יש לי מיקרופון +אזניות חדשות!
עכשיו אני מחבר אותם לעבד ורק האוזניות עובדות!
גם כשאני מחבר לרמקולים אותו דבר!
מה לעשות??
נ.ב: בדקתי הכל בהגדרות , שם אין שום בעיה!
יש לי מיקרופון +אזניות חדשות!
עכשיו אני מחבר אותם לעבד ורק האוזניות עובדות!
גם כשאני מחבר לרמקולים אותו דבר!
מה לעשות??
נ.ב: בדקתי הכל בהגדרות , שם אין שום בעיה!
Two years he walks the earth. No phone, no pool, no pets, no cigarettes. Ultimate freedom. An extremist. An aesthetic voyager whose home is the road…Ten days and nights of freight trains and hitchhiking bring him to the Great White North. No longer to be poisoned by civilization he flees, and walks alone upon the land to become lost in the wild. - Alexander Supertramp May 1992
|
|
דבר ראשון - אני לא רוצה להטעות אותך, אז רק שתדע. (אולי שמישהו יחזק את הפיתרון שלי)
כנס ללוח בקרה -> צלילים והתקני שמע -> מתקדם (לא בלשוניות) ->אפשרויות מאפיינים -> תוסיף הכל! ה-כ-ל!-> אישור
פעם גם לי לא עבד והייתי צריך רק את המאפיין Front Green בגלל שהיה לי חיבור קדמי בצבע ירוק.
ואם יש לך מתחת למאפיינים - מתקדם, תלחץ ותסמן "2 הגברת מיקרופון" ותאשר.
מנהל פורום כדורסל ורץ במייל לשעברפרשתי לנצח
לא הבנתי כלום!
המיקרופון לא עובד לך?
למטה ישך מין רמקול כזה איפה שכל התוכנות הדלוקות שלך נמצאות למטה בצד ימין (אם ישךך וינדוס באנגלית)
צד שמאל (אם ישך וינדוס בעברית)
אתה לוחץ על הרמקול פעמיים!
אחרי זה נפתח לך חלון אתה לוחץ על אפשרויות (Options) >> מאפיניים (properties
>>>ואז למטה ישך כל מיני אפשרויות וליד האפשרויות ישך ריבוע קטטן שבו אתה מסמן וי חפש מיקרופון וסמן עליו וי ואז OK וזהו! אחרי הOK יופי לך המיקרופון ותלחץ עליו שיהיה על MUTE כי אחרת הוא יעשה לך רעש!
אתה בטוח שחיברת הכל למקום הנכון?
תודה לכולם הסתדרתי
אפשר לנהול!
Two years he walks the earth. No phone, no pool, no pets, no cigarettes. Ultimate freedom. An extremist. An aesthetic voyager whose home is the road…Ten days and nights of freight trains and hitchhiking bring him to the Great White North. No longer to be poisoned by civilization he flees, and walks alone upon the land to become lost in the wild. - Alexander Supertramp May 1992
נערך ע"י qu1x : אם אין לך משהו מועיל להגיד אל תגיב.
נערך לאחרונה על ידי Or; 30-09-2007 בשעה 16:29.
slickskter@gmail.com