אוקיי כאן אני מסביר הכל, איך לשחק אחד על אחד באותו מחשב, איך להתקין, מאיפה להוריד.
לבינתיים הבאתי לכם Tekken 3 המשחק האהוב ביותר כמעט בכל העולם.אז בואו נתחיל!ההורדה של המשחק + התוכנה עצמה :
*אני רק רוצה לומר שהתמונות לקוחות מאתר אחר, המדריך תורגם מאנגלית לעברית על ידי, למי שלא מבין אני תירגמתי, לקח לי המון זמן גם לפתוח את האשכול ולעצב אותו וגם לתרגם, תהנו*
עכשיו בואו נמשיך D=
יופי אחרי שהורדתם, תחלצו את התייקיה עצמה ותכנסו לתיקיה שחילצתם.
יש שם קובץ Registry לחצו עליו ותאשרו את מה שהוא שואל, עכשיו, עוד לא להכנס למשחק, כנסו לקובץ ePSXe ולחצו Config ואז Game Pad ואז Pad 1 עכשיו, תעשו את המקשים כמו בתמונה (חובה ככה או שזה לא יעבוד)
אחרי ששינתם את המקשים על פי התמונה לחצו OK.
מדריך הפעלה :
אחרי שהורדת את המשחק תיפתחו את הקובץ ה-rar של המשחק ואז יהיא לך תיקיה בשם tekken3 תחלצו את את התיקיה ותשימו את זה איפה שבא לכם זה לא משנה איפה. ואז תיכנסו לתיקיה של המשחק ויש שם קובץ בשם Tekken.reg תילחצו עלו פעמיים ואז זה ישאל אותכם : "האם אתה בטוח שברצונך להוסיף את המידע" תעשו כן ואז הוא ירשום לכם "המידה הוזן בהצלחה בתוח הרישום" ותעשו אישור.
זהו, עכשיו המשחק עובד בשביל לשחק כנסו לתיקיה של המשחק ושם יש קובץ בשם : Tekken.bat תילחצו עלו ויופיע לכם מסך שחור "דוס" אל תיבהלו חכו 5 שניות וזה יכנס לכם למשחק וזה עובד 100%הכפטורים של המשחק הם s d z x והחצים נשארו אותו דבר, אם אתה רוצים לשנות אותם, תרשמו פה תגובה, ויש אפשרות לשחק 1 על 1 "אם חבר" "לא online" זהו אני מקווה שהצלחתם לא צריך שום תוכנת ושום איולמטור יש שם הכול תעשו כמו במדריך וזה יעבוד לכם.
קרדיט לסיילדר SladeR על התרגום וגם אני חח תהנו!

ציטוט ההודעה

(מצתרף להשתלטות בובספוג על העולם) 5 אפס אפס הודעות....