אני בן 16 ויש איזה אחת שאני אוהב אותה ואני לא יודע מה להגיד לה הרבה פעמים קרה שלא ידעתי איך להגיד לה את זה ניסתי אחרי שבילנו בקניון וכל מיני דברים
מה אני יכול לעשות כדי להגיד לה את זה?
אני בן 16 ויש איזה אחת שאני אוהב אותה ואני לא יודע מה להגיד לה הרבה פעמים קרה שלא ידעתי איך להגיד לה את זה ניסתי אחרי שבילנו בקניון וכל מיני דברים
מה אני יכול לעשות כדי להגיד לה את זה?
|
|
אתה יכול להזמין אותה למקום שקט שאתה מרגיש בו נוח ורגוע ופשוט להוציא את זה ולחשוב שבאמת רע לא יכול ממש לצאת מזה כי אתה תגיד את מה שאתה מרגיש לפחות.
כמובן שיש עוד דרכים להגיד טלפון מכתב אבל זה לא אותו דבר
באמת שאתה תרגיש יותר טוב אחרי שתגיד תסתכל לה בעיניים ותוציא את זה
בהצלחה!
Look at the stars,"
Look how they shine for you,
And everything you do,
" ...Yeah, they were all yellow.
העניין שאני מפחד מהתשובה שלה יש דרך להראות לה שאני אוהב אותה אבל לא ממש להגיד?
יש הרבה דברים שאתה יכול לעשות שיראו שאתה רוצה אותה אפילו מאוד
אבל היא לא תדע באמת שאתה אוהב אתה..זה דיי שונה
אתה יכול להראות לה כמה שאתה רוצה אותה במלא דרכים אבל אם אתה רוצה שהיא תדע שאתה אוהב אותה אתה צריך להגיד את זה.
ואין לך מה לפחד מהתשובה שלה..
חוץ מזה שאם לא תנסה ל אתדע..תקח את הסיכון הזה כי זה שווה את זה
Look at the stars,"
Look how they shine for you,
And everything you do,
" ...Yeah, they were all yellow.
אחי
אמרתי את זה בערך 1000 פעמים בפורום הזה..
קודם כל, בנות לא אוהבות בנים נמושות.. אם לא תעשה את זה עכשיו מישהו אחר יעשה את זה וחבל... או שפשוט ירד לה ממך.. בחורה יודעת אם מישהו אוהב אותה לפני שהוא אומר לה.. זה בדוק העניין הזה..
אתה חייב לקחת את הסיכון כמו שעדי אמרה..
בוא נגיד שלא ילך לך איתה... סבבה יש עוד מליון בנות בערך נצמצם את זה לגיל/איזור/טעם/אם יש לה חבר.. ויוצא לך לפחות 1000 בנות שעונות על כל הקריטריונים שלך.. אז לא הלך עם אחת.. נשאר 999
אחי זה קרא לי שנה שעברה היתה משהיא חמודה ולא ידעתי מה להגיד לה חשבתי יותר מדי אמרתי לה בסוף וכבר היה מאוחר מידי אז כך בחשבון 2 דברים 1 או שהיא לא תסכים ואז בעצם אולי תהיה לך קצת פדיחה לכמה דקות 2או שהיא מרגישה כמוך ולא ידעה מה לעשות פשוט צריך קריזמה אומץ ביטחון ואז הכל הולך חלק
http://up353.siz.co.il/up3/twnmmtzu3exo.jpg