שאלה שנענתה!
תודה מראש
שאלה שנענתה!
תודה מראש
נערך לאחרונה על ידי suka; 02-10-2007 בשעה 10:17. סיבה: השאלה נענתה
|
|
לא חושב שאתה תיהיה קרבי
slickskter@gmail.com
נשמע שיהיה לך קשה להיות קרבי... הייתי ממליץ לך לנצל את הפוטנציאל שלך בתחום המודיעין ועוד דברים שאתה יכול לתרום... המצב שלך לא נשמע כל כך מתאים להיות קרבי בשום יחידה שלי ובמיוחד לא ביחידות של פרופיל72
כמו תותחנים או שריון
וואו, נשמע שיהיה לך די קשה להיות קרבי, בתור אחד עם כאבי גב לא תוכל להרים משאות כבדים, בתור אחד עם פלטפוס הנעליים הקרביות לא יהיו נוחות לך, ותצטרך מדרסים או משהו כזה.
בקיצור, מומלץ לך ללכת לבסיס קבוע, שלא תועבר ממנו או שלא תועבר הרבה בכלל, בגלל האלרגייה שלך לחילופי עונות, אני לא בטוח שאתה יכול להיות קרבי גם אם תרצה.
איפה תוכל לשרת זאת אחת ההחלטות שלך, זה תלוי יותר בך, ואם אנחנו מכירים אותך היכרות שיטחית לגמריי לא חושב שנוכל לעזור
קרבי אני ספק אם יביאו לך ושאני מדבר פה על קרבי אני מדבר לפחות כלפייך שריון ותותחנים .
אתה יכול להיות בהרבה מאוד מקומות בצבא שלא יהיו תחת שם "קרבי" שעדיין אתה תרגיש מלא עם מה שאתה תעשה .
תצא לאיזה קורס מעניין תצא לאיזה משהו שאתה תאהב משהו שיעזור ותמשיך איתו .
לפני שאתה יוצא לקורס תגיד לנו על מה זה הולך להיות ,
בהצלחה .
__________________________________________________"עַיִן בְּמַר בּוֹכָה וְלֵב שָׂמֵחָ:"__________________________________________________בובית יש רק אחת
אני רוצה ליהיות בקרבי!
האים יש מצב שהם יקבלו אותי אים אני מגיע מרצון?
אם אני אומר את מה שאני אומר עכשיו אתה צריך להקשיב .
אני הייתי הכי הכי הכי מורהל שיכול להיות הייתי בכושר קרבי שנתיים וחצי הייתי מתאמן התקבלתי להרבה מאוד דברים וחתמתי ויתורים ..
כדי להיות בגולני , 51 חלום חלום ..
ועם כל זה העיפו אותי על "הסתרת מידע רפואי" .
אז אחינו תדע לך קודם כל קודם כל הבריאות שלך .
בהצלחה , תזכור את זה .
__________________________________________________"עַיִן בְּמַר בּוֹכָה וְלֵב שָׂמֵחָ:"__________________________________________________בובית יש רק אחת
איזה באסה ליראות את חברי פטריאוטים למען המדינה ואני סתם חולה אני מחשיב זאת לפגיעה בי!!
אני מאמין שיש היתנדבות בדברים כאלו לא??
למשל תותחנים או שיריון ....
במקרים מסוימים כה אבל זה מאוד תלוי ברופאים... זה מעולה שאתה פטריוט אחי אני גאה בך כל הכבוד אבל לפעמים פשוט אי אפשר.. לאומת זאת אפשר לתרום למדינה דרך הצבא בהמון דרכים אחרות לא קרביות.. אבל אני לא אומר שאין סיכוי... תילחם על זה כמה שאתה יכול אבל קח ערבונות במקרה שלא תצליח של יחידות אחרות שהן לא קרביות
יש מצב לניסיון אחי???
שאני ינסה כמות זמן מסויימת ואים לא הולך אני פורש??