריך לגלות נושאים
אז פשוט תשאל אותה מה היא אוהבת לעשות, אם היא אוהבת מוזיקה, לימודים, ספורט, תספר קצת על עצמך כדי שהיא תיפתח ותהיה שיחה זורמת...
בהצלחה
תודה על העצות לא הייתי בבית אז לא יכולתי לדבר איתה אני ינסה את העצות שלכם ומקווה שהם יעזרו.....בפעמים המעטות שדיברתי איתה עד עכשיו כל הזמן אני זה שיוזם את השיחה אני שואל שאלות והיא עונה...היא בקושי מתעניינת ובקושי שואל שאלות מה אתם אומרים זה בגלל שאנחנו בקושי מכירים??
??
זה בגלל שהיא מהשוקס אחי...תודה על העצות לא הייתי בבית אז לא יכולתי לדבר איתה אני ינסה את העצות שלכם ומקווה שהם יעזרו.....בפעמים המעטות שדיברתי איתה עד עכשיו כל הזמן אני זה שיוזם את השיחה אני שואל שאלות והיא עונה...היא בקושי מתעניינת ובקושי שואל שאלות מה אתם אומרים זה בגלל שאנחנו בקושי מכירים??
בוא נגיד שאתה עוד אחד מ100 בנים שהיא זרקה לו את האי סי קיו שלה..
סורי
דבר איתה על מה שעובר עליך ומשם זה יתגלגל
מעצב גראפי לכל מטרה.
גם לי זה קרא נתתי לזה שם "אהבה וירטואלית"
זה אחד הדברים במגניבים והגרועים באותה מידה דיברנו מזמן שהייתי בכיתה ז, דיברנו והכל אבל היא גרה בבאר שנע ואני כולה כיתה ז, מהמרכז ואני לא יכולתי להגיע אז אתה יודע החלפתי חברת טלפון והמספר נמחקוהאייסי קיו פרצו לי אז מה אני יסע לבאר-שבע לא אז נותק הקשר ואתה יודע ממש הייתי דלוק עליה אבל זה עבר כמו כל שלב בחיים אלא עם כן יש לך קשר "חיי" איתה הייתי ממליץ לך להמשיך אבל איך שבא לך...