היי אני בן 14 ויש לי ידידה טובה גם בת 14 אז כאילו די בא לי עליה וגם לה בא עליי היא רמזה לי כמה פעמים אז כאילו איך להתחיל מה לעשות נגיד אני צריך טיפים נגיד מה להתחיל במיזמוז ולהיתקדם עם קונדום בלי קונדום??????????
היי אני בן 14 ויש לי ידידה טובה גם בת 14 אז כאילו די בא לי עליה וגם לה בא עליי היא רמזה לי כמה פעמים אז כאילו איך להתחיל מה לעשות נגיד אני צריך טיפים נגיד מה להתחיל במיזמוז ולהיתקדם עם קונדום בלי קונדום??????????
|
|
קודם כל, מצטערת על מתיחת הביקורת מראש אבל פאק אתה רק בן 14 מה אתה חושב ישר על סקס?!
אם אתה רוצה להגיע איתה למידה מסוימת של אינטימיות אתה יכול לדבר איתה על זה- לגשת אליה ולהגיד לה "תשמעי אני מרגיש אלייך משו ותהיתי אם את גם מרגישה כלפי איזשהו רגש".. כך, דבר ראשון תתקדם מבחינה חברתית איתה.. שתרגיש בטוחה איתך ואח"כ אם אתה כלכך חרמן גש לקטע הפיזי.
מקווה שעזרתי =]
נערך לאחרונה על ידי CHOPSUEY; 30-09-2007 בשעה 21:09.
אני חושבת כמו זאת שמעליי!..
לא צריך ישר סקס ... אתה עוד נחשב קטין1!
דבר איתה... תראה שגם היא בעינין איתך ואם כן אז זה לבד יתגלגל..
maayanhos=]!!! י!
תתקדם בלי קונדום , זה סתם הצהרת כוונות "בוטה" מידי וזה יכול לדפוק ך הכל עזוב.
רק כשאתה חודר אתה מוציא קונדום וזה
חוץ מזה , אם יש לך עוד שאלה תשאל כי לא ממש הבנתי
בנות, הוא לא שאל מה דעתנו על זה שהוא רוצה לזיין בגיל 14 . אני דווקא בעד
בחור אל תקשיב לבנות פה , אם אתה רוצה לזיין אתה מזיין אתה לא שואל אף אחד .
נערך לאחרונה על ידי Xanax; 30-09-2007 בשעה 21:26.
אחי ידידות וחברות זה לא חייב להיות תמיד סקס.. אבל אם גם לה בא אז זה כבר יגיע לבד לדעתי..
רצוי שהבת תתחיל את כל הקטע הזה כי אתה אף פעם לא יודע מה בראש שלה. שהיא מתחילה את זה אז אתה יודע שהיא רוצה. אם אתה תעשה את זה ככה פתאום היא יכולה לתת לך כאפה שלא תקום ממנה חח..
נערך לאחרונה על ידי shachar4490; 30-09-2007 בשעה 21:52.
חחחחחחחחחחחחחחח.
רק בא לה עליך.. כמו שאתה אומר.. זה לא אומר שבא לה לשכב איתך.
קודם כל תיהיו חברים ואז היא תתחיל עם החרטות שבגיל 18 היא תיהיה מוכנה..
ואחרי 4 חודשים ככה אתה תראה שבגיל 14 וחצי היא תגיד לך שהיא מוכנה =) בהצלחה חבוב
די לחרטוטים שלך.
בכל פורום אתה מזיין במוח.