אני בכיתה י' למרות שזה תחילת שנה והכול עדיין יש המון לחץ ואין זמן לבלות בגלל הלימודים יש למישהו רעיון איך להספיק לבלות וללמוד חומר כי יש לי לשלם חומר מכיתה ז' כי לא למדתי עד השנה כלום
לעוזרים
אני בכיתה י' למרות שזה תחילת שנה והכול עדיין יש המון לחץ ואין זמן לבלות בגלל הלימודים יש למישהו רעיון איך להספיק לבלות וללמוד חומר כי יש לי לשלם חומר מכיתה ז' כי לא למדתי עד השנה כלום
לעוזרים
|
|
תבלה כמה שאתה רוצה
אצלי למשל הייתי עושה שטויות כל השנה לומד רציני למגן ולבגוריות
והייתי מצליח תמיד
אבל זה רק אני...
כי תאכלס תקשיב פה ושם בשיעורים תתנהג יפה שלא יזמברו אותך במגן
ופשוט תלמד טוב למגן ולבגרות
זה לא עוזר ככה כי בכל מצב אני לא יכול להקשיב בשיעור אז אני קורא ספר או מדבר עם חברים אז יש לי להשלים תחומר
יש לכם עוד עצות?
תקשיב בשיעורים תסכם את החומר תךמד למבחנים ותצליח.
אתה לא צריך ללמוד כל היוםפ למבחנים ולבגרויות... העיקר שתדע את החומר ואתה תצליח.
אתה לא צריך כל יום ללמוד אבל אתה צריך לדאוג שיהיה לך את כל החומר כי זה ממש חשוב כדיי שלא תצטרך להשלים אחרכך ותלמד לכל בוחן אפילו אם הוא קטן ואתה חושב שהוא לא משפיע..מבוחן ועוד בוחן נהיה ציון למגן בסוף שנה
Look at the stars,"
Look how they shine for you,
And everything you do,
" ...Yeah, they were all yellow.
העניין אין לי בעיה מבחינת החומר של השנה הוא לא מבזבז לי זמן אבל יש לי להשלים חומר של 3 שנים בערך בהמון מקצועות וזה קשה הכל ביחד
מישהו מכיר אולי דרך להצליח להשלים כי אני כל הלילה משלים חומר לא ישן ועדין לא מספיק הרבה
לעוזרים
יהיה מספיק זמן לבלות
צריך פשוט להתכונן לבגרויות ומבחנים ולהקשיב בכיתה זה הכל
מעצב גראפי לכל מטרה.
ממ כיתה י'-כיתה שהכי לא השקעתי בה, עד עכשיו אני לא מבין איך עברתי ת'בגרויות עם ציונים טובים..
תראה, אני אישית עד עכשיו לא מי יודע מה לומד, שנה שעברה למדתי למבחנים רק בהיסטוריה בעיקרון..בשיעורים אני מקשיב מוסיקה..וש"ב אני זוכר עשיתי פעם אחרונה בכיתה ח או ט...
אל תפחד, אתה תראה שמי שבודק ת'בגרויות הם רחמניים אחו******, כל פעם שחשבתי שאני יקבל נמוך קיבלתי גבוה..העיקר שיהיה לך ת'חומר כתוב איפשהו וככה יום לפני מבחן תעבור עליו וזהו..כמה זה ייקח? שעה..פחות?
בהצלחה