שמונה חודשים אחרי ששחרר לרדיו את הסינגל 'מתעורר מחדש', ובעוד הוצאת אלבום הבכורה שלו בחברת אן.אם.סי עדיין מתעכבת, נוטל לירון לב את גורל הקריירה שלו בידיו ופוצח בסדרת הופעות בניסיון להגיע לקהלו מהשטח. אחרי כמה הופעות הרצה אינטימיות במועדונים קטנים, ישיק לב ביום שני הקרוב 8/10 ב 22:00 מופע חדש בשם 'שנינו', במועדון בארבי בתל אביב. בתפריט: שירי האלבום שבדרך, אופציה לשיר או שניים חדשים לגמרי, וכמובן גרסת הכיסוי המשובחת ל'נבראתי לך' של שלמה ארצי, אותה, כזכור, ביצע לב לראשונה בעונה השנייה של 'כוכב נולד'.
"מקווה שקהל יאהב את השירים המקוריים החדשים שלי"
אין סיבה שלא אמשיך לבצע את השיר הזה בהופעות שלי", אומר לב, "אני אוהב אותו, הקהל אוהב אותו, מה רע? הוא אמנם מזוהה עם 'כוכב נולד', אבל הוא גם חלק ממני ומהזהות שלי כמוזיקאי וכמבצע. אני רק מקווה שקהל יאהב את השירים המקוריים החדשים שלי במידה שווה".
מה באמת קורה עם אלבום הבכורה שלך?
"הוא ייצא במהלך השנה העברית הקרובה, אבל אני עדיין לא מתחייב לתאריך כי יש כמה עניינים טכניים שצריך לסגור לפני שנתקדם. העובדה שהחלטתי להתחיל להופיע לפני שהאלבום יוצא לא קשורה לכלום. כבר כשיצא הסינגל 'מתעורר מחדש' לרדיו אמרתי שאתחיל להופיע מול קהל עוד לפני האלבום, כך שאני עומד בכל המטרות שהצבתי לעצמי".
"אני אוהב ילדים, אוהב להופיע מולם, וזו גם פרנסה טובה"
בקיץ האחרון הופיע לירון לב בהצגת הילדים המוזיקלית 'הרפתקאות דורה והפיראטים', ובימים אלה הוא מככב במחזמר החדש 'פיטר פן' לצד פליטת 'כוכב נולד' נוספת, שירלי לילו, שגם היא מיועדת להוציא אחרי החגים סינגל ביכורים מאלבום בכורה, שהפיק מוזיקלית טל פורר ותפיץ חברת התקליטים פונוקול.
הזדמן לך ולשירלי לילו לדבר על הכפילות הזו? הצגות ילדים ביום והופעות רוק בלילה?
"אין כל כך על מה לדבר. זה קהל וזה קהל. אני אוהב ילדים, אוהב להופיע מולם, וזו גם פרנסה טובה. זה לא משנה בכלום את האהבה שלי לקהל בוגר והרצון שלי לגעת בהם בשירים מקוריים שאני כותב ומלחין. חיכיתי הרבה זמן למופע ואני מאושר שזה קורה סופסוף. מבחינת קהל היעד שלי, כמה שיותר יותר טוב".
במופע 'שנינו' ילוו את לירון לב, ששר ומנגן בגיטרות, שם חממי בגיטרות וקולות, צוק בבס ותומר מייזנר בתופים.
קרדיט ל-MOOMA