אני כרגע לומד בכיתה יב היה לי צו ראשון בחופש הגדול.
אני מאוד רוצה לקבל טופס למיונים למודיעין.האם הייתי אמור לקבל כבר איזשהו מכתב או משהו?
תוכלו לתת לי טלפון או פקס שלהם שאני יוכל ליצור איתם קשר?
תודה לעונים.
אני כרגע לומד בכיתה יב היה לי צו ראשון בחופש הגדול.
אני מאוד רוצה לקבל טופס למיונים למודיעין.האם הייתי אמור לקבל כבר איזשהו מכתב או משהו?
תוכלו לתת לי טלפון או פקס שלהם שאני יוכל ליצור איתם קשר?
תודה לעונים.
|
|
מודיעין זה החייל הכי גדול בצבא חח =\
אם ציינת בראיון אתה רוצה מודיעין , ויש לך את הנתונים אז אתה תקבל זימונים ליחידות מודיעין .
נערך לאחרונה על ידי SlickK; 11-10-2007 בשעה 15:38.
slickskter@gmail.com
תודה על התגובות,האם מישהו יכול להביא לי ת'פקס שלהם על מנת שאוכל לשלוח בקשה..פשוט האתר שלהם נפל..
שוב תודה.
נערך לאחרונה על ידי rrrrrr; 04-10-2007 בשעה 15:20.
יחידת האיתור של חיל המודיעין
פקס: 03-5692761
האתר שלהם זה www.idf.il/aman [הwww חשוב זה לא עולה בלי, מנסיון]
קב"א 54 יכול לקבל זימונים לשחקים וחבצלות [אני קיבלתי רק ברושורים ובסוף לא מיונים חח] ומשהו של אלקטרוניקה...וגם ערבית אבל זה רק אם למדת..זה כל מה שאני יודע
השאלה מה הקב"א שלך והנתונים בכללי [פרופיל]
מעל 54 ואתה ממוין גם לדברים קצת יותר גדולים ,אחרי תחקיר ביטחוני ארוך ומייגע :\
מספר אישי או ת"ז ואני אנסה להביא לך עוד השבוע את הנתונים שלך .
__________________________________________________"עַיִן בְּמַר בּוֹכָה וְלֵב שָׂמֵחָ:"__________________________________________________בובית יש רק אחת
אני גם לא ביקשתי להיות במודיעין אולי בגלל הנתונים שלי שלחו אותי לשם אחרי הטירונות זה גם מצב שיכול לקרות
אחלה תגובות ...
אני לא יודע תקב"א שלי אז לavixtz תן לי את האייסי שלך אני יתן לך תפרטים שלי שם סבבה..
תודה
אני מתמיין למודיעין ואת הזימון הראשון קיבלתי באמצע כיתה י'א.
אם לא קיבלת עד עכשיו קשה לי להאמין שתקבל(מצטער לאכזב)
עוד משהו בקשר לקב"א,
מודיעין לא תמיד קשור לקב"א ואני אתן 2 דוגמאות:
1. תלמידים אשר בחרו ללמוד פיזיקה/מחשבים ברמה של 4-5 יח"ל יקבלו זימונים לפרוייקט גאמא של מודיעין.
2. תלמידים אשר בחרו ללמוד ערבית ברמה של 4-5 יח"ל יקבלו זימונים למבחנים בחמ"ן.
לגבי הדוגמא השניה,אני יכול לספר לכם שאני התמיינתי למסלול של השפה הערבית בחיל ועברתי גם את המבחנים ,ע"י בירור הבנתי שיש לי קב"א 54 (ולא קיבלתי זימון לחבצלות,לחבצלות צריך קבא 55+).
לavixtz תן לי את האייסי שלך בבקשה..
לגבי התגובה האחרונה:אני לומד פיזיקה 5 יחל ומחשבים 10 יחל!
איך אני יקבל זימון באמצע יא ,הצו ראשון עצמו היה לי בחופש הגדול...
נערך לאחרונה על ידי rrrrrr; 07-10-2007 בשעה 16:22.
לפי שמועות שרצות באינטרנט, לפרוייקט חבצלות(שהוא חלק מזימון לשחקים, כלומר, אני קיבלתי שאלון כללי למועמדים לחיל המודיעין כמועמד לפרויקט שחקים והיה בו סעיף\קטגוריה למילוי שנוגעת לתכנית חבצלות) דרוש קב"א 54+ ודפ"ר 80+ כאשר אלו שני תנאי סף שחייבים להתקיים אצל המועמד במקביל.
נערך לאחרונה על ידי Hamusta; 10-10-2007 בשעה 19:48.
האם למישהו יש קשרים והוא יוכל לברר מהו הקבא/דפ"ר שלי?